Brystkreft: De beste podcaster av året

Vi redder flere liv enn noen gang i kampen mot brystkreft. Gjennom årene og # 8216; 1970, En fjerdedel av kvinner Med diagnose av brystkreft solgte han til sykdommen innen fem år. Mastektomi var det eneste kirurgiske alternativet som er tilgjengelig på den tiden.

Rask frem til 2015. Mammografi screening for brystkreft har blitt et felles sted og reddet i det minste titusenvis av liv. Den femårige overlevelsesraten har økt fra 75 til 90 prosent, og mange brystkreft er vellykket fjernet med en mindre operasjon.

Til tross for disse fremgangene, forblir brystkreft en skremmende diagnose. Og selv om våre samfunn samlet rundt brystkreftpatienter med følelsesmessig støtte og finansiering, kan takling av brystkreft være en ensom vei. Heldigvis er det mange sterke stemmer som hjelper deg i kampen din. Vurder disse podcasterne for viktig informasjon og stimulerende historier de gir.

Brystkreft.org

Brystkreft.orgL’Arkiv av podcaster av er en landsby med sterke stemmer, fra mange perspektiver. Pasienter, overlevende og eksperter møtes her for å snakke om deres erfaringer, så vel som nyheter og forskning. Medisinsk konsulent av organisasjon, Brian Wojciechowski, MD, forklarer komplisert behandling og prescriptive problemer i enkel forståelse språk.

MD Anderson Cancer Center

Disse verdensomspennende eksperter i kreftbehandling er en encyklopedisk ressurs, med podcaster på mange emner på brysthelse. Dette Podcast Collection Det er et utmerket sted å begynne å søke etter informasjon om grunnleggende definisjoner, behandlingsalternativer og overlevende erfaringer. Leger, forskere og professorer Anderson gir også leksjoner og mini kurs via podcaster.

Kreftbehandlingssentre i Amerika

Kreftbehandlingssentre i Amerika er et nasjonalt nettverk av fem akkrediterte krefthospitaler. Deres podcaster Ta en stor fordel med de mange eksperters mange stemmer for å dekke typer kreft, diagnose, behandlinger og viktige saker som genomiske tester og kliniske studier.

Lever utover brystkreft

Denne ideelle organisasjonen forsøker å forbedre livet til mennesker som bor og overlever brystkreft ved å gi støtte og informasjon. De Podcast serien Dekk emner som usikkerhetene for å leve med trippel negativ brystkreft, lage sunne matbeslutninger etter kreft og den nyeste kreftpleie Nyheter.

Oppdatering av brystkreft

Adgang Over 300 podcaster ledet av Neil kjærlighet, MD, en lege onkolog og grunnlegger av Fra forskning til praksis, Et medisinsk treningsselskap. Podcaster tar sikte på å integrere data om fremvoksende klinisk forskning i onkologisk praksis med intervjuer og runde bord med globale krefteksperter.

Bryst østrogen kreftforbindelse

Denne korte serien av podcaster er produsert av Cornell-programmet på datoen Brystkreft og miljømessige risikofaktorer. Hver episode utforsker sammenhengen mellom miljømessige kjemikalier og brystkreft. I tillegg til de skummiske nyhetene om hvilke objekter og produkter av daglig bruk, kan bidra til brystkreft, Bryst østrogen kreftforbindelse Gir nyttig informasjon om hvordan du unngår disse farene.

Kreft gameplan

Denne serien av stimulerende personlige historier om krigere og kreftoverlevende er en god medisin for alle som har vært opprørt av en diagnose av kreft, enten du er pasienten eller en elsket. Faktisk vil alle som handler om en utfordring bli motivert og inspirert av disse historiene om å overvinne overveldende. Hver optimistisk episode Det er vert for to ganger mot Christina Sotina Cancer.

Du trenger ikke å være alene i kampen mot brystkreft. I tillegg til ditt personlige og medisinske nettverk, C’er en verden av ressurser tilgjengelig gjennom podcaster. Disse viser dekker nesten alle argumentene på kreft, fra dype scounding dykk, til bratte klatrer av den personlige triumfen. Kanskje din personlige erfaring vil bringe deg til å bidra eller til og med starte din podcast beat-kreft for å hjelpe andre.