Brukbare enheter for progressiv primær SM

Diagnosen av progressiv primitiv multippel sklerose (PPMS) kan føre til mange usikkerheter. Denne kroniske tilstanden har ikke et notatnotat. Selv symptomene og perspektiver er uforutsigbare, siden PPMS utvikler seg annerledes for alle.

Noen mennesker med SM er i stand til å være aktive og møbler i årevis, mens andre mister denne kapasiteten innen de første månedene med diagnosen. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han fant ut at den fysiske øvelsen kan hjelpe deg med å håndtere mange symptomer og kan også hjelpe deg forbedre Kognitiv funksjon.

Brukbare enheter er en voksende del av treningsmarkedet.

I de kommende årene, et estimat 300 millioner Brukbare enheter vil bli solgt hvert år, som representerer nesten 15 ganger flere forsendelser Laget i 2014. De endrer også måten folk med SM kan overvåke symptomene og deres mobilitet.

Hva er bærbare enheter?

Brukbare enheter er bærbare gadgets som lar deg overvåke, administrere og forstå din egen helse.

De fleste bærbare enheter synkroniserer med apper eller mobilnettsteder for å overvåke og registrere statistikk og vaner. De kan klare noe, fra antall trinn du gjør i søvnordninger til hvor mange kalorier spiser.

Brukbare enheter kan virkelig hjelpe folk med SM?

Selv om det er mobil og egnet er viktig for alle, er det spesielt viktig for folk med SM. Dette kan være vanskelig fordi tretthet og tap av mobilitet er to av de vanligste symptomene på MS.

Selv folk med denne tilstanden kan feil Jeg tror de gjør mer trening enn de egentlig er. Det er så slitesterk enheter som passer inn i # 8217; bilde. Hjelpe folk med og uten SM til å bli mer ansvarlig for sine egne fysiske nivåer.

En av fordelene ved brukbare enheter er deres evne til å overvåke helsemål 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx.

Disse enhetene går bortenfor Hva de ser legene og rehabiliteringsspesialistene mens pasientene er i sine kontorer for avtaler. Personer med PPMS kan dele sin statistikk og helseforanstaltninger med sine leger. Disse dataene kan være nyttige for forskere.

Og noen nyere enheter kan også oppdage når du har hatt et dårlig fall. Avhengig av situasjonen, hvis du ikke kommer opp kort tid etter, kan enheten varsle familien eller redningsmennene.

Hvordan velge en bærbar enhet?

Bestem hvilket brukbart kjøp er et spørsmål om personlig smak, men dette forenkler ikke avgjørelsen!

De fleste er slitt rundt håndleddet. Nike, Fitbit og Jawbone regnes som de mest vellykkede Fitness Tracker-merkene, mens Samsung, Pebble, Fitbit, Apple, Sony, Lenovo og LG er den første blant smartwatches.

Det første spørsmålet å spørre er hva slags informasjon du vil vite.

Du er nysgjerrig på å vite hvor mange trinn du gjør på en dag, eller du vil registrere hvor mange timer med Shuteye du får hver kveld? Du er interessert i å bli med i et bredere nettbaserte tracker-fellesskap, eller du vil manuelt synkronisere dataene dine med smarttelefonen din?

For det andre, hvor mye du vil bruke for enheten? Prisbandene varierer avhengig av hva enhetene registrerer og hvordan de registrerer det.

Å svare på disse spørsmålene kan bidra til å ta beslutningen litt og enklere.