Bruk mandelolje for mørke sirkler

Årsaker til mørke sirkler under øynene

De mørke sirkler er en tegnsetektor av søvn, stress, allergier eller sykdommer.

Imidlertid har mange mennesker mørke sirkler under deres øyne naturlig, selv om de hviler. Dette kan skje fordi huden under øynene er tynnere, noe som gjør blodårene mer åpenbare. Den tynnere huden kan også miste lettere fuktighet og dehydat.

L’mandelolje kan hjelpe?

L’Almondolje kan bidra til å fjerne de mørke sirkler under øynene og redusere hevelse under øynene. Dette takket være dens anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper.

L’Almondolje inneholder også retinol, vitamin E og vitamin K, som kan holde huden delikat under glatte øyne uten å irritere det. Disse ingrediensene som er tilstede i naturen, kan også bidra til å kontrakt de dilaterte blodkarene som forårsaker misfarging.

Hvordan bruke l’mandelolje for mørke sirkler

Når du bruker L’mandelolje for mørke sirkler, kjøp en olje av høy kvalitet. L’olje må være ren og kaldpresset og fortrinnsvis organisk.

Først vask hendene med såpe og vann. Så vask ansiktet ditt med ditt daglige vaskemiddel og masser forsiktig en liten mengde mandelolje i # 8217; område under øynene. Massasje bidrar til å øke blodsirkulasjonen.

For å få de beste resultatene, gjør det om kvelden og la den hvile oljen hele natten og lastet bort om morgenen.

For å se resultatene må du bruke L’mandelolje om natten om dagen i minst flere uker. Denne tidsrammen må kanskje se resultatene av en større sirkulasjon, en lett hudtone og hudhydrering som påvirker.

Kombinert med andre rettsmidler

L’Almondolje kan være mer effektivt i å behandle mørke sirkler hvis de brukes i kombinasjon med andre rettsmidler.

Kombinere L’Almondolje med honning, for eksempel, kan bidra til å øke effektiviteten takk til Honning anti-inflammatoriske effekter Og Fuktighetsgivende kapasitet.

For å bruke dette middelet, bland en teskje honning med fire eller fem dråper mandelolje. Masser det på mørke øyne før du går i seng.

Rå organisk honning, ikke forvandlet er det beste for dette formålet, siden det inneholder flere naturlige helsemessige fordeler.

Når det er sagt, kan denne behandlingen ikke fungere bra for de som agiterer og svinger under søvn. Selv om honningen ikke føler seg for å kle seg på ansiktet ditt, kan det ende opp med puten og potensielt på håret hvis du endrer posisjonen ofte om natten.

L’avokado olje er en’annet utmerket alternativ som kan brukes i kombinasjon med mandelolje. Avokado inneholder en rekke forskjellige næringsstoffer som er gunstige for hudhelse, inkludert vitamin E. Det er også bevis som kan gjøre det Forbedre sårheling, Som betyr at de kan holde huden din i utmerket stand.

Bland to dråper avokadoolje med fire dråper mandelolje og bruk den på mørke sirkler. Lavalo via neste morgen.

Det er effektivt?

Det er mange anekdotiske tester på hvordan mandeloljen kan bidra til å redusere mørke sirkler under øynene, men søket på denne nøyaktige bruken er dårlig.

Når det er sagt, er det vitenskapelig bevis som viser sine positive fordeler for huden generelt, og forklarer hvorfor det kan ha positive effekter på de irriterende mørke sirkler.

De anti-inflammatoriske effektene av mandeloljen, For eksempel er de godt dokumentert. Kan bidra til å redusere hevelse forbundet med mørke sirkler, forbedret deres utseende sterkt;.

Det er også kjent å ha myknings- og skleroserende egenskaper, noe som forbedrer hudfarge og hudtone. (Sklerosant er et medisinsk begrep som betyr «8220; å kontrakt i venene og ikke være så synlige & # 8221;.)

En studie Det fant også at disse egenskapene til den kjærlige mandeloljen reduserer synligheten til strekkmerker og forhindrer utvikling i fremtiden, og demonstrerer hudens rydding og helbredende kapasitet.

Andre anekdotiske tester tar vanligvis fra to til de tre ukene med daglig bruk av den daglige bruken av mandler før de åpenbare resultatene kan fås.

Risiko og bivirkninger

Hvis det brukes lokalt, er L’mandelolje er trygt for de fleste. L’Unntak er det med valnøttallergier, i hvilket tilfelle mandeloljen aldri skal brukes.

I enkelte individer, L’mandelolje kan irritere huden eller føre til at den bryter den. For å unngå dette, bruk L’mandelolje på et lite hudtestområde før du begynner å bruke den på mørke sirkler, spesielt hvis du vet at huden din er følsom.

L’mandelolje bør ikke tas muntlig, da det kan føre til bivirkninger som spenner fra gastrointestinale lidelser til vekten gastrointestinale sykdommer opp til en overdose av vitamin E. I stedet kan du prøve å spise om 10 mandler om dagen. Dette vil ikke være like effektivt som den aktuelle anvendelsen av mandeloljen, men for de som lider av irritasjon, kan ernæringsmessige fordeler fortsatt hjelpe.

L & # 8217;

Flere søk er nødvendig for å studere L’mandelolje som en behandling for mørke sirkler. L’anekdotisk bevis og for å støtte sin effektivitet er sterk.

Hvis du er interessert i å bruke mandelolje for å redusere de mørke sirkler under øynene dine, unngå å bruke benk eller kremprodukter som hevder å gjøre det. I stedet legger du til avokado honning eller olje alle’mandelolje hvis du vil legge til en ekstra slag til rette. Du vil ikke behandle dette delikate området også.

Hvis du ikke er sikker på at mandeloljen er riktig for deg, eller hvis du ikke ser endringer etter tre uker, snakk med din hudlege av alternative behandlinger.