Brown Recluse Bite Faser: Symptomer, Diagnose, Behandling

Del på Pinterest

Selv om ingen ønsker å bli bitt av en edderkopp, vil du ikke ha en brun recluse å bite deg. Disse edderkoppene inneholder en sjelden toksin kalt Sfingomientelis D, som har potensial til å ødelegge hudvev.

La oss si det på denne måten: Bitt av en brun gjenvinning er kraftigere av en rattlesnake.

Fortsett å lese for å lære om symptomene og faser av en brun edderkopp bite recluse.

Stadier av en brun edderkopp bite recluse

Giften til en brun belønning kan ødelegge blodkar, tekstiler og nerver. Giften ødelegger blodårene, som forårsaker iskemi eller mangel på oksygen og blodstrømmen til stoffet. Som et resultat, dør hudvevet.

Førstebit

Brune klemmer har svært små tusks og deres bit er vanligvis smertefri. Du kan begynne å legge merke til A’Rød, øm og betent område ca 3-8 timer etter at edderkoppen biter deg. I løpet av flere timer, L’irritasjon kan forårsake en brennende følelse.

Noen mennesker vil utvikle en nekrotisk skade på grunn av edderkoppbit. Det kan ligge på følgende:

 • patch av tørr og synkende hud
 • Gjør huden fra # 8217; blåaktig utseende
 • Rødhet rundt lesjonen med et bleke senter
 • Central Blister

Etter 3-5 dager

I noen mennesker er giften til den brune recluso bare plassert i # 8217; område hvor edderkopp bite deg. Hvis edderkoppen har injisert minimumsgiften, og du er sunn, forsvinner ubehaget vanligvis om 3-5 dager.

I andre sprer giftet. Dette medfører sårutvidelsen, vanligvis i en periode i flere dager i uker.

Etter 7-14 dager

I de med mer alvorlige biter kan det diffuserte sår vokse i centimeter. Vanligvis ikke nedbryt huden opp til ca 7-14 dager etter bitt. Et sår av denne typen kan vare i flere måneder.

3 uker senere

De fleste Brown Recluso Spider Bites tar ca 3 uker å helbrede. For de med mer alvorlige biter, begynner sårstedet å utvikle nekrotisk vev (død) kalt escara. Det ser ut som en stor, svart og tykk skorpe som dekker såret.

3 måneder senere

De fleste av Morsi Reclusi Marroni vil helbrede innen 3 måneder. Hvis bitt ikke er helbredet, kan det ikke være en brun recluse bite, tross alt.

Seriøse reaksjoner på en brun edderkopp bite recluse

Noen mennesker har alvorlige reaksjoner på Brown Reclusi Morsi. Alvorlige reaksjoner er mer sannsynlig i de med et kompromittert immunsystem, som for eksempel barn og eldre.

Seriøse reaksjoner på en brun recluse bite kan inkludere følgende symptomer:

 • frysninger
 • svimmelhet
 • feber
 • utslett
 • Han retched

En person med disse symptomene bør se etter akuttmedisinsk behandling for støttebehandlinger.

Hva å gjøre hvis du mistenker at en brun spider recluse har du bitt

Hvis du ser en brun belønning eller til og med tegn på dem & # 8211; Som når & # 8220; strippet & # 8221; HUD & # 8211; Samle testene. Selv om du ikke har en edderkopp, kan dette hjelpe en lege avgjøre om en brun belønning har bitt deg og hvis du trenger medisinsk behandling.

De fleste leger anbefaler å bruke rismetoden (hvile, is, kompresjon og høyde) for å behandle en bit i utgangspunktet. L’Anvendelse av ispakker dekket med stoff i 10 minutter om gangen bidrar til å forhindre spredning av edderkoppgiften.

Løft det interesserte området og avstå fra’bruk den kan hjelpe. Påfør rene bandasjer på området, spesielt når du sover om natten, for å redusere ønsket om kløe, kan hjelpe.

Ikke alle biter krever medisinsk behandling. Hvis bittet forårsaker en sterk brennende og smerte, eller forverres i stedet for å forbedre etter noen dager, kontakt lege.

Som en lege diagnostiserer en brun edderkopp bite recluse

Recluso Brown Spider Bites kan være vanskelig å diagnostisere. Bitt kan ligne mange andre medisinske forhold, inkludert en’Staph infeksjon, trykksår e Sår på grunn av diabetes. Annen insektbitt Det kan også virke som en brun bite recluse.

A’annen hensyn er hvor du bor. Hvis du ikke bor eller ikke har reist til et sted Hvor de brune edderkoppene lever Reclusi, Så din bite er sannsynligvis litt og # 8217; andre.

Edderkopper er ikke til stede i alle deler av USA, så ikke alle insektbitt som virker dårlige er brune Morsi.

Den ikke-booking diagnosen

Noen leger kan bruke mnemonic ikke nær for å avgjøre om bittet kunne eller ikke kunne komme fra en brun recluse. Bittet er vanligvis ikke en brun belønning hvis den har følgende funksjoner:

 • Flere. En brun re-reluse biter vanligvis bare en gang, ikke flere ganger.
 • Begivenhet. De brune kabinettene er ikke aggressive. Med mindre du har vært på et sted hvor de pleier å skjule eller leve, er det lite sannsynlig at du har bitt.
 • Timing. Bruni Reclusi Bite bare i de månedene de er aktive, vanligvis fra april til oktober.
 • Rødt senter. Brown Reclusi Morsi har vanligvis et bleke senter med rødhet rundt og # 8217; biteområde.
 • Høy. Brown Reclusi Morsi er generelt retter: Hvis området er høyt, er det ikke sannsynlig å være en brun recluse bite.
 • Kronisk. En bit av en brun fengsel vil vanligvis helbrede innen 3 måneder.
 • Flott. En brun reclusebit er sjelden større enn ca. 5 inches i diameter. Hvis bitt er større, kan det komme fra litt og 2217; andre.
 • Ulcerasjoner for tidlig. De fleste av de brune edderkoppbittene Recluse vil ikke ULCase opptil 1 eller 2 uker etter bitt.
 • Hoven. Brun Spider Bites Re-Release vanligvis ikke forårsaker betydelig hevelse med mindre de er på ansiktet eller føttene.
 • Eksudatorisk. Brown Reclusi Morsi mister vanligvis ikke eller forårsaker ekssudat (pus). De er mer blære eller ligner en skorpe.

Som en lege behandler en brun edderkopp bite recluse

Måten en lege vil håndtere en brun tilbakekallende bite kan variere basert på posisjonen til bitt og symptomer. Behandlinger kan inkludere:

 • Antibiotika for å forhindre infeksjon
 • Spesielle medisiner eller salver for å fremme helbredelse og redusere smerte
 • Hudtransplantater eller sår chripper for å reparere bredere områder med skadet skinn

Leter etter behandling så snart som mulig kan bidra til å redusere behovet for mer invasive behandlinger.

Hvordan unngå en brun edderkopp bite recluse

& # 8220; recluse & # 8221; Det er et flott begrep for å beskrive disse edderkoppene: Unngå lys og skjul i de mørkere slissene som de fleste ikke ser. Av denne grunn er det vanskelig å finne områder med angrep. Vi anbefaler ikke å lete etter dem: det er bedre å forlate det til en profesjonell.

Måtene du kan prøve for å unngå brune reclusi biter inkluderer:

 • Reduser lidelsen i hjemmet ditt der det er mulig. Dette inkluderer ikke hauger av aviser eller gamle pappkasser.
 • Hold sko og klær vekk fra gulvet. Rist skoene dine før du bærer dem for å sikre at det ikke er noen edderkopper.
 • Lagre artikler i D & # 8217 plastbeholdere; luft. Dette forhindrer at edderkopper penetrerer dem.
 • Bruk hansker og lange ermer hvis du sorterer gamle materialer, som bokser på et loft. Edderkopper er vanligvis ikke bittende klær, så dette kan gi litt beskyttelse.
 • Pass på at sprekker og hull i grunnlaget og strukturen i ditt hjem er tilstrekkelig forseglet. Edderkopper kan komme inn gjennom disse områdene.
 • Plasser flate limfeller i områder hvor edderkopper kan leve i ditt hjem. Eksempler inkluderer langs skjørtene hvor veggen og gulvet oppstår, så vel som rundt uorden områder.

Profesjonelle eksterminatorer kan også hjelpe deg med å bli kvitt disse og andre parasitter.

Rask fakta på brune edderkopper reclusi

Utseende: Brown Reclusi edderkopper går fra lysebrun til mørkbrun og har størrelsen på kvartalet. De har en Distinkt mønster av seks øyne ordnet i tre U-formede par (de fleste edderkopper har åtte øyne). På undersiden har de ofte en mørkere merking som vises i form av en fiolin. Dette er grunnen til at noen kaller den brune, recluse en fiolin eller fiolin edderkopp. Regioner funnet er vanligvis funnet i den sentrale-sørlige delen av USA, inkludert stater som Texas, Iowa, Oklahoma, Tennessee og Georgia. Selv om det er mulig at en person kan transportere en brun fengsel utenfor sin julegang, er det mindre sannsynlig. Når de vises, går de brune kabinettene til & # 8220; Hospitalizations & # 8221; For vinteren og dukker opp fra april til mai, går de vanligvis bort rundt i oktober. Hvor disse edderkoppene leter etter lette sprekker for å krype, som isolatorer, pappkasser eller mellom sidene av aviser . All’eksteriør lever ofte under barken av døde trær eller under bergarter. De kan krype i sko eller sengetøy og bite når de ved et uhell passer mot huden din. Hva å spise Brown Reclusions er ikke aggressive. De kjører spindelvev, men de bruker dem ikke til å fange sitt byttedyr. I stedet brukes nettet som et hjem eller tilfluktssted. De spiser krypende insekter, for eksempel kakerlakker, maur og crickets. De brune reclusviklene lever et langt liv, noen ganger opptil 5-7 år. De kan passere ekstremt lange perioder uten å spise, noe som er en av grunnene til at de lever så lenge.

Main takeaways

The Recluse Brown Spider Bites er smertefulle og noen ganger veldig skadelige. Hvis en bit oppstår, vil de fleste helbrede deg over flere uker.

Hvis bittet ditt er spesielt smertefullt eller på et delikat område av kroppen, som ansiktet, kontakt legen din for foreslåtte behandlinger.