Brokkoli: Våre favorittoppskrifter

& # 8220; spis din brokkoli!& # 8221;

Når vi var barn, var de fleste av oss bare denne grønne grønnsaken med styrke, men hva er feil? Brokkoli har mange ernæringsmessige fordeler og inneholder 2.3 gram fiber per kopp, så vel som kalium og til og med noen proteiner. Det er også noen kliniske studier som spiser brokkoli og andre cruciferous grønnsaker kan redusere risikoen for brystkreft og lungekreft.

Men å finne nye måter å smake brokkoli kan være en utfordring. Heldigvis vil disse oppskriftene av noen oppfinnsomme matbloggere gi deg et nytt perspektiv på denne sunne grønnsaken.

Stekt krydret brokkoli og blomkål

Super enkel og bare deilig, denne disposisjonen er en magisk blanding av krydder og smaker. Paleo-vennlig, det er også glutenfritt, kasein og meieriprodukter når du forbereder det med kokosnøttolje.

Få oppskriften!

Brokkoli og ostesuppe

Del på Pinterest

Denne brokkoli suppe & # 8220; bedre enn Panera & # 8221; kommer fra Steve Adams, den blå øye bakeren. Hvis du teller kaloriene, kan du erstatte krem ​​eller halv og halvparten med magert melk for å redusere fettinnhold.

Få oppskriften!

Brokkoli Salat og epler med valnøtter

Denne sprø og paleo-vennlige salaten inkluderer brokkoli, epler og gulrøtter flak krydret med tørkede tranebær og valnøtter. Du vil ha mer smak? Toast valnøtter i noen minutter i ovnen, så garnér med velsmakende krydder!

Få oppskriften!

Crunchy Broccoli Slaw

Del på Pinterest

Ramen nudler i denne oppskriften på kulinarisk bakke gir denne coleslaw av brokkoli enda mer konsistens, mens solsikkefrø, mandler og en krydret krydder gir det en næringsstofffotball. Perfekt for en grill!

Få oppskriften!

Spaghetti av ris og brokkoli hoppet i en panne

Det er ikke nødvendig å bestille takeaway mat for å få en smak av asiatisk inspirasjon! Server denne parabolen med kjøtt eller alene. L’sesamolje og sirup d’Maple legger til en rik og søt smak. Bruk en wok for å få de beste varmenivåene for å brune ingrediensene riktig.

Få oppskriften!

Baby brokkoli omelett med feta

Del på Pinterest

Baby brokkoli, også kjent som brokkoli, har en mer delikat smak som kombinerer svært godt med feta. Denne urin omelett fra naturlig vakker legger til egg og noen andre ingredienser for å skape en velsmakende tallerken som er bra for hvert øyeblikk av dagen.

Få oppskriften!

Brokkoli Cashews Bowl

Dette lette å forberede brokkoli bolle gjør virkelig smakløk, kombinere soyabønner, teriyaki og sliracha smaker med hvitløk og søte cashewnøtter. Dessuten kan det monteres om noen få minutter, og alle rester er lett vaskbare i mikrobølgeovn.

Få oppskriften!

Karbonisert brokkoli og avokado salat

Dette måltidet inkorporerer to & # 8220; grønnsaker & # 8221; Veldig næringsrik i en velsmakende salat toppet med en tahini med urter. Clotilde, som administrerer sjokolade- og kucchini-bloggen, sier at han ikke føler seg redd for å steke brokkoli, noe som gjør den virkelige smaken av denne salaten skiller seg ut.

Få oppskriften!

Kylling pasta brokkoli pesto

En pesto kyllingplate og brokkoli & # 8211; lim inn? Vi er inne! Hvis du liker det, forlater limen til rispasta eller gå til Paleo og erstatt zoodles eller Igno Spirals. BROCCOLIEN BROCCOLI AT PESTO ER EN BIT & # 8216; Uventet, men fortsatt sunn og unik.

Få oppskriften!

Brokkoli baller

Rustet kjøkkenrobot for denne unike snacken som kombinerer arbeidet brokkoli, breadcrumbs, potetmos og noen andre ingredienser. Hun er oppskriften er en fin måte å introdusere noen grønnsaker i barnets kosthold eller i deg. For en sunn matbit med en spilledag med appetitt, er dette uslåelig.

Få oppskriften!

Asian quinoa salat

Leter etter en sunn, deilig og lett å forberede parabolen? Denne betydelige minimalistiske bakeren Quinoa salat er alle tre ting. Fargerike produkter, inkludert brokkoli, edamame, røde paprika og rødkål Bli med i en krydret krydder for å lage en quinoa salat som sikkert vil være en av favorittene.

Få oppskriften!