Brev: Jeg forteller min familie av min seropositivitet

Til alle de som bor med hiv med hiv,

Mitt navn er Joshua, og jeg ble diagnostisert med HIV den 5. juni 2012. Jeg husker den dagen jeg satt i legenes studio stirret på veggen med et fraværende utseende mens et bredt spekter av spørsmål og følelser strømmet innvendig.

Jeg er ikke en fremmed for helseproblemer, men hiv var annerledes. Jeg overlevde den nekrotiserende fasciitt og dusinvis av husly for cellulitt, alle fremmede til min tilstand av hiv. Min største styrke søyle i disse helseproblemene var min familie. Men å be om støtte til familien min var vanskeligere med HIV på grunn av vekten av skam, følte jeg at jeg kom fra denne diagnosen.

Fra mitt synspunkt var diagnosen min ikke bare på grunn av et angrep av uheldige omstendigheter. Jeg følte at det var på grunn av valgene jeg hadde gjort. Jeg hadde valgt å ikke bruke kondom og ha flere seksuelle partnere uten å tenke på de mulige konsekvensene. Denne diagnosen ville ikke ha noen effekt på meg alene. Jeg tenkte på hvordan familien min ville ha påvirket, og jeg lurte på om jeg skulle fortelle ham.

Nå vet jeg at mange mennesker har problemer med å avsløre sin tilstand av hiv-positiviteten til familien. Våre familiemedlemmer er ofte folk nærmest oss. De kan være de som har en tendens til å opprettholde en høyere verdi. Et nektet av en venn eller potensiell elsker kan skade, men et nektelse fra vårt eget blod kan være ekstremt smertefullt.

Det kan allerede være ubeleilig å snakke med sexfamilien, ikke å snakke om’HIV. Det er vanlig at folk med hiv ikke avslørt å spørre seg selv om våre familier vil elske oss igjen. Disse bekymringene er normale og gyldige, selv for de som kommer fra stabile familier. Vi ønsker å stolte vår familie, men å dukke opp som hivs. Sensitive emner som seksualitet, familieverdier og religiøse meninger kan ytterligere komplisere ting.

Alle’Start, jeg gjorde mitt beste for å distrahere meg og handle i det meste & # 8220; normal & # 8221; mulig. Jeg prøvde å overbevise meg om å være sterk nok. Jeg kunne samle krefter for å holde min nye hemmelighet funnet inne og ute av syne. Foreldrene mine hadde allerede brukt nok med mine andre helseproblemer. Legg til et annet bunt på blandingen virket urimelig.

Dette var min mentalitet til det punktet hvor jeg krysset min familie dør. Min mor så på meg i mine øyne. Han forsto umiddelbart at noe var alvorlig feil. Min mor kunne se gjennom meg på en måte som bare en mor kan gjøre.

Planen min gikk i røyk. I det øyeblikket bestemte jeg meg for å omfavne mitt sårbarhet, ikke å unnslippe fra det. Jeg brøt ut for å gråte og min mor trøstet meg. Vi gikk ovenpå og delte med henne hva var nå den mest intime detalj i mitt liv. Han hadde mange spørsmål jeg ikke kunne svare på. Vi ble begge blokkert i en tåke av forvirring. Han spurte min seksuelle orientering, som jeg ikke hadde forventet. På den tiden var det fortsatt noe som jeg ikke hadde kommet til vilkår.

Snakk med min mor til min tilstand av seropositivitet var hvordan å skrive min dødsdom. C’så mange usikkerheter og ukjente. Jeg visste at jeg ikke nødvendigvis ville være død på grunn av selve viruset, men jeg visste ikke nok av # 8217; HIV for å virkelig forutsi hvor mye livet mitt ville bli endret. Han besto meg og vi trøstet hverandre, gråt # 8217; en i armene på # 8217; mer i timevis til alle våre tårer ikke avgod og # 8217; utmattelse er kommet. Forsikret meg om at vi ville ha gjort som en familie. Han sa at de ville ha støttet meg uansett.

Tidlig på morgenen, # 8217; Jeg sa til min far før han gikk på jobb for dagen. (Jeg må si nyheten våkne ut noen mer enn noen kopp kaffe kunne gjøre). Han så på meg rett i øyet og vi koblet til et dypt nivå. Så ga han meg den smaleste omfavnen jeg noensinne hadde hørt gi meg. Han forsikret meg om at Anch’Jeg hadde sin støtte. Neste dag ringte jeg min bror som er en lege som spesialiserer seg på internmedisin. Han hjalp meg med å utdanne meg selv på hva som ville være de neste trinnene.

Jeg var veldig heldig å ha en så støttende familie. Selv om foreldrene mine ikke var den mest utdannede på HIV, lærte vi om viruset og hvordan å takle sammen som en familie.

Jeg forstår at ikke alle er så heldige. L’Erfaring av alle som er åpenbart for sin familie, vil være annerledes. Der «8217; nøyaktig er en informasjonsbrosjyre på’101 HIV som alle får med sin diagnose. Det er en del av vår tur, og det er ingen klar veikart.

Jeg klær ikke sukker: er en’skremmende opplevelse. Hvis reaksjonen du mottar, er positiv og støtte, kan den hjelpe deg med å styrke forholdet til familien din ytterligere. Ikke alle har denne erfaringen, så du må gjøre de valgene du føler deg riktig for deg.

Fra mitt synspunkt er det noen ting jeg foreslår å huske mens du vurderer å avsløre din HIV-status:

Ta litt tid å tenke på det, men ikke bli sittende fast for å forestille seg det verste scenariet. Han håper på det beste og forberedt på det verste.

Husk at du alltid er den samme personen du var før diagnosen. Ingen C’Det er grunn til å skamme seg eller føle seg skyldig.

Det er en god sjanse for at familien din stiller spørsmål om bekymring eller ren nysgjerrighet. Vær klar for dem, men vet at du aldri må svare på spørsmål som gjør at du føler deg ubehagelig. Det er greit å ikke ha svar på alle deres spørsmål; Dette er også nytt for deg.

Hvis avsløringen til familien din går bra nok, og du føler deg rolig, kan du finne nyttig for å invitere dem til neste avtale av legen. Dette gir dem muligheten til å stille spørsmål. Du kan også oppmuntre dem til å snakke med andre mennesker som lever med hiv med hiv.

Vet at det er en spennende reise for alle. Respekter de gjensidige grensene. Gi deg tid til å behandle hva det betyr.

Det er vanlig, jeg finner at folk reagerer med gjensidig energi. Prøv å bli den mest rolige og samlet som mulig mens du tillater deg å prøve dine følelser.

Spred bare alle i et trygt miljø der ditt fysiske og personlige velvære er beskyttet. Hvis du er bekymret for din sikkerhet, men du vil fortsatt fortelle familien din, bør du vurdere en offentlig plass eller en venns hus.

Avsløring er et personlig valg. Du bør aldri føle deg bedt om å gjøre noe du ikke vil gjøre. Bare du vet om avsløringen er riktig for deg. Hvis du ikke er sikker på å kontakte din & # 8220; andre familie & # 8221; & # 8211; Millionene av oss som bor med HIV & # 8211; Husk at vi er her for å hjelpe deg.

Avslørende familien min har vært ærlig et av de beste valgene jeg noensinne har gjort. Siden jeg avslørte min stat, kom min mor med meg i forskjellige hiv-positive cruise, min far holdt en tale på jobben ved å dele historien min for å støtte en’lokal serviceorganisasjon for hjelpemidler og flere familie- og familie venner har vært testet fordi de nå er utdannet.

Også, jeg har noen til å ringe og snakke med mine dårlige dager og med hvem å feire etter hvert ikke-detekterbart laboratoriesultat. En av nøklene for et sunt liv med hiv for å ha et sterkt støttesystem. For noen av oss starter dette med familien.

Uansett hvilken reaksjon kan ha familien din, vet at du er verdig og sterkere enn du noen gang kunne forestille deg.

varmt,

Joshua Middleton

Joshua Middleton er en internasjonal aktivist og blogger som HIV ble diagnostisert i juni 2012. Den deler sin historie for å hjelpe utdanne, støtte og forhindre nye HIV-infeksjoner ved å tillate folk som bor med viruset for å nå sitt fulle potensiale. Vi vurderer en av de millioner av ansikter som sameksisterer med hiv og virkelig mener at de som bor sammen med viruset, kan gjøre en forskjell som snakker og gjør deres stemmer hørt. Hans motto er håp fordi håp har hjulpet ham med å overvinne noen av de vanskeligste øyeblikkene i livet hans. Oppfordrer alle til å gi et dypere titt på hvilket håp i deres liv kan bety. Han skriver og forvalter bloggen sin Positivt. Hans blogg omhandler flere samfunn som han er lidenskapelig, inkludert HIV, LGBTQIA + samfunn og de som bor med psykiske helseforhold. Det har ikke alle svarene, og heller ikke vil du ha, men elsker å dele din lærings- og vekstprosessen med andre å ha, forhåpentligvis en positiv innvirkning på denne verden.