Bremsesmerter: Symptomer, årsaker og behandling

Smerte og hevelse på kjelen

Smerten i kjelen er vanligvis en hengende smerte Alle’underarm eller albue. Det er ofte forvirret med tennisspillerens albue. Selv om begge generelt er forårsaket av overdreven bruk og overdreven innsats, er tennisspillerens albue A’betennelse i albuenes sener og smerten i kjelen er spesifikk for denne muskelen.

COS’er kjelen?

Kjelen er en muskel i underarmene. Strekker seg fra den nedre delen av homeren (lang ben (L & # 8217, lang bein på toppen av armen) opp til strålen (det lange beinet på siden av tommelen av tommelen på tommelen på tommelen av tommelen av tommelen av tommelen. Det kalles også Venke Muscle.

De primære funksjonene til kjelen er:

 • Bøyning av # 8217; underarmen, løfter underarmen når du bretter albuen
 • pronasjon av # 8217; underarmen, som bidrar til å rotere underarmen, slik at håndflaten vender ned
 • Supinering av # 8217; underarmen, bidrar til å rotere underarmen slik at håndflaten vender mot det høye

Symptomer på brøtesmerter

Det vanligste symptomet på den kokte smerten er ekstrem spenningen av musklene i’underarmen. Dette kan forårsake smerte Alle’underarm og albue. Smerte intensiverer når du bruker musklene i’underarmen.

Du kan også prøve smerte i:

 • baksiden av hånden
 • indeks
 • tommel

Handlinger som kan utløse smerte inkluderer:

 • Snu et håndtak
 • drikke med en kopp eller en kopp
 • Trekk til noen
 • Snu en skrutrekker

Hva forårsaker smerten i kjelen?

Den vanligste årsaken til brachchial smerte er overdreven innsats. Hvis overbelastning av Brache-muskelen i lange perioder, blir det ømt og til slutt smertefullt.

Selv om manuell arbeid og vektløfting er de to vanligste årsakene, kan selv andre repeterende bevegelser, fra å spille tennis for å skrive på et tastatur, forårsake symptomer.

Smerten i kjelen kan også skyldes en fysisk kontaktskade som et fall eller et slag fra et hardt objekt.

Behandling av brøtesmerter

Som med mange overdrevne innsatsskader, kan du behandle den kokte smerten, jo bedre.

Risemetoden kan være effektiv:

 • Hvile. Begrens så mye som mulig L’bruk i løpet av de følgende 72 timene på samme tid;.
 • Is. For å begrense betennelsen og hevelsen, bør du bruke is i 20 minutter hver annen time.
 • Komprimering. For å redusere hevelse, pakk litt underarmen med en medisinsk bandasje.
 • Høyde. For å minimere hevelse, hold hevet l’underarm og albue.

Når Brache-muskelen gjenopptas og smerten har blitt dempet, kan spesifikke øvelser forbedre muskelstyrken. Dette kan bidra til å forhindre fremtidige ulykker. Noen anbefalte øvelser inkluderer:

Behandlingsområde

Mobilitetsøvelser består hovedsakelig i en liten forlengelse. Grunnleggende beveger seg for å bøye albuen og rotere håndleddet. Hvis du er ute etter en mer avansert strekk, strekk armene dine bak ryggen og berør hendene sammen.

isometrisk

For å fullføre isometriske øvelsene, kontrakt Brache-muskelen og hold den presset i en viss tidsperiode. Å gjøre bevegelsen vanskeligere og forårsake en dypere strekk, hold et lite håndtak.

treningsstyrke

En fysioterapeut kan gi deg beskjed hvis du er klar til å begynne å løfte vekter. Hvis du er, vil du gi råd til deg øvelser som kan inkludere krøller med barbell og hammerkrøller med dumbbells.

L & # 8217;

Hvis du merker smerte ALLE’underarm eller albue når du gjør ting som å snu håndtaket på en dør eller bruke en skrutrekker, kan du ha veltet brøtemuskelen. Selv om det ofte er forvirret med tennisspillerens albue, er smerten i kjelen veldig forskjellig og krever en annen behandling.

Mesteparten av tiden kan du ta vare på denne ulykken hjemme. Hvis smerte og hevelse ikke forsvinner, kontakt legen din for en grundig diagnose og en anbefaling for behandling.