Bred hofter: Fakta og måter å kutte fett

Hvis du ser ut til å kunne bla gjennom sosiale medier, se en film eller bla gjennom et magasin uten å bli bombet av meldingen som tynnere er bedre, du er ikke alene.

Mens bilder av Lean-modeller, Super Instagram-stjerne i form og skuespillerinner, fortsetter å tjene momentum, a studere Skrevet på & # 8217; International Journal of Fashion Design, Teknologi og Utdanning indikerer en annen virkelighet for de fleste kvinner.

2016-studien fant at den gjennomsnittlige amerikanske kvinnen bærer mellom en størrelse 16-18. Dette betyr at de fleste kvinner er mer buede og har bredere sider enn bildene de ser. Dette er en viktig melding fordi mange kvinner sliter med å se og sette pris på kraften i kroppen din.

Fortsett å lese for å lære mer om fordelene med brede hofter og måtene du kan tone hoftene på og øke kurvene.

Fordelene med brede sider

Sannheten er at det er sunt for kvinner å ha kurver, spesielt fordi sidene har et biologisk hensikt.

& # 8220; kvinner er bygget helt annerledes enn menn, og er for et biologisk hensikt & # 8221; forklarer Dr. Heather Bartos, En ob-gyn sertifisert etter kort.

Mens mange kvinner grener en kroppsrette og smale sider, sier Barto at kurvene, eller hva vi ringte & # 8220; sider av levering & # 8221;, gir faktisk en genetisk fordel. Med andre ord, de store sidene, og dette inkluderer booty, tillate en enklere passasje av et barn.

Videre sier BartoS at fordelingen av fett i bakenområdet viser at det er sunne østrogener, i motsetning til Dell & # 8217; sentral fedme i den sentrale delen. Fett i den sentrale delen er forbundet med østrogen & # 8220; dårlig & # 8221; som kan forårsake kardiovaskulære sykdommer og vanskeligheter med å bli gravid.

Hvordan å miste fett av hoften

Klemmer kroppen du har og forstår at de brede hoftene er normale og sunne, er det første trinnet i turen din.

Og mens strukturen og samlet form av hoftene dine ikke kan endres, hvis du vil fremheve kurvene dine og tone musklene rundt sidene dine, er det sunne og sikre måter å gjøre det.

Selv om det ikke er mulig å redusere fettet i et område av kroppen, kan du redusere fettet av hip som glemmer total kroppsfett. Du kan gjøre det gjennom regelmessige øvelser for å brenne fett, redusere kalorier og toning den nedre delen av kroppen. La oss ta en titt på noen av alternativene.

Trening med høy intensitetsintervaller (HIIT)

L & # 8217; HIIT krever å gjøre all-range og høye intensitetsøvelser i korte vindkast. De intense treningseksplosjonene veksler med korte hvileperioder.

Målet med denne typen treningsøkt er å øke hjertefrekvensen for å forbrenne kalorier i midten av kardioden med moderat intensitet.

Hei øker oksygenforespørselen til kroppen din. I følge American Trening Council, Mer oksygenforbruk, mer kaloriforbrenninger.

En annen fordel med denne typen trening er at kroppen din fortsetter å forbrenne kalorier på en raskere rytme selv etter ferdigbehandling.

Sammensatte øvelser for den nedre delen av kroppen

Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at motstandstreningsøvelser kan forbedre magert muskelmasse. Når motstandsøvelser kombineres med et sunnere kosthold, kan de hjelpe deg med å tone musklene dine og til og med miste fett.

Noen eksempler på motstandsøvelser for den nedre delen av kroppen inkluderer:

  • knebøy
  • lunges
  • Stiging med vekt

Prøv å gjøre fra 12 til 15 repetisjoner per serie. Mål for to eller tre serier.

Disse øvelsene er alle som sikter mot de viktigste musklene i underkroppen. Konsentrere seg om bevegelsene knyttet til # 8217; hip, ikke bare forsterkninger skinker, bakre muskler i låret og quadriceps, men også brenne kalorier. Dette kan forårsake mer slanke og tonede sider.

Gratis kroppsøvelser rettet mot sidene

I de dagene når du går på treningsstudioet, er det ikke en god trening for underkroppen bare med kroppsvekten din. For å sikte på hoftene, sørg for at du inkluderer motstandsøvelser nevnt ovenfor, pluss:

  • Veggen sitter
  • broer
  • Skater squat
  • Løfter det omvendte benet

Mål fra 15 til 20 repetisjoner per serie, for tre serier. Hvis du er nybegynner, start med færre repetisjoner og serier, så legg til mer når du bygger styrken til den nedre delen av kroppen.

Gå opp

Sekund American Trening Council, Klatring trappene kan brenne omtrent tre ganger flere kalorier enn en tur. Det er også en god øvelse å trene alle musklene i de også og bena.

Å ta sikte på musklene i underkroppen og brennende høyhastighets kalorier, kan denne typen treningsøkt være nyttig for å redusere total kroppsfett, inkludert ekstra vekt på sidene.

Klatring øvelser på trapper kan utføres på innsiden eller utsiden. Du kan bruke trappelift i treningsstudioet, eller du kan søke etter en parkeringsplass eller en stadion alle / # 8217; åpen med ramper av trapper du kan løpe opp og ned.

Sunn strømforsyning og kalori reduksjon

Brenne flere kalorier gjennom målrettede øvelser og følge et sunt kosthold kan hjelpe deg med å miste total kroppsfett. Pass på at du følger en diett som fokuserer på forbruket av hele matvarer fra en rekke matgrupper. Vær oppmerksom på størrelsen på delene.

Sakte og konstant er målet når det gjelder tap. De Sentre for sykdomskontroll og forebygging Anbefal et vekttap på en eller to pund hver uke. Du kan gjøre det ved å brenne flere kalorier enn de du forbruker.

Bunnlinjen

Å ha stramme sider er verken bedre eller sunn. Faktisk kan de bredeste sidene være mer fordelaktige, spesielt for kvinner. Som blir sagt, delta i et treningsprogram som reduserer det samlede kroppsfettet og inkluderer målrettede øvelser til den nedre delen av kroppen, kan føre til flere tynne sider.