Bradicinesia: Definisjon, symptomer og behandling

Bradicinesia

Bredicinesia er definert av sakte bevegelser og redusert evne til å raskt flytte kroppen til kommandoen. Det er mer vanlig et symptom på Parkinsons sykdom eller en sikkerhetseffekt av narkotika. Det er en av de viktigste symptomene som leger vil se etter under diagnosen Parkinson.

Symptomer på Bradicinesia

Symptomene på bradikinene inkluderer uvanlig objektivbevegelser. Det er imidlertid andre vanlige symptomer med tilstanden. Disse symptomene inkluderer:

 • omrøring når du går
 • dra en eller begge føttene når du går
 • ha noen eller ingen ansiktsuttrykk
 • Frysing: Muskelreaksjoner kan senke til det punktet at musklene blir fast eiendom eller fryser i en periode
 • Vanskelighetsgrad med repeterende aktivitet, hvordan å slå fingrene dine eller slå hendene dine
 • Vanskelighetsgrad å forberede hver dag (s. es., Smør klærne dine, børste tennene dine, hårhåret)

Bradicinesia er også det som gjør at folk mister med Parkinson evnen til å snakke tydelig. Stemmen din blir mer mykere i tide, og dine ord blir vanskeligere å forstå klart.

Test og diagnose av Bradicinesia

Testen som brukes til Bradicinesia kalles incoordination-testen til Acinesia Bradicines, også kjent som testhjernen.

Under denne testen blir du bedt om å raskt berøre tastene på et tastatur som veksler fingrene i et minutt. Dine poeng vil bestemme diagnosen din. Resultatene inkluderer antall riktige taster trykket, antall feil beat-taster, tiden som kreves for å trykke på tastene og tiden mellom trykket på hver tast.

Denne testen anses som pålitelig for å fortelle legene i hvilken fase av Parkinson du er, og hvis du lider av Bradigininesia. Det er fortsatt ingen test for å i utgangspunktet diagnostisere Parkinsons sykdom.

Bredicinesia behandling

Parkinson og dets symptomer kan ikke behandles. Imidlertid kan symptomene styres på en eller annen måte med narkotika. De mest nyttige stoffene for bradicalines er de som øker dopaminivået. Noen av legemidlene som bruker dopamin eller virker som dopamin for å få den samme reaksjonen, er:

 • Carbidopa-Levodopa
 • Dopaminagonister
 • MAO-B-hemmere

Det finnes en rekke andre stoffer som legen din kan prøve før du finner den rette for deg. Men å finne det rette stoffet vil imidlertid være en konstant utfordring fordi disse typer narkotika blir mindre effektive over tid. Legen din vil sjekke deg for å justere doseringen eller endre stoffene etter behov.

Kirurgiske prosedyrer

Det er også en kirurgisk prosedyre kjent som dyp hjernestimulering som kan brukes til noen som bor med Parkinson. Denne behandlingen inkluderer kirurgisk posisjonering av elektroder i spesifikke hjerneposisjoner. Når elektrodene er på plass, vil du motta elektriske impulser sendt for å stimulere hjernen på elektrodesider. Denne behandlingen er normalt reservert for de med alvorlig Parkinson som ikke reagerer godt på tradisjonelle stoffer.

Rettsmidler av livsstil for symptomstyring

At du tar medisiner eller mindre, det er endringer i livsstilen og trinnene du kan legge til hjemme som en del av behandlingsplanen din. Men du bør sørge for at du snakker med legen din før du legger til noe på parkeringsplanen din for Parkinson. Alt som bidrar til å behandle Parkinsons sykdom, vil også hjelpe deg med din bradicaline.

Noen av disse livsstilene eller hjemmebehandlingene inkluderer:

 • Spis et sunt kosthold
 • Spis en diett rik på fiber
 • Gjør fysioterapi med øvelser som øker styrken, L’balanse og fleksibilitet
 • Stående
 • jeg svømmer
 • Ta trinnene som er nødvendige for å unngå å falle

Hva forårsaker er?

Bredicinesia oppstår ofte som en bivirkning av noen stoffer (som for eksempel antipsykotika) Eller Parkinsons sykdom. Imidlertid er den spesifikke årsaken ikke kjent.

En studie foreslås at Bradicinesia kan skyldes manglende frigjøring av Ganglia av basen. En annen studie Han undersøkte rollen som dopamin hos mennesker med Bradicinesia. Begge studiene har gitt overbevisende bevis for å støtte resultatene, men det vil være nødvendig å foreta videre forskning før du bestemmer en nøyaktig årsak.

Outlook

Det har ennå ikke vært en kur mot Parkinsons sykdom eller for sine symptomer, inkludert Bredicinesia. Det er imidlertid narkotika, behandlinger og endringer i livsstilen som vil hjelpe deg med å håndtere det. Du bør snakke med legen din regelmessig og informere ham om eventuelle endringer du eller folket rundt deg. Du bør alltid holde legen din oppdatert på’effektiviteten av dine nåværende stoffer.