Bph: grønn te kan ta vare på det?

Beskrivelse

L’godartet prostatahyperplasi (IPB), mer kjent som ingrossed prostata, påvirker millioner av amerikanske menn. Hans verdsatt at om lag 50% av mennene mellom 51 og 60 år har IPB, og som menn i alderen øker tallet, med ca 90% av mennene over 80 år bor sammen med L’IPB.

På grunn av stillingen av prostata kjertelen, når den forstørrer, kan den forstyrre en manns evne til å urinere riktig. Restrices urinrøret og presset på blæren, som fører til komplikasjoner som haster, tap, manglende evne til å urinere og en svak urinstrøm (kjent som & # 8220; Drip & # 8221;).

Over tid kan IPB føre til inkontinens, skade på blæren og nyrene, urinveisinfeksjoner og blæreberegninger. Dette er disse komplikasjonene og symptomene som sender menn på jakt etter omsorg. Hvis prostata ikke premisser på uretra og blære, ville IPB ikke kreve noen behandling.

Tilleggsinformasjon: 11 IPB-symptomer »

Du kan være i stand til å håndtere symptomene på # 8217; IPB med hjemmemedisiner og naturlige behandlinger, for eksempel grønn te. Fortsett å lese for å lære mer om forbindelsen mellom grønn te og bph, så vel som andre te som kan hjelpe deg med å håndtere dine symptomer.

Den grønne teforbindelsen

Grønn te ble ansett som en & # 8220; super mat og # 8221;. Rik på næringsverdier, er det konstant designet for sine potensielle helsemessige fordeler. Noen av helsemessige fordelene inkluderer:

Det kan også ha positive effekter på prostatisk kjertel. Foreningen med prostatahelse er imidlertid i stor grad på grunn av forskning som kollega til prostata kreftbeskyttelse, ikke alle «8217 prostataforstørrelse. Til tross for at du ofte snakker om IPB i kombinasjon med prostatakreft, sier prostatakreftfondet at de to ikke er relaterte, og at IPB ikke øker (eller reduserer) risikoen for prostatakreft i en mann. Så, grønn te har potensielle fordeler for folk som bor med bph?

en studere Han koblet forbedringen av urologisk helse lavere enn det generelle forbruket av te. Menn som er involvert i det lille studioet hadde kjent eller mistenkt BPH. Studien fant at mennene som tok en blanding av grønn og svart 500 mg te, har vist en bedre strøm av urin, en nedgang i’betennelse og forbedringer i livskvaliteten på bare 6 uker.

Til tross for mangelen på overveldende bevis, er L & # 8217 ekstra grønn te til kostholdet kunne ha prostata helsemessige fordeler. Det har også kjente kjemiske egenskaper i tilfelle av prostatakreft, så grønn te er et godt valg uansett.

Og andre typer te?

Hvis den grønne teen ikke er for deg, er det andre alternativer. Det er tilrådelig å redusere toking av koffein hvis du lider av IPB, siden det kan få deg til å urinere mer. Du kan velge te som er naturlig fri for koffein eller finne en versjon uten koffein.

Tilleggsinformasjon: Koffein kan forverre IPB? »

Vannmelon frøete

Det sies at vannmelonfrø te detoxerer systemet, bedre blæreproblemer og rene barn. EN Liten studio På rotter en forbedring av spesifikke prostata-antigennivåer (PSA) og IPB-symptomer etter innføring av vannmelonfrøekstrakt. Vannmelonfrø kan ha en lignende fordel for menn.

Følg disse trinnene for å forberede te med vannmelonfrø:

 • Mølle eller knuse 4 ss. av fersk vannmelonfrø.
 • Kok frøene i 64 gram. av vann i 10 minutter.
 • Tillat å avkjøles og lagre i kjøleskapet.
 • Drikk te innen få dager.
 • Matcha

  Matcha Tea er den høyeste karakteren av grønn te og er tilgjengelig pulver. Husk at det inneholder mye koffein. Velg et pulver av høy kvalitet for å forberede te. Du kan også bruke kulinarisk kvalitet te for mat. Te er tilgjengelig på nettet eller i japanske dagligvarebutikker.

  Her er noen grunnleggende indikasjoner for å forberede matcha te:

 • Sett 2 ts. Matcha pulveret i en dyp bolle.
 • Sikt den i en bolle med en liten sil.
 • Hell 1/2 kopp varmt vann i bollen og bland til teen er skumdring.
 • Hell resten av # 8217; varmt vann i bollen og bland.
 • Tradisjonelt serveres te med litt søtt.
 • Nettle rotteete

  Nettlerotet kan være et naturlig middel for å behandle prostataforstyrrelser. EN 2015 Studio på voksne mannlige rotter fant at det ortiske rotekstraktet var i stand til å hindre noen av effektene av # 8217; IPB hvis tatt i seks uker.

  Du kan finne te på roten av løse nettle eller sachets, eller du kan bruke den friske planten hvis den er tilgjengelig. Du kan også ta den i form av farging eller kapsler.

  Bivirkninger kan omfatte utslett, oppbevaring av væsker og magesmerter. Ikke ta neserotet hvis du har diabetes, hypertensjon eller nyreproblemer.

  Du bør også unngå å ta neseroten med:

  • litium
  • Diabetes narkotika
  • Narkotika for arteriell trykk
  • Sedativer
  • Warfarin (Coumadin)

  Pygeum Tea

  Pygeum er et tre hvis bark er tenkte Å forbedre urinfunksjonen og brukes noen ganger som en alternativ behandling for BPH. Bruk barken på’Tree, også tilgjengelig i pulver, for å gjøre en infusjon.

  Sett barken i en kopp d’vann i minst 10 minutter. Pulver kan bli igjen i infusjon i omtrent fem minutter. Drikk te 3-4 ganger om dagen. Du kan også kjøpe Pygeum i form av kapsler.

  Te kan forårsake magesykdommer.

  Te Alle’Hibiscus

  Te Alle’Hibiscus inneholder ikke koffein E kan Øke generell helse. Det har blitt oppdaget at det har positive effekter på blodtrykk Og Lipidnivåer, og kan ha det anticancer egenskaper også. Det kan også ha en positiv effekt på prostata, selv om prostata studier har undersøkt prostatakreft, ikke IPB.

  Sin sur og krydret smak gjør det enkelt å drikke. Du kan bruke tørket eller friske hibiscus blomster for å forberede te. Server det varmt eller kaldt med honning og en frisk sitronsaft.

  L’Hibiscus kan påvirke blodsukkernivået og blodtrykket og kan samhandle med paracetamol (Tylenol). Ikke ta innen to uker med en programmert kirurgi.

  Ekstra behandlinger for BPH

  Når en prostataforstørrelse begynner å påvirke en manns livskvalitet, er det sannsynlig å vende seg til legen din for å få lettelse. Det er mange rusmidler på markedet for IPB-behandlingen. Prostata Cancer Foundation antyder at de fleste menn over 60 år eller tar eller vurderer en medisinering for IPB.

  Selv kirurgi er en & # 8217;. Kirurgi for BPH tar sikte på å fjerne det forstørrede stoffet som presser mot urinrøret. Denne intervensjonen er mulig med bruk av en laser, oppføring gjennom penis eller med A’ekstern gravering.

  Mye mindre invasive er de livsstilsendringene som kan hjelpe til med ledelsen av en ingrossata prostata. Ting hvordan å unngå alkohol og kaffe, unngår noen rusmidler som kan forverre symptomene og praktiserende kegeløvelser, kan lindre symptomene på # 8217; IPB.

  Tilleggsinformasjon: Tradisjonelle behandlingsmetoder for ingrossed prostata »

  Hvordan å inkorporere grønn te i kostholdet ditt

  Hvis du ikke vil drikke en kopp etter L’annen grønn te, er det andre måter å inkludere det i kostholdet ditt. Mulighetene er uendelige når du begynner å tenke ut av koppen.

  • Bruk grønn te som væske for en frukt smoothie.
  • Legg til matcha pulver til krydder for salat, alle kjeks eller glasur, eller inkorporere i yoghurt og garnér med frukt.
  • Legg til grønne teblad forberedt på en yngelplate.
  • Bland matchpulveret med havsalt og andre krydder for å sprinkle saltede retter.
  • Bruk grønn te som en flytende base for D & # 8217-melet;.