Botox og amming: det er trygt?

Beskrivelse

Kvinner etter fødsel kan fortsette å bruke og spise mange ting som var forbudt under graviditeten. Hvis du ammer, må du imidlertid være oppmerksom når det gjelder å bruke bestemte stoffer og produkter. Dette skyldes at noen stoffer kan overføres til barnet ditt gjennom morsmelk.

Legene er ikke sikre på at Botox, et reseptbelagte legemiddel basert på bakterien Clostridium Botulinum, kan overføres til barnet gjennom morsmelk. Toksiner produsert av bakterien forårsaker lammelse. Botuliniske toksiner er svært farlige, selv dødelige, hvis ikke administreres av en kvalifisert helsepersonell. Som et resultat har mange en legitim bekymring for sikkerheten til Botox under amming.

Les videre for å lære om Botox under amming.

Hva sier forskningen?

Forskere har ikke studert effekten av Botox på brystmelk og er ikke kjent om Botox trinn i morsmelk. Botox er et toksin som lammer musklene der den injiseres på. De American Pediatrics Academy, New Jersey Chapter, Anser at mengden Botox som brukes estetisk påvirker morsmelk. Det er bedre å snakke med legen din dersom du ammer eller planlegger å amme og vurdere Botox, ifølge Retningslinjer for mat- og drugadministrasjonen (FDA).

Jeg kan pumpe og laste ned?

«Pumping og lossing» er en metode som brukes av kvinner når C’Det er grunn til å tro at skadelige stoffer er midlertidig tilstede i morsmelken. Pumping og drenering av melkeutvinningen og deretter lanseringen i stedet for å gi den til barnet ditt. Pumping og lossing Ikke fjern giftige stoffer fra morsmelk. I stedet reduserer det muligheten for syltetøy og bidrar til å opprettholde bidraget mens stoffet metaboliseres av blod og melk. Du må fortsatt vente på at stoffet skal metaboliseres av brystmelken før du skyter amming.

Det er ingen søk på hvor mye tid som trengs for Botox for å metabolisere morsmelk, eller til og med hvis den beveger seg i morsmelk. I motsetning til alkohol eller andre stoffer, forblir Botox i det lokale stoffet for måned På den tiden. Som et resultat er pumping og lossing sannsynligvis ikke en effektiv løsning.

Snakk med legen din før du mottar Botox hvis du ammer. Det er ingen søk på hvordan du påvirker brystmelken din, slik at du og legen din kan bestemme seg for å vente til du er ferdig med å amme for å få behandling med Botox.

Alternativer til Botox

Når administrert av en kvalifisert helsetjenester, kan Botox hjelpe til med å slappe av muskler for medisinsk og kosmetisk bruk. Noen bruksområder for Botox inkluderer:

Hvis du bestemmer deg for at Botox ikke er verdt risikoen når det gjelder amming, finnes det alternativer.

Alternativer til medisinsk Botox

Hvis du bruker Botox til å behandle eller administrere en helsetilstand, for eksempel migrene eller muskelstivhet, kan legen din hjelpe deg med å identifisere sikre alternative behandlinger under L’amming.

Mange stoffer for migrene er ikke trygge å bruke under amming. Noen bonde-drevne stoffer (OTC), som for eksempel paracetamol (Tylenol) eller L’ibuprofen (Advil, Motrin), kan tilby litt lettelse. Snakk med legen din i sikre doser under amming. Kostholdsendringer kan også bidra til å administrere migrene hvis du har matutløsende faktorer.

Hvis du bruker Botox for muskelstivhet, kan massoder være D’hjelp. Du kan også bruke benk-top-stoffer, for eksempel paracetamol (Tylenol) eller L’Ibuprofen (Advil, Motrin). Noen egenskaper eller øvelser kan også hjelpe.

Tilleggsinformasjon: Øvelser for å lindre smerte av tema-mandibulære artikulasjon (ATM) »

For disse og andre forhold samarbeider legen din for å utvikle en sikker behandlingsplan under L & # 8217;.

Alternativer til kosmetisk botox

En vanlig erstatning for Botox er ansiktsakupunktur. L’ansiktsakupunktur fungerer ved å sette inn små nåler på overflaten av ansiktet. Deltakere i A Studio på en liten skala På effekten av ansiktsakupunkturen på / hud elastisitet så en betydelig forbedring. Men forskning på’effektivitet og sikkerhet for denne behandlingen er begrenset.

For å lære mer: Deal med flabby hud etter graviditet »

Å holde seg hydrert og følge et balansert kosthold kan også forbedre utseendet på huden din. Et balansert kosthold kan også bidra til å holde babyen din breastfeed sunn. Vitaminer og andre næringsstoffer av kostholdet ditt overføres fra moren til barnet gjennom morsmelk.

Ta bort

Botox er en behandling som brukes til både medisinske og estetiske grunner. Botoxeffekter med amming har ikke blitt studert. For å gå på den sikre siden, er det sannsynligvis bedre å vente til du er ferdig med amming for å lete etter Botox-prosedyrer. Hvis venter ikke er et alternativ, snakk med legen din om potensielle komplikasjoner og alternativer.