Botox for menn: Popularitet, Prosedyre, Kostnad, Søk etter en leverandør

Del på Pinterest

Siden da har Botox blitt godkjent av mat og legemiddeladministrasjon (FDA) for kosmetisk bruk 2002.

Denne minimal invasive prosedyren inkluderer botulinumtoksininjeksjonen som produseres av bakteriene Clostridium botulinum i ansiktet ditt. L’injeksjon slapper av vender mot muskler og minimerer utseendet på rynker.

Botox og andre botulinum toksininjeksjoner er mer populære enn noensinne. I 2018 var de mer enn 7.4 millioner av disse prosedyrene som ble utført i USA.

Selv om kvinner fortsatt utgjør de fleste av disse prosedyrene, Brotoxs & # 8221; Det er også vanlig blant menn. Menn i USA får mer enn en halv million Botulinumtoksininjeksjoner hvert år.

I denne artikkelen får vi se hvorfor menn bruker Botox for å gå tilbake i tid. Vi vil også analysere prosedyren og forklare hvordan du finner en kvalifisert lege.

Botoxs popularitet stiger for menn

Kvinner dominerer fortsatt markedet for kosmetiske prosedyrer, men antall menn som arbeider øker. Botox og andre botulinumtoksininjeksjoner som dysport og xeomin er noen av de mest populære anti-aging-metodene for menn.

Noen faktorer som kan bidra til den større populariteten til Botox blant menn, inkluderer:

 • Konkurranseevne på arbeidsplassen. Mange menn rapporterer å være motivert for å overbevise Botox for å opprettholde sin konkurranseevne mot deres yngre kolleger. Mange tror at å opprettholde et ungdommelig utseende hjelper dem med å bekjempe arbeidsplassen i aldring.
 • Sosiale medier. L’oppstigning av sosiale medier og apps av online avtaler kan også være en motiverende faktor for noen menn som ønsker å se bedre ut for deres online profiler.
 • Oppmuntring fra en annen signifikant. Noen menn kan motiveres for å gjennomgå kosmetiske prosedyrer for deres kjære.

Hva er de mest populære injeksjonsstedene for menn?

Den mest populære årsaken til menn mottar Botox-injeksjoner er å redusere ansiktsrynker. Botox brukes også til å behandle forskjellige helsemessige forhold, for eksempel nakkespasmer, lat øyne og overdreven svette.

De vanligste stedene hvor menn får Botox er:

 • I øynene i øynene for å unngå høneben
 • Blant øyenbrynene for å sikte på rynker
 • På pannen for å redusere folder
 • Rundt munnen for å identifisere latterlige rynker

Hvordan Botox fungerer?

Botox utføres vanligvis på et medisinsk kontor. Prosedyren inkluderer en serie botulinumtoksininjeksjoner i ansiktsmusklene.

Botulinumtoksin er det samme nevrotoksin som kan forårsake botulisme, en type potensielt dødelig matforgiftning. Imidlertid er det generelt trygt hvis det brukes i små doser og kontrollert av en erfaren lege.

Etter injeksjonen hemmer nevrotoksin frigjøring av acetylkolin neurotransmitter. I hovedsak blokkerer denne hemmende effekten meldingen fra nervesystemet ditt som forteller musklene dine å kontrakt og i stedet fortelle dem å slappe av. Denne avslapping av muskler er det som reduserer utseendet på rynker.

Effektene av Botox er generelt synlige 1 til 4 dager etter injeksjonen. Du kan ha små blåmerker etter prosedyren, og legen kan anbefale å unngå den fysiske aktiviteten og alkoholen i minst en dag.

Det tar ca 1 eller 2 uker, slik at Botox når sin maksimale effekt. Effektene av Botox de er ikke permanente. Rynker gjenopptas normalt innen 3-4 måneder. Hvis du vil beholde det samme utseendet, må du fortsette å lage injeksjoner.

Det er bivirkninger eller forholdsregler som skal være oppmerksom på?

Sekund Mayo Clinic, Botox injeksjoner er relativt trygge hvis utføres av en erfaren lege. De mulige komplikasjonene inkluderer:

 • Influensasymptomer
 • hevelse og blåmerker i injeksjonsstedet
 • hodepine
 • Tørre øyne
 • Overdreven tårer

I sjeldne tilfeller kan toksinet som brukes under prosedyren spre seg til andre deler av kroppen. Hvis du merker en av følgende komplikasjoner, kontakt legen din umiddelbart.

Selv gravide mennesker, som ammer eller allergisk mot kumelk, bør unngå Botox. Legen vil nok anbefale deg å unngå å ligge i flere timer etter prosedyren.

Hvor mye koster det?

Sekund Amerikansk samfunn av plastikkirurger, Gjennomsnittlig pris på botulinumtoksininjeksjoner i 2018 var $ 397. Kostnaden for disse injeksjonene varierer imidlertid mye basert på forskjellige faktorer, for eksempel antall nødvendige injeksjoner og legenes erfaring.

Hvis du mottar prosedyren for estetiske grunner, vil din helseforsikring sannsynligvis ikke dekke kostnadene.

Hvordan finne en Botox-spesialist

Botox-injeksjoner må kun utføres av en autorisert medisinsk profesjonell. Hvis prosedyren ikke utføres riktig, kan det forårsake potensielt alvorlige bivirkninger, som for eksempel diffusjon av toksin til andre deler av kroppen.

Botox er en svært vanlig prosedyre, og mange klinikker tilbyr det. Du kan spørre legen din om å gi deg råd til en klinikk, eller du kan også søke etter på nett.

Før du ansetter Botox, er det en god ide å lese de elektroniske vurderingene av en klinikk for å se om andre er fornøyd med sin erfaring. Du kan også snakke med noen som hadde prosedyren for å hjelpe deg med å veilede ditt valg.

Etter å ha valgt en klinikk, kan du planlegge en konsultasjon. Under den første konsultasjonen kan du spørre legen dine følgende spørsmål:

 • Hva er de potensielle bivirkningene av Botox?
 • Hvor mye resultatene mine vil vare?
 • Botox er det beste alternativet for meg?
 • Hvor mye vil det koste?
 • Hva jeg må gjøre etter prosedyren?
 • Hva er gjenopprettingstiden?

Ta bort

I dag tar flere menn Botox som noensinne, siden mange tror at å opprettholde et ungdommelig utseende, hjelper dem med å få en konkurransefortrinn på arbeidsplassen.

Botox anses generelt som trygg. Det er imidlertid viktig at prosedyren utføres av en autorisert medisinsk profesjonell for å minimere mulighetene for potensielt alvorlige bivirkninger, som for eksempel diffusjon av toksin til andre deler av kroppen.