Botox for hår: effektivitet, sikkerhet og mer

Beskrivelse

Når du tenker på rynker, kan du tenke på onabotulinumtoxin A (Botox), et vanlig reseptbelagte legemiddel som noen bruker til å jevne rynker. Men hva med Botox for håret ditt?

Hår i hodet mister fylde og elastisitet med aldring, akkurat som huden din. Nye hårprodukter selger som hårbotox fordi de skal hjelpe å fylle hår, få dem glatt og redusere den frizzy effekten.

Botox for hår inneholder Botox?

Botox for hår inneholder faktisk ikke ingrediensen i botulinumtoksin, som er L’Botoxs hovedbestanddel. I stedet er det et navn basert på hvordan produktet fungerer. Akkurat som Botox fungerer avslappende muskler og utjevning av hud, # 8220; Botox for Hair & # 8221; Handler ved å fylle de enkelte hårfibrene for å gi ham fullhet og gjøre det jevnt.

Hvordan Botox for Hair Works?

Hair Botox er faktisk en dyp kondisjoneringsbehandling som dekker hårfibre med fyllstoff, som keratin. Behandlingen fyller de ødelagte eller tynne områdene på hver hårlås for å få håret mer komplett og skinnende.

Ingrediensene varierer avhengig av produktet. Fiberceiutic of L’Oreal Professional bruker en ingrediens kalt intra-cylane for å fylle hårstrengene med fleksible og myke fibre. Dette bidrar til å lage L’mer glatt hårutseende. Et annet populært produkt, majestetisk hår Botox, sier å bruke en patentert blanding av:

  • Kaviarolje
  • Peptid bont-l
  • Vitamin B-5
  • Vitaminer E.
  • kollagen kompleks, som utgjør «Botox» delen av behandlingen

Hvem kan bruke Botox for hår?

Du kan bruke Botox for hår hvis du har:

  • slitte tupper
  • Veldig fint hår, fri for volum eller glans
  • skadet hår
  • Frizzy Hair
  • hår du vil ha jevn

Generelt er håret Botox ansett som trygt for enhver type hår.

Hva skjer under L & # 8217;?

Botox for håret ditt bruker ikke injeksjoner av noe slag. I stedet er det et kondisjoneringsmiddel som påføres direkte på hårstrengene. Du kan gå til en frisør for å få behandlingen eller kjøpe produktene for å søke hjemme.

Behandlingen starter med en sjampo for å åpne hårklippene og forberede låsene for kondisjonering. Håret Botox påføres deretter på låsene som masserer produktet fra roten til tipsene. Behandlingen er igjen på vått hår i en periode, generelt mellom 20 og 90 minutter.

Noen designere kan velge å skylle produktet før du tørker og utjevner håret med en tallerken. Andre designere kan etterlate produktet på håret ditt mens du tørker og utjevner håret ditt for å hjelpe produktet å trenge mer helt i låsene.

Du vil se resultatene av Botox Hair Treatment umiddelbart etter håret tørking.

Hvor mye er Botox for hår?

Kostnaden for hårbehandling med Botox varierer fra rundt $ 150 til $ 300 og utover, avhengig av om du kjøper ingrediensene til å bruke hjemme eller ta behandling i en salong. Prisene varierer også basert på geografisk beliggenhet. Hvis du gjør behandlingen i en stue, spør prisen før du fastsetter avtalen.

Hvor effektivt hår botox er?

Hair Botox er en populær trend på dette tidspunktet, og det er mange hjemmeversjoner som hevder å være den virkelige røverkjøpet. Det er vanskelig å vite hvordan disse produktene fungerer eller hvis ingrediensene er høy kvalitet.

Den beste løsningen for å få gode resultater vil besøke en rettferdig salong og spør en frisør der tips for behandling. Hair Stylists kan kjøpe sine produkter fra verifiserte selgere, så de vet at de får de beste produktene fra pålitelige leverandører.

Effektene av Botox for hår skal vare mellom 2 og 4 måneder, selv om den nøyaktige tidsforløpet varierer fra person til person. Det er tilrådelig å bruke lavsulfat eller solfat sjampo for å bevare resultatene.

Botox for hår er trygt?

Produktet anses å være trygt for bruk, selv om det, som med hvilken som helst hårbehandling, er det fare for hudirritasjon eller en allergisk reaksjon. For å redusere risikoen for skadelige bivirkninger, må behandlingen ikke komme i kontakt med huden.

Botox for hår mot keratin

Keratin behandlinger er kjemiske behandlinger som ofte inneholder formaldehyd. Formaldehyd brukes til & # 8220; blokk & # 8221; O & # 8220; Freeze & # 8221; Hårstrengene i en rett stilling for å holde dem glatte. Selv om formaldehydet som brukes i disse behandlingene forårsaket noen bekymringer Fordi formaldehyd er et karsinogent middel, produserer varige resultater.

Hårbehandlinger på Keratin er generelt litt & # 8216; billigere å kjøpe alene. De koster mellom $ 70 og $ 100, men i en stue kan gå opp til $ 150 eller mer.

Botox for hår, D & # 8217, en annen del, er bare en kondisjoneringsbehandling og bruker ikke kjemiske reaksjoner på jobb. Botox hårbehandling inneholder ikke formaldehyd.

Ta bort

Hvis du leter etter en løsning for å glatte håret ditt og få dem til å se mer fulle og skinnende, kan en Botox hårbehandling hjelpe deg. Gjør deg klar til å tilbringe et par hundre dollar og besøk en pålitelig salong for de beste resultatene.