Botox for høneben: bivirkninger, kostnad og utvinning

Beskrivelse

Botox injeksjoner er en av de vanligste typene polikliniske kyllingbenede prosedyrer. Disse ansiktsrynkene er vifteformasjonene som utvikler seg i nærheten av de ytre øynene i øynene dine. De kan være vanskelig å håndtere homeware metoder.

Til tross for effektiviteten av Botox-behandlinger, er det mye informasjon å vurdere før du velger disse injeksjonene. Kostnad, frekvens og risikofaktorer er bare noen av de bekymringene du kanskje tror.

Hvordan Botox fungerer?

Botox er en avslappende behandling for musklene. Den brukes til en rekke medisinske formål, inkludert øyespasmer og overdreven svette. Injeksjonene virker som nervesignalene i å nå musklene slik at de ikke virker så ofte.

Botox kosmetikk for rynker, ifølge Mayo Clinic, Det er langt den vanligste bruken av produktet. Når du bruker kyllingben, slapper injeksjonene muskler som omgir øyehjørner, slik at huden slapper av. Effektene kan være spesielt åpenbare når du ler.

Hva du kan forvente når du gjorde det

Botox kosmetikk injiseres direkte rundt hønebenene med tynne nåler. Selv om tolerere godt blåsene, vil legen din trolig anbefale en aktuell bedøvelse, som is, for å dumme området.

Når huden rundt øynene er ufølsomt, vil legen starte injeksjonsprosessen. Siden hønebenene dekker et lite område i ansiktet, vil behandlingen selv bare ta noen minutter.

Prosedyren kan vare lenger hvis du velger å kombinere andre behandlingsmetoder med Botox-injeksjoner. Noen ganger brukes laserbehandlinger i kombinasjon med Botox for høneben.

Legen din trenger bare et lite antall Botox-enheter. Ethos spa Anslå totalt 10 enheter for øye rynker. Disse er delt i halvparten, så du ville ha fem enheter for hver side. Allergan, produsenten av Botox kosmetikk, Anbefal 24 enheter For optimal behandling av høneben.

Det er effektivt?

Samlet sett er det nødvendig med tre dager slik at Botox-injeksjoner gir åpenbare resultater rundt øynene, ifølge Mayo Clinic. Musklene som omgir øynene, kan begynne å slappe av etter noen dager. Resultatene varer vanligvis fra tre til fire måneder. For å holde mykheten rundt øynene dine, må du konsultere legen din for oppfølging av injeksjoner hvert par måneder.

I en 2016 studio Av 1.362 pasienter som brukte Botox for høneben, var resultatene i minst fire måneder.

Hva du vil betale

Når man vurderer Botox for Hen Legs, er det viktig å forberede seg på langsiktige kostnader knyttet til langsiktig bruk. De fleste helsepersonell vil belaste deg basert på antall enheter som er nødvendige, i stedet for å besøke seg selv.

En struktur i New Jersey Anslå at Botox kan variere mellom $ 9 og $ 20 per enhet. Hvis du mottar i gjennomsnitt fem enheter per øye, kan du forvente å betale $ 90 til $ 200 per besøk. Legg merke til at kostnaden din vil gjøre det å variere Avhengig av hvor du bor og hvor mange enheter du mottar.

L’Forsikring dekker ikke Botox for kyllingben fordi det ikke regnes som en medisinsk behandling, men heller en valgfri kosmetikk.

Recovery Chronology

Gjenopprettingstiden for BOTOX er kort sammenlignet med andre typer kosmetiske prosedyrer. Med mindre du begynner å vise bivirkninger på legekontoret, kan du gå hjem umiddelbart etter injeksjoner.

Selv hjemmeutvinning er enkel. Du kan gjøre opp og vaske ansiktet ditt samme dag. Du kan også gå tilbake til jobb. Pass på at du ikke gni huden din rundt øynene dine, skjønt. Dette kan føre til at kyllingbenet stoffet vekk fra stoffet.

Potensielle bivirkninger for å holde D & # 8217;

For mange mennesker med høneben synes Botox å være det mest praktiske alternativet på grunn av sin effektivitet og kortgjenkjenningstid. Imidlertid er bivirkninger fortsatt mulig. Mer alvorlige risikoer er sjeldne, men det er fortsatt nødvendig å diskutere det på forhånd med legen din. Alt i alt, Dermatologisk kirurgi Rapporter bivirkninger fra mild til moderat i de fleste som bruker Botox for høneben.

Når du forlater legen din klinikk, kan du legge merke til litt & # 8216; av rødhet og hevelse rundt øynene. Små blåmerker er også mulige. Disse effektene oppstår når legen din har injisert Botox i musklene rundt øynene. Du bør ikke prøve en widesppread betennelse på 8217; utbredt betennelse.

Andre mulige bivirkninger inkluderer:

 • Overdreven tåre i øyet
 • Tørking (spesielt rundt injeksjonsstedet)
 • Fallende øyelokk
 • krøllete øyenbryn
 • hodepine

Hvis en av følgende sjeldne, men alvorlige bivirkninger oppstår, kontakt lege umiddelbart:

 • muskel svakhet som starter i ansiktet ditt og sprer seg til kroppen din
 • Blærekontrollproblemer
 • Problemer med å puste
 • Tap av ordet eller visningen
 • Problemer med å svelge mat og drikke

Når Botox har startet, er det viktig å holde det for å få de høyeste resultatene. Andre typer stoffer som tilbyr lignende effekter, er tilgjengelige, for eksempel MyoBloc, Dysport og Xeomin. Imidlertid kan disse stoffene ikke brukes utskiftbare fordi de er alle litt annerledes Når det gjelder styrke og dosering.

Andre alternativer for kyllingben

Det er viktig å snakke med legen din fra alle fordeler og ulemper med Botox kosmetikk. Du kan også diskutere alternative behandlinger for høneben, for eksempel:

 • Kjemiske skinn
 • Dermabrasion
 • Dermal fyllstoff, som juvederm
 • Laserbehandlinger
 • Reseptbelagte retinoider

Bunnlinjen

Hvis det brukes på en kontinuerlig basis, kan Botox være en effektiv behandling for høneben. Denne metoden er imidlertid ikke egnet for alle basert på helsehistorien. Informer legen din dersom du tar narkotika eller urte kosttilskudd. De kan be deg om å midlertidig forstyrre dem før prosedyren for å redusere risikoen for bivirkninger.