Botox estimat: effektivitet, kostnad, bivirkninger og mer

Raske fakta

 • Botox sitat er injeksjoner for ansiktet som hevder å forhindre utseendet på rynker.
 • Botox er sikkert for de fleste så lenge det administreres av en kvalifisert leverandør. Vanlige bivirkninger inkluderer smerte, hevelse og blåmerker i injeksjonsstedet. I sjeldne tilfeller kan Botox være giftig og føre til muskel svakhet og andre komplikasjoner.
 • Sitatet Botox er ganske vanlig å være ganske enkelt og praktisk å gjøre. Når det er sagt, anbefaler vi sterkt at du går fra en hudlege eller en ekspert plastikkirurg i Botox-injeksjon i stedet for i et velværesenter eller i en klinikk.
 • Botox er ikke dekket av forsikring og kyst mellom $ 400 og $ 700 per behandling.
 • L’Botox forebyggende effekt kan variere. Det kan ikke forhindre utseendet på rynker, men kan hindre deg i å se dem.

COS’er Botox-sitatet?

Botox sitat er injeksjoner som hevder å forhindre rynker. Botox (Botulinum tokxin) har blitt markedsført i nesten 20 år som en løsning for synlige tegn på huden; aldring på huden. Budsjettet Botox starter før rynkene eller tynne linjene i ansiktet er synlige. Botox det er den hyppigste Utførte kosmetiske prosedyrer i USA.

; Hvis Botox injiseres under de opprinnelige stadiene av de tynne linjene, vil det bidra til å stoppe dem på deres sti & # 8221; sier Dr. Debra Jaliman, New York Dermatologist sertifisert av Rådet. «Den ideelle kandidaten er noen som begynte å se de svake linjene. Når du ser de svake linjene, se en fremtidig rynke og # 8220;.

Folk mellom 20 og 30 år eller til og med xnumx-årene ville bli ansett kandidater til Botox sitat. & # 8220; tjuefem ville være en god alder å starte hvis du har et veldig uttrykksfulle ansikt og linjer & # 8221; forklart Jaliman.

Koste

Botox er ikke billig. Også, det er ikke dekket av forsikring hvis du får det til kosmetiske formål eller # 8220; forebygging & # 8221;. & # 8220; Botox koster vanligvis $ 500 per område [av behandling] & # 8221; sa Jaliman til Healthline. Denne kostnaden varierer avhengig av nivået på erfaring med leverandøren din og levekostnadene der du mottar behandling. Du kan finne steder med billigere priser, men risiko for komplikasjoner & # 8221; sier han.

Komplikasjonene er vanlige, da disse [injeksjonene] ikke administreres av en erfaren profesjonell «8221, sa Jaliman.

Den positive siden er at kostnaden for en behandling med Botox er ganske enkelt. Det er ingen skjulte kostnader som ofte er forbundet med mange helseprosedyrer og hudbehandlinger. Selv om du må stå opp i omtrent fire timer etter en’Botox-injeksjon, kan du umiddelbart gå på jobb samme dag, uten nedetid.

Selv avtaler endrer seg raskt. Ta fra ti minutter til Mezz’nå. Hvis du bruker mye penger i anti-rynke forebyggende kremer eller skjønnhetsbehandlinger, kan du kanskje hevde at Botox-sitatet faktisk vil spare penger over tid.

Hvordan virker det

Noen dermatologer tror at Botox-forebyggende vil helt forhindre utseendet på rynker. Jaliman er en av dem.

«Når du starter i ung alder, vil det generelt være mindre fine linjer og rynker som du skal jobbe som du vokser opp. Du trenger mindre botox av noen som ikke har hatt Botox sitat og starter i avansert alder & # 8220;.

Botox målretter musklene i’ansiktsuttrykk som blokkerer nervøse signaler til disse musklene. Fordi de fleste rynker er forårsaket av repeterende bevegelser av disse musklene, begrenser Botox disse uttrykkene for å potensielt forhindre rynker.

Botox virker annerledes enn dermal fyllstoffer, som injiserer en kollagen gel eller erstatning for å gjøre huden mer brus. Botox er en nerveblokker.

Botox slapper av muskler under huden ved å blokkere nerve svar som forteller ansiktet ditt for å gjøre visse uttrykk. Rynker er forårsaket av ansiktet ditt som gjør de samme uttrykkene, igjen og igjen. Botox begrenser disse uttrykkene for å potensielt forhindre rynker.

Prosedyre for Botox

Botox-prosedyren er ganske enkel. Før din første behandling vil du ha en konsultasjon med leverandøren din. Den samtalen vil svare på dine forventninger til behandling. Du vil også undersøke de mulige bivirkningene og komplikasjonene på Botox-injeksjoner.

Alle’Behandlingsavtale, du vil ligge ned, og du vil bli trent til å slappe av. Det er mulig at du blir bedt om å gjøre et bestemt ansiktsuttrykk, som å heve eller frowning øyenbrynene. Dette hjelper personen som gjør deg L’å se dine ansiktsmuskler og tynne linjer. De kan da fokusere perfekt l’injeksjon. L’injeksjon i seg selv kan virke litt & # 8216; smertefullt og mest sannsynlig vil du motta mer enn ett skudd.

Når injeksjonene er blitt administrert, kan du se fremspring på injeksjonsstedet for første halvdel’nå etter. Du må holde ansiktet ditt oppreist i minst fire timer. Trening etter behandling er sterkt ikke anbefalt.

Målrettede områder

Botox er mer populært i linjene mellom øyenbrynene, linjene rundt øynene og området over pannen der øyenbrynene og er Corrugate & # 8221;. Dette er de mest populære målrettede områdene for Sitat Botox og også L’Standard bruk av Botox.

Noen bruker også Botox for å avverge & # 8220; smil rynker & # 8221; Rundt leppene eller rundt hakeområdet. Disse områdene er mindre populære og dermatologer anbefaler noen ganger dermal fyllstoffer i disse områdene.

Risiko og bivirkninger

Botox er sikker på at de fleste, spesielt hvis du er oppmerksom på å finne en kvalifisert leverandør. Bivirkningene av Botox-forebyggende er de samme som den andre bruken av injeksjoner. Din alder på behandlingstidspunktet vil generelt ikke sette deg i større risiko for bivirkninger.

Vanlige uønskede effekter er:

 • hodepine
 • Brystbetennelse og influensalignende symptomer
 • Tørre øyne
 • hevelse eller blåmerker i injeksjonsstedet

I sjeldne tilfeller kan Botox bivirkninger forårsake en medisinsk nødsituasjon og medisinsk nødsituasjon. Du bør ringe legen din hvis du merker ett av følgende:

 • respiratoriske vanskeligheter
 • Dobbeltsyn eller sløret syn
 • Tap av blærekontroll
 • A’pruriginøs eller urticaria utslett som et behandlingssted

En ting å huske på med sitatet Botox er risikoen for ansiktsuttrykk & # 8220; Frossen & # 8221; O & # 8220; blokkert & # 8221; som kan stamme fra muskulære avslapningseffekter av Botox. Hvis du ikke har noen rynker å starte, vil du kanskje nøye vurdere bivirkningene og resultatene av Botox.

Hva å forvente

Gjenoppretting etter at Botox er rask. Med halvparten og så, bør eventuelle fremspringene du noterer på behandlingsstedet begynne å redusere. Du må unngå intens trening og ikke ligge i noen timer mens injeksjoner og # 8220; start & # 8221;. Du kan også legge merke til blåmerker.

Botox begynner å arbeide for å slappe av musklene mellom de fire og syv dagene etter injeksjonen.

I dagene etter behandling vil du legge merke til at musklene dine er mer avhandling og dine subtile linjer er mindre fremtredende. Resultatene av Botox-sitatet er ikke permanent.

For de fleste, L’Botox injeksjonseffekt begynner å forsvinne etter tolv uker. Det vil ikke være nødvendig å gjøre endringer i livsstilen etter behandling, men du vil kanskje planlegge retusjering av avtaler hver tredje måned.

Det er mulig at Botox-forebyggende betyr at du trenger mindre Botox i fremtiden. Fordi sitatet Botox er ganske nytt, vet vi ikke mye om hvor lenge Botox kan fjerne rynker og forhindre utseendet. Siden resultatene ikke er permanente, er det sannsynlig at du bare må fortsette behandlingen for å hindre rynker å administrere, akkurat som du ville gjøre med noen slags Botox.

Før og etter bildene

Her er noen eksempler på hvordan ansiktet i ansiktet vises før og etter forebyggende botox-injeksjoner:

Forbered deg på Botox

Ikke c’det er mye å gjøre for å forberede seg på en behandling med Botox. Mens du kanskje kan bli fristet til å ta suget eller # 8217; ibuprofen for å redusere smerte eller ubehag du føler, kan disse motbenk smertestillende blodet og er sterkt anbefalt i uken før en behandling med Botox. Spør legen din om ethvert annet urte supplement eller narkotika du antar før du kommer til avtalen.

Din hud vil bli rengjort av leverandøren din før behandling, men spar tid å presentere deg på / avtalen uten sminke.

Hvordan finne en leverandør

Leverandør som velger for Botox-forebyggende, gjør A’stor forskjell i suksessen til behandlingen din. Sørg for at du identifiserer en kosmetisk hudlege eller en plastikkirurg for å utføre denne behandlingen. Prisene kan være litt høyere, men risikoen for bivirkninger er betydelig lavere med en kvalifisert leverandør.

Allergan, som produserer Botox, gir Medisinsk plasseringsverktøy notering Leger i ditt område som har blitt dannet på produktet; bruk deres produkt. Ord i munn, online vurderinger og konsultasjoner før avtalen din kan bidra til din erfaring hvis du bestemmer deg for å prøve Botox-sitatet.

Botox er det kommersielle navnet på botulinumtoksin i produsert av Allergan. Andre merker av Botulinica Toxin er Dysport (Galderma) og Xeomin (Merz). Men navnet & # 8220; Botox & # 8221; Den brukes nesten universelt for å beskrive alle disse produktene, uavhengig av produktet eller produsenten.