Botox: Bruk, effektivitet, kostnad og mer

COS’er den kosmetiske Botox?

Botox kosmetisk er en avslappende anti-rynke muskel injiserbar. Bruk typen en botin tox, spesielt onaabotulinumtoksin, for midlertidig å lamme musklene midlertidig. Dette reduserer utseendet på ansiktsrynker.

En behandling med Botox er minimalt invasiv. Det regnes som en trygg og effektiv behandling for subtile linjer og rynker rundt øynene. Det kan også brukes på forsiden av øynene.

Botox ble opprinnelig godkjent av FDA i 1989 for behandling av blepharospasmo og andre problemer med okulære muskler. I 2002 godkjente FDA L’bruk av Botox for en kosmetisk behandling for rynker blant moderat til alvorlige øyenbryn. Det ble godkjent av FDA for behandling av rynker rundt øynene i øynene (høneben) i 2013.

Ifølge en Klinisk studie 2016, Botox er en enkel, sikker og effektiv behandling for å redusere rynker på pannen.

I 2016, over 4.5 millioner Prosedyrene ble utført ved hjelp av Botox og lignende stoffer for å bekjempe rynker. Denne typen prosedyre er den ikke-kirurgiske kosmetiske prosedyren nummer én i USA.

For å lære mer: 5 bøker som endrer måten du behandler huden din »

Forberedelse for Botox kosmetikk

Botox kosmetikk inkluderer en ikke-kirurgisk behandling på kontoret. Krever et minimumsforberedelse. Du bør informere din omsorgsleverandør på din medisinske historie, allergier eller medisinske forhold før prosedyren. Din omsorgsleverandør skal være en autorisert lege, en medisinsk assistent eller en sykepleier på 8217.

Du må kanskje fjerne alt trikset og rengjør området som skal behandles før prosedyren. Det kan også være nødvendig å unngå medisiner for å fluidifisere blod som L’aspirin for å redusere risikoen for blåmerker.

Hvilke kroppssoner kan behandles med Botox kosmetikk?

Kosmetisk, L’injiserbar kan brukes på følgende områder:

 • L’område mellom øyenbrynene (Glabelar-regionen), for å behandle moderat til alvorlige rynker
 • Rundt øynene, kjent som høneben linjer

Botox mottok også FDA-godkjenningen for behandling av ulike medisinske problemer, inkludert:

 • hyperaktiv blære
 • Overdreven aksillær svette
 • Spastisitet i nedre lemmer
 • kroniske migrene

Hvordan Botox kosmetiske verk?

Botox kosmetiske handlinger ved midlertidig blokkering av nervesignaler og muskel sammentrekninger. Dette forbedrer utseendet på rynker rundt øynene og blant øyenbrynene. Det kan også redusere dannelsen av nye linjer ved å hindre sammentrekningen av ansiktsmuskler.

Det er en minimal invasiv prosedyre. Involverer ikke graveringer eller generell anestesi. Hvis du er bekymret for smerte eller ubehag, kan en aktuell bedøvelse eller is numme området som skal behandles.

Under prosedyren vil legen bruke en tynn nål for å administrere 3-5 injeksjoner av botulinum toksin type a. De vil injisere Målrettet områdets & # 8217 blant øyenbrynene. Vanligvis trenger du tre injeksjoner på siden av hvert øye for å glatte høneben.

L’hele prosedyren tar ca 10 minutter.

Det er risiko eller bivirkninger?

Milde blåmerker eller ubehag, men de bør forbedre seg innen få dager. Andre bivirkninger kan inkludere:

 • Hevelse eller senke i øyelokkområdet
 • tretthet
 • hodepine
 • nakkesmerter
 • Dobbeltsyn
 • Tørre øyne
 • Allergiske reaksjoner, som utslett, kløe eller astmasymptomer

Kontakt leverandøren din umiddelbart hvis en av disse bivirkningene oppstår.

Hva du kan forvente etter Botox kosmetikk

Unngå gnidning, massasje eller utøve trykk på behandlet område. Disse handlingene kan føre til spredning av Botox kosmetisk til andre områder av kroppen. Dette kan påvirke resultatene negativt. Når den injiseres mellom øyenbrynene, ikke legg deg ned eller bøy over tre eller fire timer. Dette kan glide Botox under Orbital Edge. Dette kan føre til fall i øyelokkene.

Nedetiden planlagt etter at behandlingen er minimal eller null. I de fleste tilfeller bør du kunne umiddelbart gjenoppta normale aktiviteter.

Det er viktig å forstå mulige forbedringer og ha realistiske forventninger. Tydelige resultater kan fås innen 1-2 dager etter behandling. L’fullstendig effekt av Botox kosmetisk tøff generelt opptil fire måneder. Det kan også bidra til å forhindre retur av tynne linjer avslappende muskler.

Du kan administrere flere Botox-injeksjoner for å opprettholde resultater.

Hvor mye er Botox kosmetisk?

De gjennomsnittlig kostnad av en behandling mot botulinumtoksin som Botox kosmetikk var $ 376 i 2016. Kostnadene kan variere avhengig av antall injeksjoner, størrelsen på behandlingsområdet og den geografiske posisjonen der behandlingen er mottatt.

Botox kosmetikk er en valgfri prosedyre. L’Helseforsikring dekker ikke kostnader hvis det brukes til estetiske grunner.

Outlook

Botox kosmetikk er godkjent av FDA for reduksjon av tynne rynker rundt øynene og pannen. Det er relativt trygt og ikke-invasivt.

Når du velger en leverandør, bekreft at de er autorisert til å administrere Botox kosmetikk. Informer leverandøren din av allergier eller medisinske forhold og ring det umiddelbart hvis bivirkninger oppstår etter behandling. Resultatene skal vare omtrent fire måneder, og det er mulig å gjøre ytterligere injeksjoner for å opprettholde reduksjonen av rynker.