Botox Brow Lift: Kostnad, effektivitet, bivirkninger

COS’er en botox øyenbryn ansiktsløftning?

En øyenbryn løft med Botox er en type prosedyre som behandler rynker mellom øyenbrynene. Øker også L’høyde på øyenbryn med Botox kosmetiske injeksjoner (skriv inn en botulinum toksin). Disse slagene virker avslappende musklene under for å glatte huden ALL’ekstern og slappe av musklene mellom øyenbrynene. Dette gjør at panne musklene kan heve musklene nå avslappet mellom øyenbrynene, og dermed øke øyenbrynene og åpne øynene.

Ytterligere Botox-injeksjoner kan plasseres på # 8217; enden av øyenbrynene for å hjelpe til med å slappe av disse musklene. Dette gjør at panne musklene skal heve det området. Løftebeløpet du får variert avhengig av alderen og tonen i musklene som er igjen aktive for å trekke opp musklene dine nå avslappet.

For stædige rynker mellom øyenbrynene, kan denne prosedyren bidra til å glatte de dype rynker uten kirurgi. Disse typer rynker kalles også glabellar rynker.

Botox er en ikke-kirurgisk prosedyre. Det er forskjellig fra den tradisjonelle øyenbryn ansiktsløftningen, som er en slags estetisk kirurgi som inkluderer graveringer og fjerning av huden.

Du er en god kandidat?

Botox anbefales kun for voksne fra 18 år oppover. Både menn og kvinner med moderat til alvorlige rynker kan dra nytte av et ansikts ansiktsløftning med Botox.

Folk som leter etter botox injeksjoner for rynker har sannsynligvis allerede prøvd benkbehandlinger uten noen resultater. Denne typen øyenbryn ansiktsløftning er ideell for hudavslapping som kan korrigeres med denne typen muskelfaseløfting. Noen kandidater kan også vurdere en blepharoplasty samtidig for å få de største resultatene rundt øyet.

Før du gjennomgår denne prosedyren, må du først konsultere legen din for en konsultasjon. På dette tidspunktet vil det også evaluere eventuelle individuelle risikofaktorer.

Du kan ikke være en god kandidat til Botox-injeksjoner hvis du er gravid eller du ammer. Toksinene som brukes i skuddene, kan skade nyfødte og foster ikke født.

Hvor mye koster det?

Botox injeksjoner belastes på to måter: basert på antall enheter som brukes eller basert på området. Å heve øyenbrynene, legen din kan bruke litt og # 8216; flere injeksjoner. Dette sammenlignes med en mindre prosedyre, for eksempel rynker rundt øynene, kjent som høneben. Du kan bruke opptil $ 800 for et besøk.

Vær også oppmerksom på at 8217; personlig medisinsk forsikring dekker ikke Botox som brukes til estetiske grunner.

Hva å forvente

Fremgangsmåten for fremre løfting gjennom BOTOX er relativt enkelt. Du kommer inn og du kommer ut av legenes studie om noen få minutter. Men før du begynner, må du gjøre noen tog passerer først. Legen din kan gi deg råd til å forstyrre medisiner for å fluidifisere blod, så vel som de som gjør at du bløder lett, som L’aspirin.

Før du injiserer Botox i frontområdet, kan legen bruke en bedøvelsesmiddel for å redusere smerte. Ubehag under injeksjoner er sjeldne. Den faktiske prosedyren varer bare noen få minutter, andre Honolulu Med Spa.

Når du ser resultatene?

Både resultatene og utvinningen fra Botox-behandlinger er relativt raske. Prosessen tar noen minutter, og du kan begynne å se resultater innen en uke. Imidlertid A 2017 Studio har oppdaget at betydelige resultater ikke har blitt notert på omtrent en måned etter første injeksjoner.

Sekund American Academy of Dermatology (AAD), Botox injeksjoner varer i gjennomsnitt fra tre til fire måneder. Noen behandlinger kan vare opptil seks måneder.

En av grunnene til at mange velger Botox i forhold til kirurgi, er på grunn av den korte gjenopprettingstiden. Etter prosedyren bør du kunne gå tilbake til ditt daglige program, selv på jobb eller skole. Imidlertid, den Aad Anbefaler ikke å trene i minst to timer etter injeksjoner.

Hva er risikoen?

Samlet sett anses Botox injeksjoner som er sikre for de fleste. Imidlertid er C’er også risikoen for bivirkninger. Du kan se en liten rødhet, hevelse og blåmerker i injeksjonsstedet. I følge Aad, Disse symptomene forsvinner innen en uke.

De små bivirkningene av Botox kosmetikk inkluderer:

  • hodepine
  • sårhet
  • nummenhet

Alvorlige bivirkninger er sjeldne. Du bør imidlertid umiddelbart informere legen din dersom en av følgende skjer:

  • respiratoriske vanskeligheter
  • Øyenbryn eller fallende øyelokk
  • Problemer å spise og svelge
  • Taleendringer

Hvis du utfører kirurgi for å løfte øyenbryn samtidig med Botox-injeksjoner, kan du være i fare for bivirkninger relatert til kirurgi, for eksempel L’infeksjon.

Til slutt, aldri kjøp Botox online eller se etter injeksjoner i en ikke-medisinsk struktur. Dette kan føre til alvorlige komplikasjoner, til og med til lammelse.

Det fungerer?

Resultatene av en øyenbrynsløftning med Botox kan begynne å ha virkning innen få dager. For å holde resultatene dine, må du imidlertid gå tilbake hvert par måneder for ytterligere injeksjoner. Flere injeksjoner du får i tide, C’Det er muligheten for at musklene under øyenbrynene kan ha på seg og produsere enda bedre anti-aging resultater.

Legen din vil gi deg råd når du må gå tilbake for en oppfølgingsbehandling. Du vil vite at det er på tide hvis du ser at rynkene dine begynner å dukke opp igjen blant øyenbrynene.

L & # 8217;

En øyenbryn ansiktsløftning med Botox kan bidra til å behandle de dynamiske rynkene eller rynker dannet av bevegelsen, som de i øyenbrynene. Det kan også øke øyenbrynshøyden. Det kan også kombineres med andre prosedyrer, for eksempel en blepharoplasty eller en palpberoperasjon.

Husk at Botox ikke er en permanent løsning for rynker. Gode ​​hudpleie teknikker kan bidra til å holde et yngre utseende. Snakk med legen din om alle muligheter for å løfte øyenbrynene dine.