Borsyre for bakteriell vaginose og andre hjemmemedisin

Bakteriell vaginose (BV) er en vanlig infeksjon som vanligvis utløses av en endring i vaginal pH.

Når din pH er ubalansert, kan det endre balansen mellom de forskjellige typer bakterier som naturlig bor i skjeden din. Dette kan forårsake overdreven vekst av gardenerella vaginalis bakterier, de vanligste bakteriene i skjeden din.

Hva kan forandre din vaginale ph? Noen av de vanligste årsakene inkluderer:

 • Vask, bruk vaginale deodoranter eller duftende pads
 • hormonelle endringer, inkludert menstruasjon, graviditet og overgangsalder
 • Å ha sex med en ny partner

Antibiotika er generelt effektive i behandlingen av BV, men noen ganger L’infeksjon kan fortsette å gjenoppta, selv etter behandlingsskift.

Det er noen naturlige rettsmidler som, hvis de brukes sammen med antibiotika, kan bidra til å kurere BV og hindre dem i å gjenta. A’alternativet er borsyren, som er avledet fra boret, et element som vanligvis finnes i mineraler.

Her er en titt på effektiviteten av borsyren, for å bruke den og andre hjemmemedisiner som kan bidra til å lindre symptomene på BV.

Så’er borsyren?

L’Borsyre, en av de vanlige borforbindelsene, er et naturlig kjemikalie som har blitt brukt til over 100 år Som et hjemmemedisin for å bidra til å kurere vaginale infeksjoner.

I sin naturlige form, L’borsyre er et pulver eller en hvit eller fargeløs krystall, som har egenskaper både antifungal og antiviral.

Den er tilgjengelig som en teller (OTC) og kan brukes til et bredt utvalg av formål, inkludert skadedyrskontroll og fjerning av lukt fra kjøleskapet. Det kan også settes i gelatin kapsler som du går inn i skjeden din.

Takket være sine egenskaper, L’borsyre er en vanlig ingrediens i mange typer produkter, inkludert:

 • Astringent
 • antiseptika
 • Medisinske pulver
 • Lotioner for huden
 • Okulære vaskeløsninger

L’Borsyre fungerer for behandling av bakteriell vaginose?

Sekund Undersøkelser, Standard antibiotikabehandling for BV oversetter generelt til en helbredelseshastighet fra 70 til 8217; 80% etter en måned med behandling.

I en Kort 2009, Forskere har gitt kvinner 600 mg borsyre, som har blitt satt inn i skjeden, sammen med en antibiotisk behandling. Deltakere som brukte borsyren sammen med vanlig behandling, har hatt en helbredelseshastighet på 8217; 88% på syv uker og en helbredelseshastighet på 92% til 12 uker.

Forfatterne av studioet antyder at borsyren kan fungere ved å fjerne bakterielt slim fra skjeden. På denne måten kan det hjelpe deg å kvitte seg med patogene organismer som antibiotika har problemer med å ødelegge.

I en å gjennomgå Skrevet i 2011, undersøkte forskerne 14 forskjellige studier som inkluderte bruk av borsyre for behandling av vulvovaginal candidiasis. Helbredelseshastigheter med borsyre varierte fra 40 til 100 prosent.

Denne revisjonen har imidlertid ikke blitt spesifikt konsentrert på bakteriene som forårsaker bv.

Selv om disse resultatene er oppmuntrende, er det behov for ytterligere studier for å bekrefte at borsyren i virkeligheten er en ytterligere effektiv behandling for BV.

Det er trygt å bruke?

L’Borsyre anses å være trygt å bruke av vaginal. Men det kan være giftig ved svelging. Aldri ta borsyre oralt og sørg for at den holdes utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Kontakt lege umiddelbart hvis du tror at du eller noen i familien din har inntatt kjemikaliet.

L’Borsyre bør ikke brukes under graviditet.

Før du bruker L’borsyre, snakk med legen din for å sikre at det er trygt for deg og be om informasjon om doseringen.

Slik bruker du borsyre suppositorier

L’Borsyre er tilgjengelig OTC og er relativt billig. For behandling av vaginale infeksjoner, L’borsyre er tilgjengelig i gelatin kapsler, som setter inn i skjeden din.

Å gjøre dette:

 • Vask og tørk hendene dine.
 • Legg deg ned på ryggen med knærne foldet eller stå med knærne foldet.
 • Sett forsiktig en kapsel til den kommer komfortabelt i skjeden din. Du kan bruke fingrene eller applikatoren.
 • Kaster applikatoren (hvis du brukte en). Ikke bruk det igjen.
 • Du kan ha på seg en lagre for å absorbere tap.
 • Vask hendene nøyaktig.
 • Du kan også lage din antatte borsyre fylling av målejellekappene 0 med ca 600 mg borsyre.

  Den vanlige dosen er 600 mg om dagen, for å ta i 7-14 dager.

  Andre hjemme rettsmidler

  Det er viktig å merke seg at vanningen ikke vil hjelpe BV. Faktisk kan det forverre ting eller få dem til å gå tilbake.

  Følgende hjemmets rettsmidler har noen undersøkelser for å støtte deres effekt i behandlingen av BV-symptomer eller redusere muligheten for at du gjentar, men dataene er ikke super solid, så det er alltid bedre å konsultere legen din.

  Hydrogenperoksid

  I en 2003 studie, Forskere rapporterte at den daglige bruken av hydrogenperoksid i en uke bidro til å eliminere symptomene på BV med samme effektivitet av tradisjonelle terapier.

  Probiotika

  Noen utdanning De foreslo at bruken av probiotika kan forhindre retur av bakteriell vaginose. Probiotika er tilgjengelig i tabletter eller flytende form. De finnes også i yoghurt.

  Te tre olje

  L’Oil Dell’Tea Tree er en essensiell olje som har antibakterielle og antifungale egenskaper. En liten en studere Han fant ut at oljen faktisk drepte BV-bakterier i laboratoriet.

  L’# 8217 olje; te tre er veldig konsentrert og må fortynnes før søknaden. Det er også tilgjengelig som et produkt for suppositorier du kan kjøpe OTC.

  Når skal du se en lege

  Kontakt legen din hvis du tror du har bv.

  De vanlige symptomene skal være oppmerksom på å inkludere:

  • en badodorant vaginal lukt, & # 8220; fish & # 8221;
  • Vaginal eller brennende kløe
  • Tynn, grå, hvit eller grønn avløp
  • en brennende følelse når uriner

  Bunnlinjen

  Hvis antibiotika alene ikke synes å være i stand til å sparke din bv, kan du prøve borsyren. Selv om forskning er begrenset, ser det ut til å bidra til å forbedre helbredelseshastigheten av vaginale infeksjoner fra gjær.

  Snakk med legen din hvis du har BV symptomer og vil prøve borsyre.