BONE LESION BIOPSY: Formål, prosedyre og risiko

Hva så «8217; er en biopsi av bein lesjon?

En bein lesjon biopsi er en kirurgisk prosedyre der en lege fjerner en prøve av beinvev og sender det til et testlaboratorium. Testen skiller vanligvis fra kreftfremkallende og ikke-kreftholdige benetumorer og diagnostiske andre benanomalier.

Prosedyren omfatter utførelsen av en liten gravering, boringen i # 8217; bein og fjerning av et utvalg av stoff fra lesjonen ALL’# 8217; BONE. En lesjon er en anomali i strukturen av beinet, som kan eller mindre påvirke beinveksten. Ikke alle lesjoner er kreft.

Fordi jeg trenger en bein lesjon biopsi?

Legen din kan bestille en bein lesjon biopsi hvis det er tegn på uregelmessigheter i beinene. Disse kan vises på bildeskanninger, for eksempel røntgenstråler eller TC-skanninger. En biopsi hjelper leger å avgjøre om benskader er et resultat av kreft, infeksjon eller en annen tilstand.

Betingelsene knyttet til bein tumorer eller skader inkluderer:

 • Coccidiomicose (soppinfeksjon)
 • Ewing Sarcoma (Kreft Ben Tumor Hitting Barn)
 • Fibroma (godartet svulst)
 • Histoplasmose (soppinfeksjon)
 • Flere myeloma (beinmargekreft som involverer plasmaceller)
 • Mycbacteria infeksjon (tuberkulose)
 • Osteoblastom (godartet bein kreft)
 • Osteo-osteoid osteom (godartet bein kreft)
 • Osteomalacia (mykning av bein på grunn av mangel på vitamin D)
 • Osteomielitt (beininfeksjon)
 • Osteosarcoma (kreftbenkreft som vanligvis vises i ungdomsårene)
 • fibrøs osteitt (mykning av bein på grunn av iParathyroidisme)
 • Rickets (svekkelse av bein på grunn av mangel på kalsium, vitamin D eller fosfat)

BONE LESION BIOPSIES kan også gi kirurger en intern benutsikt. Dette er nyttig under infeksjons- eller sykdomsstatusinspeksjonen som kan være kandidat ALL’amputasjon, som osteomyelitt. I noen tilfeller kan biopsi bidra til å forhindre behovet for A’amputasjon.

Hvordan jeg forbereder meg på en bein lesjon biopsi?

Før # 8217; intervensjon, vil du ha bildebehandlingstester for å bestemme posisjonen til beinlidelser. Ved hjelp av disse bildene vil kirurgen velge området hvorfra en prøve av stoff vil ta.

Du vil også sende til en fysisk undersøkelse. Dette er en god tid å informere legen din om eventuelle stoffer du antar, inkludert narkotika eller benktilskudd og eventuelle allergier du måtte ha.

Mest sannsynlig må du raskt i åtte timer før biopsien. Dette er standardprosedyren, spesielt hvis du blir utsatt for generell anestesi.

Hva skjer under en bein lesjon biopsi?

Stillingen og typen biopsi bestemmer hvilken type anestesi du trenger. Du kan ha en lokalbedøvelse på 8217, spesifikt for nettstedet, eller det kan hende du trenger A’generell anestesi. Generelt anestesi vil du sove smertefritt under hele biopsien.

Under prosedyren vil kirurgen utføre en liten hudgravering over beinet som prøven kommer. Hva skjer neste avhenger av hvilken type biopsi du gjør.

I en biopsi med nålen vil kirurgen utføre et lite hull i # 8217; bein. Kirurgen vil trekke ut et utvalg av stoff som bruker et verktøy som ligner på en nål.

I en tilfeldig biopsi vil kirurgen kutte svulsten direkte for å fjerne en prøve. Denne typen biopsi kan hente en større stoffprøve.

Etter å ha fjernet prøven, vil legen sy såret på # 8217; gravering og villig. Da vil de sende stoffprøven til et testlaboratorium.

Hva er komplikasjonene forbundet med biopsi av en bein lesjon?

Alle kirurgiske prosedyrer innebærer risiko for infeksjon og blødning, som er større for personer med hemorragiske lidelser eller et kompromittert immunforsvar. Fortell legen din dersom du har en av disse risikofaktorene.

Andre mulige komplikasjoner som er spesifikke for Bone Lesion Biopsies inkluderer:

 • Skade på det omkringliggende vevet
 • overdreven blødning
 • beinfrakturer
 • infeksjon av # 8217; bein eller i nærheten av biopsiområdet

Risikoen for denne testen er betydelig lavere enn risikoen for å ikke teste beinlidelser. Tester kan bidra til å oppdage svulster eller andre alvorlige helseproblemer, slik at behandling kan starte så raskt som mulig.

Hva skjer etter en beinskadebiopsi?

Etter biopsien, vil du hvile i en seng D’sykehus til legen vil fortelle deg at du kan gå hjem. Du vil være ansvarlig for å ta vare på graveringssåret ditt, som inkluderer å holde det rene området og endre bandasjer. Legen vil fjerne poeng til en oppfølging av avtale. Biopsi-siden kan vonge i noen dager etter prosedyren.

Legen vil undersøke resultatene av biopsien under en oppfølging av avtale. Du vil fortelle deg resultatene av beinbiopsi og vil skissere et behandlingsprogram.