Bo på sykehus for astmaanfall: Behandlinger og mer

Det er ofte mulig å håndtere et angrep D’astma hjemme med behandling. Vanligvis betyr dette å ta din redningsinhalator. Følg Plan D’handling for astma at du og legen din har satt sammen og ta stoffene som angitt.

Hvis symptomene dine ikke forbedrer, må du kanskje søke akuttmedisinsk hjelp. Kontakt Emergency Room for A D & # 8217 Attack;

  • Det har en alvorlig mangel på pust eller hissing pusten
  • Jeg kan ikke snakke
  • De strever brystmusklene for å puste
  • en forverring eller ingen forbedring av symptomene oppstår etter bruk av L’redningsinhalator

Hvis du finner et av symptomene som er nevnt ovenfor, ikke nøl med å gå til sykehuset umiddelbart.

På sykehuset kan helsepersonell ofte ta vare på et astmaanfall og avgjøre samme dag. I 2016, nesten 1.8 millioner Voksne og barn besøkte beredskapsrommet for astma.

I noen tilfeller, et seriøst angrep D’astma kan be om sykehusinnleggelse. I tilfelle vedvarende tegn og symptomer på et seriøst angrep D & # 8217, astma etter 2 klokka 3 av omsorg pågår i beredskapsrommet, er det sannsynlig at du vil bli innlagt på sykehus for videre omsorg og overvåking.

Du kan være nervøs alt’ide å gå til sykehuset for en nødsituasjon for astma, men vet hva du kan forvente, kan hjelpe deg med å lindre dine bekymringer.

Sykehusbehandlingsalternativer

Når du har kommet til beredskapsrommet, må du få behandling avhengig av alvorlighetsgraden av # 8217;. Du kan motta en av følgende behandlinger:

  • Beta-agonister kortsiktig d’handling som albuterol. Dette er de samme typene med narkotika av redningsinhalatoren, men på sykehuset kan du kanskje ta dem med en nebulisator. Du vil ha en maske for å puste stoffet i dybden i lungene for rask lindring.
  • Kortikosteroider. Du kan ta dem i form av en pille eller kan administreres intravenøst ​​i de mest alvorlige tilfellene. Kortikosteroider vil bidra til å redusere lungens betennelse. Ofte trenger de flere timer før kortikosteroider begynner å fungere.
  • Hyprotropium (Atrovent HFA). Dette stoffet er en bronkodilator som noen ganger brukes til å åpne luftveiene hvis Albuterol ikke er effektiv for å holde symptomene på astmaet under kontroll.

I farlige omstendigheter for livet kan det være nødvendig med et rør for å puste og # 8217; oksygen på sykehuset. Dette skjer bare hvis andre behandlinger ikke har virket og symptomene fortsetter å bli verre.

Sykehus

Hvor lang tid du bruker til sykehuset, vil avhenge av hvordan symptomene dine svarer på beredskapsbehandlinger.

Når symptomene blir bedre, vil legen sannsynligvis overvåke deg i noen timer for å sikre at et annet angrep ikke forekommer. Når symptomene dine er under kontroll, kan de sende deg hjem.

Men hvis symptomene dine ikke forbedrer etter nødsituasjon, kan du bli på sykehus og bor om natten, eller i noen dager.

I alvorlige og potensielle dødelige tilfeller kan en person med astma måtte forbli i # 8217; Intensive Care Unit (ICU).

Dine leger vil kontinuerlig overvåke fremdriften din, og gir deg narkotika og sjekker toppstrømnivåer etter behov. Legene kan også kjøre blodprøver og radiografier for å kontrollere lungene.

Utslippsplaner

Når legene dine vil etablere at du er ganske sunt å gå hjem, vil de gi deg en utslippsplan.

Denne planen inneholder vanligvis instruksjoner om hvilke legemidler du trenger å bruke, og hvordan du bruker dem. Du kan også få instruksjoner for å hjelpe deg med å gjenkjenne symptomene dine bedre og vite hvilke tiltak som skal tas hvis et annet angrep er testet D’astma. Hvis du har spørsmål om dine symptomer eller behandlinger, er dette en god tid å spørre.

Innen en eller to dager etter å ha forlatt sykehuset, er det viktig å konsultere legen din for en oppfølging av avtale. Sykehusinnleggelse på sykehus for angrep D’astma betyr ofte at dine vanlige stoffer for astma ikke lenger fungerer effektivt for deg. Selv om du føler deg bra, er det viktig å konsultere legen din for å diskutere dine behandlinger for dine behandlinger for astmaen og flyet ditt D’handling for astma;.

I en gammel mann Systematisk revisjon Siden 2009 har forfatterne oppdaget at det er best å konsultere en spesialist Dell’astma (allergiker eller pneumolog) eller gå til en klinikk for klinikken for astma etter sykehusinnleggelse i stedet for en grunnleggende lege. Kontakt spesialiserte helsepersonell reduserer sannsynligheten du trenger nødhjelp i fremtiden.

gjenoppretting

Du kan være mentalt og fysisk utmattet etter å ha kommet hjem fra # 8217; sykehus. Etter en potensielt farlig opplevelse for livet, kan dager eller uker være nødvendig for å fullstendig gjenopprette.

Ta deg tid til å gå tilbake til din normale rutine. Hvile hjemme så lenge som mulig og unngår så mye som mulig av utløsende årsaker til astma;. Spør venner og familie hjelper deg med innenlands gjerninger og aktiviteter til du føler deg bedre.

Det kan også være nyttig å kontakte en støttegruppe for astma. Et angrep D’astma som krever sykehusinnleggelse kan være følelsesmessig drenering. Det er nyttig å høre og snakke med andre som har opplevd lignende situasjoner.

L & # 8217;

Astmaangrep kan være farlige for livet, så det er viktig å vite når du går på sykehuset for behandling. Kjenner de første tegnene på et angrep D’astma kan hjelpe deg med å få behandlingen du trenger først. Du og legen din Du kan også endre behandlingsplanen for å holde astmaen under kontroll og hindre fremtidige angrep.