Blood Kink: Menstrual Sex teller som et spill? Og 15 andre vanlige spørsmål

Del på Pinterest

Hva så & # 8217;?

L’ematolagnia er en interesse i’bruk av blod eller bilder som ligner på blod i seksuelt spill.

For noen, l’intim sammenheng mellom blod og samleie stimulerer. Selv L’lukt, syn og konsistens av blod kan være spennende.

Avhengig av hvilket element i blodspillet er mer attraktivt, kan noen med denne fetish ha det gøy å spre blod på partnerens kropp.

De kan også ha det gøy å bruke verktøy, for eksempel kniver og skalpeller, for å tiltrekke seg blodfragmenter på huden. Noen liker å slikke eller drikke blod.

Til tross for bindingen med kuttet, ikke alle menneskene som liker blodspill, elsker å leke med kniven.

Noen setter bare pris på blodet selv, som er friskt av et sår, falskt blod eller til og med stoffer som ligner blod, som rødvin.

Menstrual sex er en form for blodspill?

Ja, menstruell sex kan betraktes som en form for blodspill. Ikke alle de som liker menstruasjonsex er nødvendigvis i bredere blodfetisjer, men noen er.

Noen som liker menstruasjonsex er begeistret av ekstra smøring. Andre som den største følsomheten som oppstår i denne perioden i måneden. Videre kan orgasmer under syklusen lindre kramper.

Noen liker å se blodet om seg selv og til og med på partneren din. L’Sexblodspill aspektet under menstruasjonen kan ikke være den mest spennende delen for de som liker, men sikkert kan det være et element.

Så det involverer ikke alltid å kutte huden?

Nei, blodspillet involverer ikke alltid hudskjæring.

Menstrual blod kan også være hyggelig i blodspillet og kuttet er ikke nødvendig for å få det blodet.

Også l’bruk av falsk blod eller blodvæsker krever ikke kutting.

Når det gjelder kutting, hvilke objekter som vanligvis brukes?

Selv om du kan bruke noe objekt som kan pierce eller kutte huden, har alle en annen preferanse.

I noen tilfeller kan personen være mer interessert i objektet som brukes til å skape kuttet som til blodet selv.

For eksempel liker noen mennesker å bruke kirurgiske verktøy. Ekstremt skarpe kniver tillater et presist kutt. Dette kan være en del av’appellere for noen mennesker med denne fetishen.

På samme måte brukes de skarpe knivene ofte på grunn av enkelhet og hastighet som blod kan tas. De har også mindre sannsynlig å skade, fordi bladet er så skarpt og kuttet så presis.

Det betyr at det er relatert til knivspillet?

Ja, for noen mennesker er det, men ikke alltid. Knivspillet kan være en helt separat fetish. L’blodspillelementet kan være sekundært.

Noen mennesker liker risikoen & # 8211; og den konsekvente rysten & # 8211; å bruke kniver under seksuell lek, uavhengig av om blodet er tilstede eller ikke.

Hvilke områder av kroppen er vanligvis målrettet?

Dette er også et spørsmål om preferanse. Noen mennesker aktiveres av blodet rundt kjønnsorganene eller på brystet.

For andre er opprinnelsen til blodet av særlig interesse, så lenge det er blod.

Åpenbart, kutt eller skive huden kan være farlig. Blodkarene og vitale arteriene ligger noen få millimeter under overflaten av huden.

Uten tilstrekkelig trening, kan du åpne en av disse vitale fartøyene, og skape en lesjon som raskt kunne bli farlig for livet.

Det er alltid gjort på en’en annen person eller du kan gjøre det til deg selv?

For de fleste med denne fetishen, kutt en «8217; annen person er det seksuelt givende og elektrifiserende elementet. Dette kan være en del av en dynamisk kraft der du kontrollerer situasjonen og partneren din.

Men folk med denne noden kunne også ha det gøy å se deres hud som gir. Lagre tillit til en partner og se den kuttet med forsiktighet for å ta blodet kan være spennende.

Hvor ønsket er født?

Blod og kjønn er primordielle elementer av menneskets natur.

For noen mennesker, se blod eller bruk blod under sex snakker til et dypt personlig nivå.

For andre er den røde fargen på blodet fristende. Rød, som vanligvis er forbundet med kjærlighet og lyst, kan tiltrekke seg følelser av lidenskap og lyst.

Noen som liker blodspill, gjør også en del av BDSM-fellesskapet. Til disse individer kan nyte seksuelle spillelementer som har noen masochistiske elementer. Med andre ord, de finner glede i smerte.

Folk kan også oppdage at lagring av A’utrolig mengde tillit til en partner, den med en kniv eller en skarp gjenstand, skaper en dyp og betydelig forbindelse. Dette kan hjelpe deg med å vokse forholdet.

Det regnes som en form for BDSM?

Ja, blodspillet er spesielt en form for kantplay.

Edgeplay er et generisk begrep for seksuell oppførsel eller en knute som antas å være farligere enn andre BDSM-handlinger.

Disse fetish litt & # 8216; Taboo bære partnere på # 8217; hem, eller på deres komfort.

De kan da utforske disse oppføringene med sine partnere, bestemme sammen hva som er riktig og hva som er for mye.

Det er vanlig?

Det er vanskelig å si nøyaktig hvor vanlig blodspill er. I BDSM-fellesskapet ser folk med et blodfetish å være en liten undergruppe.

Ta det populære Reddit Forumet, for eksempel. På dette nettstedet har BDSM-fellesskapet mer enn 143.000 mennesker.

derimot, meldinger For folk interessert i & # 8220; Blood Games & # 8221; Generelt har de mindre enn et dusin kommentarer. Noen har til og med blitt blokkert eller fjernet fra # 8217; selskapet for å krenke reglene mot vold.

Og & # 8216; trygt?

Blood spillet er ikke iboende trygt. Hver gang du bruker skarpe gjenstander, seriøse risikoer. Blodet selv introduserer en rekke potensielle problemer.

Du kan imidlertid gjøre endringer i måten du trener denne fetisen som kan gjøre det tryggere for deg og din partner.

Hvilke forholdsregler du kan ta?

Du kan redusere risikoen for infeksjon og andre komplikasjoner ved å utføre følgende trinn:

  • Søk etter en treningsøkt. Mange elementer i blodspillet kan være farlig hvis du ikke er tilstrekkelig opplært. Noen BDSM-fellesskap tilbyr trening eller praktiske instruksjoner. Du kan også snakke med en terapeut eller en helsepersonell i Quest’område av denne interessen og hvordan du kan lære trygt.
  • Ta prøven. Uunngåelig vil du og din partner dele blod under blodgjengivelse. Blod kan bære mange virusinfeksjoner og sykdommer, så det er viktig at du og din partner kjenner din stat før du gjør denne aktiviteten.
  • Steriliser skjæreverktøy. Koke eller damp verktøyene du har tenkt å bruke. Du kan også kjøpe pre-sterilisert og individuelt pakket skalpeller eller kirurgiske kniver fra medisinske forsyninger butikker.
  • Rene skjæringssteder. Når du har valgt et nettsted som skal kuttes, kan du rengjøre huden med en buffer gjennomvåt i alkohol for å redusere bakteriene som kan komme inn i såret en gang åpnet.
  • Tegn fra sikrere nettsteder. Unngår nakken, inguinen, den øvre delen av armene, leddene og armhulene. Disse områdene i kroppen er mer gjenstand for blødning og dødelige skader. De beste eller sikreste områdene som skal kutte, inkluderer underarmer, lår, benbak og skinker. Disse områdene & # 8220; mer kjøttfulle & # 8221; De har ingen viktigste årer eller arterier.
  • Rengjør kuttene. På slutten av # 8217; blodanalyse, sørg for at du forsiktig rengjør hvert kutt med varmt vann og såpe. Påfør en antibakteriell salve og dekk kuttet med et bandasje for å holde smuss og bakterier unna. Bytt bandasjen hver dag til kuttet er helt herdet.

Folk som er dedikert til Border-spillet, følger prinsippene for den bevisste konsensuelle noden av risiko (rack).

I denne avtalen anerkjenner partnerne at deres felles fetish kanskje ikke er trygge. Imidlertid er de klar over risikoen og godtar å ta spesifikke forholdsregler.

Hva kan skje hvis du ikke tar foreslåtte forholdsregler?

Blodspill kan være risikabelt av flere grunner.

Å ha en kniv rundt iboende øker risikoen for utilsiktede kutt eller skader.

Selv om forsettlig, kan kuttet være for dypt. Dette kan føre til sterke blødninger, som kan være farlig for livet.

Selv risikoen for infeksjon er høy med kutting. Hver gang huden er åpen, forsettlig eller ikke, kan bakteriene komme inn.

Blod bærer også en rekke infeksjoner og virus.

Blodekspolen øker risikoen for å avgjøre eventuelle sykdommer i partneren din og omvendt.

Derfor er det viktig at du og din partner blir testet før du engasjerer i blodspill.

Med riktig og oppdatert informasjon kan du bestemme om flere sikkerhetsforanstaltninger er nødvendige.

C’er noen som ikke burde prøve?

Blodgjengivelse bør unngås hvis du tar antikoagulanter på resept, eller du har en koagulasjonsforstyrrelse.

Folk som er kresen om blod eller blir syke i blodstedet, bør også hoppe over blodspillet. Selv falskt blod kan være for mye.

Folk som har en historie om å kutte skader eller selvskader, kan også ønske å unngå blodspill og knivspill. Disse to fettene kunne utløses.

Det må være ekte blod?

Nei det gjør det ikke. Faktisk er dette en måte å gjøre blodspillet tryggere.

Du kan bruke falskt blod, som det som er laget for kostymer eller fjernsyn og kinematografiske produktioner.

Dette blodet vil sikkert virke ekte, men det vil ikke kreve kutting. Også vil ikke sette deg i fare for å dele infeksjoner eller sykdommer.

Du kan også bruke væsker som bare etterligner L’se, som rødvin, ketchup, jordbær saus og til og med sjokoladesaus. La fantasien din kjøre.

Hvor du kan lære mer?

Blodspillet synes å være en uvanlig knute, men det er sannsynlig at BDSM-fellesskapet har en støttegruppe til innsiden av sin rad.

Tross alt er formålet med mange av disse gruppene å støtte leting og eksperimentering blant de nysgjerrige deltakerne.

Start med å kontakte større BDSM-grupper gjennom kanaler som Fetlife Og Reddit. Fetish-orientert møter nettsted som Fetish.com kan tilby deg l’mulighet til å møte nye mennesker.