Blokker disse instagramkontoene: Din mental helse vil takke deg senere

Ikke se tilbake og din mentale helse vil takke deg

L’ide om at Instagram skadet Vår mental helse er ikke ny. Det kongelige samfunn for folkehelse (RSPH) i Storbritannia Han intervjuet nesten 1500 unge voksne På de mentale og følelsesmessige bivirkningene av de mest populære sosiale medier plattformene. Mellom Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter og YouTube, L’bruk av Instagram produsert kroppslige bildesultater, angst og nedre depresjon.

Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Blant alle upåklagelige selfies, panoramabilder av ferien #nofilter og minner, «8220, se venner konstant på ferie eller nyt kvelder kan få deg til å føle deg ung som om de var tapt noe & # 8221;. Som rapporten sier, og disse følelsene kan fremme en holdning til & # 8216; sammenligning og desperasjon ‘& # 8221;.

Så, som vi kan beskytte vår mentale og følelsesmessige velvære uten å helt forlate plattformen (selv om det er absolutt A & # 8217;?

Mental helse Eksperter hevder at det handler om å bruke & # 8211; og bruk fritt og # 8211; Mute and Block-funksjonen.

& # 8220; folk er reticent å trykke silencing eller block funksjoner, men det kan være en veldig sunn ting å gjøre & # 8221; ekko den brooklyn psykoterapeut Aimee Barr, LCSW.

Vi snakket med konto typer eksperter som vi bør vurdere å blokkere.

1. Selv om det ikke var en dårlig pause, bør du vurdere å blokkere din ex

Blokker dem: Det er lettere å fortelle deg å gjøre, men kan gjøre din personlige vekst mye lettere.

Faktisk, en 2012 studere Ser på 464 deltakere funnet at å holde venner til en Facebook var assosiert med en følelsesmessig utvinning vanskeligere av en pause og mindre personlig vekst. Barr sier at det samme kan antas som sant for andre sosiale plattformer.

Hvis du tenker på å blokkere din eks, spør deg selv:

 • Hva jeg tjener ved å følge min ex?
 • Blokkering av dem kan hjelpe meg med å overvinne rapporten raskere?
 • Hvordan får meg til å føle innholdet deres?
 • Hvordan jeg ville føle om du var blokkert?
 • Min eks som følger meg, kunne sette meg i en slags fare?

Hvis divisjonen var vennlig, Shaden Francis, LMFT, en dobbel og familieterapeut spesialisert seg på seksuell terapi og sosial rettferdighet, sier at det kan akselerere helbredelsesprosessen.

& # 8220; Svært ofte er den vanskeligste delen av en pause å skape nye rutiner som ikke involverer din tidligere partner & # 8221; sier. ; Hold dem en del av din digitale plass kan hindre deg i å gå videre eller ødelegge de gamle vaner å tenke på det, være nysgjerrig på å vite hvordan de er eller nå deg.& # 8221;

Og hvis din eks var giftig, kan blokken være viktig for din sikkerhet. Som Francis sier, og er å helbrede, og du trenger og fortjener å helbrede & # 8221;.

Hvis du har avsluttet i gode rapporter, foreslår Barr foreslår at de vet at du har tenkt å blokkere dem for å unngå online kommunikasjonsproblemer, spesielt hvis dine sosiale sirkler overlapper.

Så når du er klar til å vurdere å låse opp dem, Rebecca Hendrix, LMFT, en New York Integrativ Holistisk Psykoterapeut, antyder å følge denne retningslinjen: & # 8220; Når du ikke lenger føler noen energibølge når du tenker på din eks, kan du være i stand til å låse opp den & # 8221;.

Men hun sier at det er greit hvis du aldri bryter dem fordi du ikke vil at de skal ha tilgang til innholdet ditt.

2. Enhver konto som er basert på #Dieta, #Fitness, #Helse

Hvis du noen gang har kommet over en og # 8217; bilde eller en bildetekst som fikk deg til å føle deg ikke så begeistret for kroppen din, eller matvaner og fitness, er du ikke alene, sier Courtney Glashow, LCSW, grunnlegger og psykoterapeut av Anchor Therapy LLC.

& # 8220; Det er mange rapporter om & # 8221; diett & # 8220; & # 8221; Helse & # 8220; & # 8221; Fitness & # 8220; og & # 8221; Wellness & # 8220; som er veldig skadelige & # 8221; legger til.

Mens du sier at du burde prøve å eliminere folk som ikke er sertifiserte, utdannede og erfarne eksperter, vil du også ønske å unngå folk som sprer helseverdier som kan være mentalt og følelsesmessig skadelig. Disse kan være rapporter som feirer vekttap, før og etter bilder, eller viser bare en helseversjon.

Konmari følger deg spør deg:

 • Dette innlegget gjør at du føler deg mindre glad?
 • Denne historien gjør deg eller prøver å få deg til å føle deg sjalu, stygg, usikker eller full av skam?
 • Denne kontoen fremmer produkter? Denne kontoen prøver å selge deg noe?
 • Du kan si at virkeligheten i denne persons liv ikke samsvarer med det de markedsfører eller publiserer?
 • Denne personen er å markedsføre en bestemt måte å spise på?

Hvis svaret er ja til noen av de forrige spørsmålene, sier Glashow at denne kontoen er motsatt av et positivt netto i livet ditt. Denne kontoen kan faktisk være ekstremt skadelig, spesielt for noen som gjenoppretter fra en matforstyrrelse, en uorden eller en avhengighet av fitness & # 8221;.

Husk: Fitspirasjon er bare egnet hvis inspirert, ikke motvirker.

Når du krysser en fysisk transformasjon, kan det virke veldig kraftig å se de visuelle resultatene og bekrefte for å dele dem med andre, sier Barr.

, Men det er veldig annerledes å følge historier som forbedrer din forpliktelse til velvære, styrke og utholdenhet for å få et mål i stedet for å følge historier som gjør at du føler at du trenger å få en bestemt kropp.& # 8221;

Derfor foreslår Glashow at hvis du er på utkikk etter helse råd, begrense det til registrerte diettister og sertifiserte personlige trenere som snakker med kunnskap, ikke med skam. Disse fem ernæringsmessige innflytelsene er et godt utgangspunkt. Eller følg de som deltar Helseprinsipper i alle størrelser.

Fra synspunktet til algoritmen, markedsføringsentreprenør på Baruch College Robb Hecht Det sier at erstatning av negative kontoer med positive kontoer også vil gi et nytt utseende på Instagram-feedet ditt og vil oppdage siden.

; L’Instagram-algoritmen gir deg hvilken type innhold som du samhandler, og som du viser hensikten på. [B] Blokkering eller deaktivering av negative kontoer vil forhindre at du [se e] ikke klikker på diettannonser, som oversetter til Instagram som feeds mindre kostholdsinnhold og mer innhold som du samhandler på,.

3. Alle kontoer som du vil føle din seksualitet

Negative sexkontoer kan være vanskeligere å finne, men Barr definerer dem som «8220; enhver konto som innebærer at sex er skammelig eller får deg til å føle deg syk for det slags sex du har, eller du gjør ikke og du ikke gjør?. Ifølge henne, selv regnskapet som får deg til å føle at du trenger å være sexier eller dele flere seksualiserte bilder av deg selv, kan komme tilbake til denne kategorien.

Stopp etter kontoen hvis den får deg til å føle deg:

 • som om de ikke gjorde nok sex, eller for mye
 • synd å ha, eller ikke ha en viss type sex
 • som om du trenger å være mer seksuell online eller offline, eller du er ikke seksuell

Hver handling du gjør på Instagram, overvåkes nøye og satt inn i et automatisk læringssystem, forklarer Katherine Rowland, Digital Marketing Executive. & # 8220; Hvis du skjønner at du ikke lenger ser på en bestemt type innhold, vil det til slutt slutte å presentere det.& # 8221;

4. Ja, noen ganger din familie

Vi bør aldri bli tvunget til å tolerere eller minimere skader forårsaket av rasebaserte nedsettende kommentarer, religion, seksuell orientering, sosioøkonomisk status eller aspektet & # 8221; States Barr. & Dette inkluderer familien.& # 8221;

Kanskje du har en slektning som deler artikler, bilder eller statusoppdateringer som utløser din angst. Kanskje de pleier å diskutere med deg i kommentarseksjonen. Uansett årsakene, kan fordelen av å blokkere visse familiemedlemmer være todelt: Ikke bare vil du hindre deg i å se innholdet deres, men det vil forhindre at de ser deg.

«Det er akseptabelt å begrense de som bare har tilgang til ditt digitale liv til de som er hyggelige, solidaritet og elsker din sammenligning & # 8221; sier L’LGBT og profesjonell psykisk helse ekspert Kryss shane, MS, MSW, LSW, LMSW. & # 8220; Alle som jobber for å undergrave din lykke eller din sikkerhet oppførte seg på en måte som fikk det til å få alle begrensningene den mottar.& # 8221;

Du bør aldri be om unnskyldning for grensene du trenger. Men hvis et familiemedlem spør deg for dette trekket, foreslår Barr foreslår å forklare at hans konto gjør deg ubehagelig, mangler respekt eller ikke elsker deg, så du har valgt å fjerne den fra visningen din.

5. Nyheter og rapporter om media som induserer terror og frykt

«Etter nyheten kan være informativ og nyttig for å vite hva som skjer i verden. Men det kan også bli for obsessivt og / eller deprimerende & # 8220; sier glashow.

Og med så mange forskjellige sosiale plattformer og nyheter som er tilgjengelige for politisk diskurs og lokale og nasjonale nyheter, sier han det er greit hvis du ikke vil at Instagram skal være en av disse plattformene.

Shane er D’enighet, å legge til: & # 8220; ethvert bilde eller en historie du angir & # 8216; Du kan være i fare’Det kan utløse negative reaksjoner, tanker og følelser om oss selv og kan være verdt en blokk & # 8221;.

Siden vold mot minoritetsgrupper er uforholdsmessig høy, dominerer nyheten om disse ulykker og diskriminering ofte våre sosiale fôr. & # 8220; Denne meldingen garanterer nesten minoritetsgruppene noen ganger vil ha problemer med å føle seg uhørt, usynlig og uønsket i samfunnet fra Instagram & # 8221; sier Shane.

Hvis du ser disse bildene på instagrammatene dine, får du deg til å føle deg engstelig, i fare, usikker eller devaluert, Shane sier at du kan vurdere å ikke følge lenger. & # 8220; spesielt hvis Quell’konto eller merkevare har en falsk nyhetsrapporteringshistorie.& # 8221;

Instagram News-kontoblokken vil ikke holde deg ut av turen på behovet for å vite hva som skjer, men kan hjelpe deg med å sikre at Instagram-fôr ikke forårsaker en spiral av skam, et panikk eller generelt angrep.

A’et annet alternativ? & # 8220; Hvis du ikke vil slutte å følge nyheten, kontrasterer du det etter kontoer av søte valper eller andre kontoer, vil du få deg til å smake & # 8221;, antyder Glashow.

Megan M. Zaleski, Social Media Manager med Heraldpr, Anbefal også strategien for å følge valpen. & # 8220; Måten å påvirke hvilke typer kontoer som vises, er å følge og samhandle med innholdet du vil se & # 8221;.

Enhver konto som gjør at du føler deg dårlig

Det er ingen gyldig regel for alle kontoer som har skadet mental helse. Det er derfor Hendrix tilbyr dette rådet: en hvilken som helst konto som forårsaker deg større stress er en konto du kan vurdere å blokkere & # 8221;.

Hvis du finner deg selv å stoppe for å følge nesten alle kontoer på Instagram, er det greit.

«Det kan være noe å lære om deg selv under prosessen. Kan vise deg hvor du må jobbe litt «8216; på deg selv mentalt og følelsesmessig og # 8220; sier Hendrix.

Eksempel som gir er dette: Hvis din beste høyskolevenn publiserer bilder av hans fantastiske strandhus i Malibu, og gjør at du spinner magen regelmessig, det er mer enn ok å slutte å følge det.

«Men du vil også spørre deg hvorfor du gjør magen noder. Du tror du ikke har en strandpute i Malibu, betydelig at du er en feil? Det er fordi du ikke er glad for din venn? Du gjør noe ikke på deg, på deg? & # 8221;

Spurt disse spørsmålene kan hjelpe deg å forstå om det finnes andre ting du kan gjøre for å gi et løft til din mentale helse, samt å rydde opp ditt digitale rom.

Til slutt, uansett hva tilfellet har du rett til å beskytte din digitale plass og etablere grensene du trenger for din velvære og sier skygge. Blokkerer noen selv om du vet at IRL ikke er egoistisk, er det omsorg for deg selv fordi du lager din plass online.

Og hvis du føler deg nede etter en pergament, fra en’se på disse fem influencer av mental helse for en vennlig dose av kjærlighet for deg selv og virkelighet av mental helse.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en marina person, han prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med trekull, alt i journalistikkens navn. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, avslappende benk eller poledans. Følg den opp Instagram.