Blodanalyse for erektil dysfunksjon

Ed: et reelt problem

Det er ikke lett for menn å snakke om romproblemer. L’Manglende evne til å ha sex med penetrasjon kan forårsake et stigma rundt # 8217; manglende evne til å utføre. Verre fortsatt, det kan bety å ha problemer med å generere et barn.

Men det kan også være et tegn på en farlig tilstand av underliggende helse. En blodprøve kan avsløre problemer utover problemer med å nå eller opprettholde en ereksjon. Les denne artikkelen for å finne ut hvorfor blodprøver er viktige.

Mer enn en enkel synd

En blodprøve er et nyttig diagnostisk verktøy for alle typer forhold. Erektil dysfunksjon (DE) kan være et tegn på hjertesykdom, diabetes mellitus eller lavt nivå av testosteron (lavt T), blant annet.

Alle disse forholdene kan være alvorlige, men de er behandlelige og bør adresseres. En blodprøve kan avgjøre om du har et høyt nivå av sukker (glukose), høyt kolesterol eller lav testosteron.

Hvorfor vil ikke fungere godt

Hos menn med hjertesykdom, kan fartøy som sender blod til penis lukker, akkurat som andre blodkar kan gjøre. Noen ganger kan DE være en markør av vaskulær og aterosklerose dysfunksjon, som oversetter til en blodstrømningsreduksjon i arteriene.

Diabetes komplikasjoner kan også forårsake mangel på blodtilførsel til penis. Faktisk, «8217; og kan være et tidlig tegn på diabetes Menn under 46 år.

Hjerte sykdommer og diabetes kan forårsake og, og dette kan være forbundet med en lav t lav t kan også være et tegn på helsemessige forhold som HIV eller # 8217; opioid misbruk. I alle fall kan en lav t forårsake en reduksjon i seksuell lyst, depresjon og vektøkning.

Ikke ignorere problemet

Diabetes og hjertesykdom kan bli dyrt å behandle og til og med dødelig hvis ikke kontrollert. En egnet diagnose og behandling er nødvendig for å unngå videre komplikasjoner.

Du bør snakke med legen din dersom du lider av og vedvarende eller tilhørende symptomer.

Og og diabetes

Sekund National Diabetes Information Clearinghouse (NDIC), 3 menn ut av 4 med diabetes har e.

Mer enn 50% av mennene over 40 år har hatt problemer med å nå fasthet som er nødvendig for penetrasjon, ifølge Studio på’mannlig aldring av Massachusetts. For mannlige diabetiske pasienter kan erektil dysfunksjon forekomme opptil 15 år tidligere enn ikke-diabetikere, Ndic forhold.

Og andre risikoer

Du har større risiko for å utvikle, og hvis du har høyt trykk eller høyt kolesterol, ifølge Mayo Clinic. Både L’hypertensjon som høyt kolesterol kan føre til hjertesykdom.

L’UCF rapporterer at 30% av mennene med hiv og halvparten av menn med aids har en lav t. Videre, i det en studie, 75% av kroniske mannlige opioid forbrukere har opplevd en lav t.

Tilbake til spillet

Behandling av den underliggende helsetilstanden er ofte det første skrittet mot behandling med hell. De enkelte årsakene til de all sin omsorg. For eksempel, hvis en tilstand som L’angst eller depresjon forårsaker L’og profesjonell terapi kan hjelpe.

Et riktig kosthold og trening er avgjørende for personer med diabetes eller hjertesykdom. Narkotika kan bidra til å behandle medisinske årsaker som hypertensjon eller høyt kolesterol.

Andre metoder er tilgjengelige for direkte å behandle L’ed. Patches kan administrere hormonelle behandlinger for menn med lav t. Oral narkotika er også tilgjengelige, inkludert Tadalafil (Cialis), Sildenafil (Viagra) og Vardenafil (Levitra).

Ring legen din

Ring legen din for en sjekk hvis du lider av e. Og ikke vær redd for å be om passende tester. Identifisere og behandle den underliggende årsaken vil hjelpe deg med å lindre DIN DE og vil tillate deg å nyte et sunt sexliv igjen.