Blister Beetle Bite: Informasjon, bilder, behandling og forebygging

Vesikale biller er insekter som fôrer på lange og smale planter (meloid) som varierer i farge fra gul til grå. De bor i blomsterbed og gressletter og om kvelden samles rundt de ytre lysene.

Mens blærebagene er felles I alle de østlige og sentrale statene er jeg et insekt som du sannsynligvis ikke tenker mye på. Det vil si, til en blære er utviklet eller en blåmerke som tilsvarer beskrivelsen av blærebilledermatitt.

Fortsett å lese for å se bildene og lære mer om disse rødbene, inkludert hvordan du får blærebilledermatitt, for eksempel å behandle det og hvordan du beskytter deg selv.

Blære biter bite eller straffe?

Blærbilledermatitt kommer fra kontakt med en blærbille, ikke fra en ekte punktering D’insekt.

I motsetning til enkelte insekter har blærebagler ingen stikk, og heller ikke deres kjever er sterke nok til å bryte menneskelig hud.

Bruisene eller blærene på huden er en reaksjon på kantaridinet, en luktfri og fargeløs kjemikalie som billeen frigjør for å beskytte seg mot sine fiender.

Selv om kantaridinet er svært giftig og farlig for fiender av en blærbille, er det ikke giftig for menneskelig hud. Kontakt med stoffet, men kan forårsake en lokal reaksjon.

Blærene forårsaket av eksponeringen for Cantaridin kan danne seg på en eksponert hud, som ansikt, nakke, armer og ben. Du kan utvikle en blære eller et blåmerke etter en blærebjelker stripe på huden din, eller hvis du knuser en blærbille på huden din.

Tegn på blærer og dermatitt

Blærebilledermatitt forårsaker en lokal blære eller blåmerke. Brukeren kan virke som en lapp av rødt skinn i lettelse, mens blæren produserer en lomme med væske og pus.

Reaksjonen utvikler seg på hudområdene utsatt for kakerlakk. Smerte, brennende, rødhet og hevelse følger ofte med disse skader.

Denne typen dermatitt vises alle’Fra 24 til 48 timer etter kontakt med en blærebille. Noen merker i utgangspunktet blæren etter å ha våknet om morgenen.

Blærene er midlertidige og symptomene blir bedre Om en uke. C’er en lav risiko for arr, men noen mennesker har en’postinflammatorisk hyperpigmentering etter forsvinningen av en blære.

Bilder av blærebillehud blåmerker

Blærebagler er giftige eller farlige?

Bruisene og blærene av bille kan være smertefullt, men hudreaksjonen er ikke farlig for livet for mennesker og forårsaker generelt ikke permanent hudskade.

Men selv om disse blærene ikke er farlige for huden, er det viktig å være oppmerksom på å unngå å spre Santarest i øynene. Dette kan skje hvis du berører en blære eller et blåmerke og deretter gni øynene dine. Du kan utvikle en type konjunktivitt som heter Nairobis øye.

Vaske øyne med vann og såpe kan lindre irritasjon i Nairobis øye, men du bør også konsultere en oftalmolog for behandling.

Bruker fordelene med Cantaridina

Det er interessant å merke seg at Cantaridina i Bladder Beetles har noen bruksområder i mennesker. For eksempel kan cantaridin, hvis kombinert med salicylsyre og standofilin, behandle virale hudinfeksjoner som vorter.

Når det brukes på vorter, forårsaker kantaridinet i disse legemidlene dannelsen av en blære under vorten, forstyrrer blodstrømmen;. Som et resultat vil vorten gradvis forsvinne uten å skade huden.

Emnet Cantaridin kan også behandle den smittsomme mollusk, en infeksjon i Poxvirus.

Kantaridinet er også en aktiv ingrediens i spansk fly, en populær aphrodisiac. Blærebjelker bruker ikke bare kantaridinet for å bekjempe fiender, mennene bruker også den til å opphisse kvinner, som forklarer hvorfor stoffet brukes som seksuelt stimulerende middel.

Husk at spansk fly inneholder bare en sikker mengde cantaridin. L’Svelging av for mye kantaridin kan forårsake alvorlig forgiftning hos mennesker. Symptomene på # 8217; forgiftning inkluderer brenning til munnen, kvalme, blødning i mage-tarmkanalen og nyre dysfunksjonen.

Kantaridinen er også giftig for sau, storfe og hester som spiser hø av medisinsk gress. Vesikale biller finnes noen ganger innen medisinsk gress, som er gjort vei i høballene .;

Inntak 4 til 6 gram av blisterbagler er nok til å være dødelig for en hest på 1,110 pounds, ifølge American Association of Equine Practioners (AAEP).

Hvordan behandle blåmerker eller blærer av blærebille

Bruisene og blærene vil forsvinne om en uke. For å behandle symptomene på en lokal reaksjon, vask blæren med varmt vann og såpe hver dag, og påfør deretter et aktuelt steroid eller et antibiotikum. Dette kan forhindre A’sekundær infeksjon og lindre rødhet, hevelse og smerte.

Påfør en kald pakke på lesjonen flere ganger om dagen kan også lindre hevelse og smerte. Du trenger ikke å konsultere en lege, men du bør konsultere en lege dersom kantaridinet kommer i kontakt med øynene dine.

Hvordan hindre blåmerker eller blærer fra biller

Hvis du jobber, spill eller slapp av på deg, vær oppmerksom på områder som kan presentere biller. Disse inkluderer gresskledde felt, blomsterbed og lysekroner. Bruk langermet skjorter og lange bukser hvis du sannsynligvis vil møte disse biller.

Hvis en blærbille faller på huden din, ikke knuse den. Fjern forsiktig billeen ved å blåse den bort fra huden. Etter hudkontakt med bille, vask L’område som er utsatt for vann og såpe.

Fjern og vask også plagg som kommer i kontakt med blærebjelker.

L & # 8217;

Brukerne og blæren blærene i blæren er ikke farlige og generelt ikke forårsaker arr. Men de kan være smertefulle og ubehagelige.

For å beskytte deg, lær å gjenkjenne blærebjelker og deretter ta forholdsregler for å hindre hudkontakt med disse insektene.