Blinde kviser under huden: 6 måter å behandle dem på

Fordi denne kviseren har dannet seg?

En blind kvise refererer til akne som har utviklet seg under overflaten av huden. Selv om en kvise ikke er synlig på avstand, kan du fortsatt føle fremspringet. De er ofte forårsaket av en cyste eller en knutepunkt.

Denne typen akne utvikler seg fra en kombinasjon av sebum (olje), bakterier og smuss som forblir fanget i porene. Det endelige resultatet er en smertefull knutepunkt under huden som ikke har A & # 8220; Head & # 8221; Hvordan andre kviser kunne gjøre.

Du kan merke et stort hvitt område under huden som er smertefullt for berøring. L’området kan også rødt av den omkringliggende huden betennelse (hevelse).

Blinde kviser kan være vanskelig å eliminere, men kan behandles med tålmodighet og omsorg. Slik gjør du det.

1. Unngå behovet for å klemme dem og eksplodere

Selv om det kan virke fristende, bør du aldri prøve å klemme eller knuse en blind pimple. Du har kanskje hørt denne praktiske regelen relatert til akne generelt, men det er viktig å følge det med blinde kviser.

Siden disse kvisene ikke finnes på overflaten av huden, er det vanskeligere, noen ganger til og med umulig, utnytte dem.

Prøv å presse kvise på slutten forverre hevelsen og kan gjøre det mest ømme området ved berøring. De er enda tydelige på grunn av’økning av # 8217; irritasjon og tegn på huden.

Å forsøke å dra nytte av blinde kviser kan også føre til arr.

Den beste prosedyren består i å forsøke å danne A & # 8220; Head & # 8221; slik at den kan komme ut av huden ved hjelp av andre behandlingsmetoder.

2. Påfør en varm pakke

Hot wraps kan hjelpe blinde kviser på to måter. Først kan de bidra til å lindre smerte av akne;. De er spesielt nyttige når de hvite flekkene begynner å danne.

Påfør L’Hot Pack i 10-15 minutter, tre eller fire ganger om dagen. Dette kan tillate pølle å frigjøre pus og helbrede.

Selv om du kan kjøpe varme pakker for å varme i mikrobølgeovn, kan du enkelt lage pakkene dine ved å nedsenke en ren klut i varmt vann. Pass på at vannet ikke er for varmt for å unngå å brenne huden. Påfør … håndkle på det berørte området som ovenfor.

3. Bruk en oppdatering for akne

En lapp for akne er som en bandasje som gjelder direkte på en blindkimple. I teorien hjelper lappen til å fjerne bakterier, baits og smuss. Ingrediensene kan variere, men de fleste patcher mot akne inneholder et anti-acne-middel, som salicylsyre.

Patcher for akne; akne er generelt tilgjengelige på det lokale apoteket og kan brukes daglig til blindkimpakningen har forsvunnet. Du kan bruke dem hele dagen, men sørg for at du bytter oppdateringen minst en gang hver 24. time.

4. Påfør et aktuelt antibiotikum

Aktuelle antibiotika kan bidra til å kvitte seg med noen bakterier som forårsaker blinde kviser. Reduser også betennelsen. Hvis dine blinde kviser er gjentakende, kan disse produktene brukes rundt det aktuelle området som et forebyggende tiltak.

De vanligste aktuelle antibiotika for akne inkluderer clindamycin og erytromycin. Disse er tilgjengelige i en gelformel som gjelder to ganger om dagen. Hvis du generelt har sensitiv hud, må du kanskje søke en gang om dagen og se hvordan huden reagerer før du øker opptil to ganger om dagen.

Imidlertid er aktuelle antibiotika ikke effektive alene. Du må bruke dem i kombinasjon med en annen type produkt for akne som benzoylperoksid. Antibiotika dreper bakterier og # 8217; betennelse, mens benzoylperoksid tørker den blinde kvise.

5. Påfør mele olivenolje

L’Oil Dell’Tea Tree kan være et lite alternativ til sterke og kjemiske antibiotika. Du kan finne olje i en naturlig matbutikk, men oljebaserte produkter av te-treet er også tilgjengelige i apoteket.

For A’optimal effekt, må du bruke et produkt som inneholder minst 5% mele olivenolje. Påfør to ganger om dagen til blindkimplen ikke vil bli fullstendig herdet.

L’# 8217 olje; rent te-tre kan ikke brukes, det er nødvendig å først fortynne det. For å gjøre dette, bland en del av Meleucaolje med en del av olje for varmeoverføring. Populære varmeoverføring oljer inkluderer kokosnøtt, jojoba og olivenoljer;.

Etter fortynning, gjelder for det berørte området og la det være i løpet av natten. Skyll området om morgenen under den normale rutinen for å vaske ansiktet ditt.

L’# 8217 Oil; Tea Tree er ganske sikker på å bruke hver dag. Det er bare skadelig hvis det er inntatt.

6. Påfør rå honning

Rå og uraffinerte honning er et annet naturlig alternativ til benk-toppprodukter. Honning har naturlige antimikrobielle egenskaper som bidrar til å kvitte seg med bakterier.

For å bruke denne metoden, sørg for at den er rå honning. Unngå vanlige honningbutikker i butikken eller supermarkedet. Påfør en liten mengde på det berørte området og la det hele. Den grove honningen kan også blandes med vann som vaskemiddel.

Når du skal se din hudlege

Blinde kviser er en av former for akne vanskeligere å behandle. Det tar tid og utholdenhet for å kvitte seg med kvise uten å skade huden.

Hvis en blind pimple ikke reagerer på hjemmebehandlinger, bør du vurdere muligheten for å konsultere dermatologen din. Han eller hun kan også tilby løsninger hvis du trenger en rask løsning, som kortisoninjeksjoner for raskt å redusere hevelse og akselerere helbredelse.

Du bør også konsultere din dermatolog hvis du får de blinde kviser regelmessig. Du må kanskje ha muntlige medisiner og andre behandlinger.

Les l’element på engelsk