Blekkforgiftning: Muligheter, symptomer og behandling

Når de fleste tenker på blekkforgiftningen, tenk at noen svelger blekk fra en penn. Hvis du har brukt blekk, for eksempel å tygge enden av en penn og sette deg i munnen L’du trenger ikke å bekymre deg for mye.

Ifølge en utgivelse Fra # 8217; Verdens helseorganisasjon (WHO), «Ballpoint penner, flagg og fontenen penner så lite blekk som ikke er CE N’det er nok til å forårsake forgiftning hvis den suges av en penn. Noen blekk kan forårsake munnsmerter. Store mengder blekk inntatt av en flaske kan være irriterende, men det ble ikke rapportert alvorlig forgiftning & # 8220;.

L’hvem foreslår drikkevann hvis du har inntatt blekk og indikerer at du ikke trenger å gjøre Nient’andre.

Symptomer på blekkforgiftning

L’blekk av penner, markører, highlighters, etc., Det regnes som giftig for en minimalt toksisitet og i så liten mengde ikke å være et problem med forgiftning.

Symptomene er typisk en hud eller et farget språk, og selv om det er usannsynlig, en liten magesmerter.

På grunn av mengden blekk i blekkpatronene og i frimerkeputer, kontakt lege hvis blekk av en av disse kildene ble konsumert.

Blekkforgiftning på huden din

L’blekkforgiftning skjer ikke fra tegningen på huden. L’blekk kan midlertidig flekke huden din, men det vil ikke forgifte deg.

Forgiftning fra’blekk i øynene dine

I motsetning til hud, l’irritasjon av blekk øyne er et vanlig problem. Hvis du tror du har blekk i øyet, prøv å skylle det således øye med kaldt vann til ubehag forsvant.

Selv om den hvite delen av øyet kan midlertidig flekk, er det lite sannsynlig at 8217; blekk i øynene forårsaker permanente eller langsiktige komplikasjoner. Hvis L’irritasjon vedvarer, eller hvis du har uklart visning, kontakt legen din.

Blekkforgiftning og tatoveringer

Ifølge en 2015 Survey På 2.225 amerikanere voksne har 29 prosent av amerikanerne minst en tatovering, og disse menneskene har 69 prosent 2 eller flere.

De US Food and Drug Administration (FDA) Indikerer at når en tatovering er gjort, mens du skal være på utkikk etter Antigienck-praksis og utstyr som ikke er sterilisert, bør ikke blekket være et problem.

L’blekk for tatoveringer eller fargestoff som er forurenset av mugg eller bakterier, kan forårsake infeksjoner.

L’Tattoo blekk regnes som et kosmetisk produkt fra FDA. Det er ingen pigmenter (ingredienser som legger til farge) for hudinnsprøytningen for kosmetiske formål som har FDA-godkjenningen.

Allergisk reaksjon og tatoveringsinfeksjon

Etter å ha tatt en tatovering, kan du se en’utslett i # 8217;. Det kan være en allergisk reaksjon eller en infeksjon på 8217;.

Sekund Mayo Clinic, Pigmentene som mest sannsynlig forårsaker kutane allergiske reaksjoner, er:

 • rød
 • gul
 • grønn
 • blå

A’aggressiv infeksjon kan ha symptomer som:

 • høy feber
 • svette
 • frysninger
 • rister

Behandlingen av en infisert tatovering inkluderer generelt antibiotika, men kan kreve sykehusinnleggelse eller kirurgi.

Hva du bør gjøre hvis du har en reaksjon alle’tatovering blekk?

Det første trinnet er å kontakte legen din for diagnose og behandling. Diagnosen kan avgjøre om reaksjonen er alle «8217; blekk eller andre forhold, for eksempel L’applikasjonen hygienisk.

Ditt neste skritt er å snakke med tatoveringskunstneren av to grunner:

 • Legen kan trenge detaljer på # 8217; blekk, som farge, merkevare og mye nummer.
 • Din tatoveringskunstner vil identifisere blekken slik at den ikke lenger er brukt.
 • Snakk med legen din om rapporten fra FDA ulykken, slik at sikkerhetsinformasjon kan oppdateres og utbredes.

  Ta bort

  L’Penne og markørblekk anses å være giftig og er vanskelig å bli utsatt for store mengder av det. Derfor er sannsynligheten for at du kan få blekkforgiftning ved å innta blekk fra en penn eller sette litt & # 8216; på huden eller øynene er lavt.

  Sannsynligheten for å bli forgiftet av tatoveringsblekken har mer å gjøre med sikkerhetspraksis og rengjøring av tatoveringsartisten og i blekk med blekk og # 8217;.