BLEACH BATH: For eksem, fordeler, Staph infeksjon og instruksjoner

Hvis du lider av kronisk eksem (atopisk dermatitt), kan du være nysgjerrig på å prøve hjemmebruk som kalles & # 8220; blekebad og # 8221;. Symptomer på’eksem kan løses av allergi, genetikk, klima, stress og andre faktorer.

Et bad er en vanlig behandling for en forverring av eksem fordi det kan gjenopprette tørr hudfuktighet. Det finnes forskjellige typer bad som kan bidra til å lindre symptomer på en forverring av eksem. Flour Baths D’havre, saltvannsbad og eddik bad er blant badene av hjemmelagde rettsmidler og National Eczema Association anbefaler.

Bade i en vannløsning og en liten blekemiddelkonsentrasjon kan være spesielt effektiv fordi kroppsoverflaten fri fra bakteriene og reduserer betennelsen.

Du bør prøve et blekebad for å behandle eksemet ditt? Les videre for å finne ut mer.

Hvordan virker det

Et blekemiddelbad er unikt fordi det dreper bakterier, reduserer huden betennelse og fukter i samme behandling. EN studere De har vist at barn med eksem som regelmessig lagde blekemiddelbad, hadde mindre sannsynlig å utvikle en «8217, sekundær bakteriell infeksjon, som en» 8217; Staphylococcus infeksjon, som en sikkerhetseffekt av eksemet. Badene har også redusert alvorlighetsgraden av symptomer for barn i samme studio.

Hvordan å gjøre

For å bruke et blekebad som behandling for eksem, husk at badet vil hovedsakelig vannvann og en svært lav mengde blekemiddel. Et standard badekar, som inneholder 40 liter vann, vil bare trenge 1/2 candy kopp for å være et effektivt blekebad. Pass på at du justerer mengden vann i badekaret. Bruk blekemiddel til husholdningsbruk, ikke en konsentrert formel.

Bleach bør legges når vannet er varmt (ikke varmt til berøring), og du bør snakke med legen din eller med barnets barnelege før du prøver dette løsningen for første gang. Absolutt sørg for at de ikke sender hodet i # 8217; vann under blekebadet og hold vannet fra øynene på badet. Husk, ikke legg til andre kjemikalier som sjampo eller såpe til dette badet.

Et blekemiddelbad skal vare bare 10 minutter. Etter dukkert dukkert i 10 minutter, skyll huden helt med varmt vann. L’varmt vann kan tørke huden og forverre eksemet, så unngår skyll under en kokende dusj etter et blekebad.

Etter denne behandlingen, buffer du forsiktig huden med et håndkle. Noen mennesker liker å bruke en hypoallergen lotion for å berolige huden og holde fuktigheten etter et blekebad. Du kan ta en blekemiddel trygt opptil tre ganger i uken for å ta vare på eksemet ditt.

Hensyn

Et blekemiddelbad er ikke hensiktsmessig behandling for alle de som lider av eksem. Barn under 2 år bør bare administreres et blekebad under råd fra en barnelege. Det er folk som oppdager at huden deres er tørr eller irritert av blekemiddel. Du kan kjøre en testplaster på huden din med fortynnet blekemiddel for å se om huden din vil bli irritert av blekemiddelet.

Du vil kanskje også unngå blekemiddelbad hvis du har l’astma. L’Utstilling ALL’BLEACH ODOR kan utløse en forverring av symptomene på # 8217;. Sørg for at baderoms blekemiddelet foregår på et bad med et vindu eller en «8217; tilstrekkelig ventilasjon, som 6017; Lukt av blekemiddel kan være etsende for ditt respiratoriske system.

Hvis du bruker narkotika eller kosmetikk som gjør huden din subtile og utsatt for rive, for eksempel anti-aging retinol behandlinger, aktuelle kortikosteroider eller foreskrevne antikoagulanter, bør du fortsette med forsiktighet før du lager et blekemiddelbad. Gjør aldri et av disse badene hvis du har en eksponert, åpen eller blødende kutt i kroppen din, du bader. Hvis du kan begrense blekkbadet ditt til området i kroppen din som er interessert i fra eksemet, er det ideelt.

Det er noen Ny forskning Dette antyder at blekebadene ikke er betydelig mer effektive enn badene uten blekemiddel. Folk som prøver blekebad som et middel mot eksemet, bør være oppmerksom på at et tradisjonelt bad kan fungere like bra, uten sjansen til å ved et uhell blekemiddel i øynene og munnen.

Bunnlinjen

C’rettssaken Å støtte blekemiddelbad for behandling av kronisk eksem, men det er også bevis på det motsatte. Dette er imidlertid et enkelt middel for å prøve hjemme og risikoen er minimal.

Mål bleken grundig, skyll huden senere og bruk en krem ​​til å holde fuktigheten etter buffering av den tørre huden er alle grunnleggende skritt for suksessen til dette hjemmet. Hold legen din oppdatert på alternative og hjemme rettsmidler som du prøver for eksemet ditt.