Blackout: Årsaker, bivirkninger og forebygging

Hva gjør en Blackout A & # 8220; Blackout & # 8221;?

En blackout er en midlertidig tilstand som påvirker minnet ditt. Det er preget av en tapt tid.

Blackouts oppstår når kroppens alkoholnivå er høye. L’Alkohol reduserer evnen til å danne nye minner mens du er beruset. Slettes ikke suvenders dannet før … forgiftning.

Når du drikker mer alkohol og blodalkoholnivå øker, vil hastigheten og varigheten av minnet tap øke. Mengden minne tap varierer fra person til person.

Det antas at minne tap, eller en blackout, oppstår når alkoholinnholdet i blodet når 14 prosent eller høyere. Du kan ikke huske tiden brukt når alkoholinnholdet i blodet er over det terskelen.

I løpet av denne tiden kan du finne:

 • Vanskelighetsgrad å gå
 • Vanskeligheter med å snakke
 • Vanskeligheter med å stå
 • endret dommen
 • endret visjon

Det er flere faktorer som kan påvirke nivået av alkohol i blodet, inkludert:

 • vekt
 • kjønn
 • Typen alkohol som forbrukes
 • hvor fort det forbrukes l’alkohol

Det er viktig å merke seg at det ikke er et fast antall drinker som kan utløse en blackout. Alt avhenger av mengden alkohol i hver drink du har konsumert og fra den måten L & # 8217;.

Hva forårsaker en blackout?

Det er to typer blackouts: delvis og komplett.

Hvis en delvis blackout oppstår, kan visuelle eller verbale signaler hjelpe deg med å huske glemte hendelser.

Ved fullstendig blackout er minnetap permanent. Selv med signalene, er det lite sannsynlig å huske hva som skjedde i denne perioden.

Naturen til blackouts gjør det vanskelig for forskere å undersøke korrelasjonen mellom minneanrop og typen av blackout.

Blackouts er ofte forbundet med alkoholforbruk. For mange mennesker, drikk for mange alkohol for fort eller tom mage kan forårsake en blackout.

En blackout kan også skyldes:

 • Anfall
 • svime av
 • Lavt blodtrykk
 • Psychogen Crisis
 • Lavt blodsukkernivå
 • Noen stoffer
 • Oksygenbegrensning

TIL 2006 studie har oppdaget at et midlertidig tap av minne forårsaket av en blodtrykksfall (synkope) er en mer sannsynlig årsak til ikke-alkoholholdige blackouts.

Hva skjer med kroppen under en blackout?

L’Alkohol kompromitterer din evne til å gå, snakke, reagere og huske hendelser. Reduserer også inhiberingen, hindrer kontrollen av impulser og påvirker beslutningsprosessen.

Banen til belønning i hjernen regulerer disse aktivitetene. Selv om denne delen av hjernen kan utvikle en langsiktig toleranse alle «8217; alkohol, dette er ikke sant for hippocampus.

L’Hippocampus er i dybden i hjernen. Det er grunnleggende å danne minner. L’Hippocampus kan ikke utvikle en toleranse alle’langsiktig alkohol. Dette betyr at det ikke kan skape minner når en blackout oppstår.

Det er viktig å huske at en blackout ikke er det samme du svimmer. Noen som svimmer, sovnet eller mistet bevisstheten fordi han forbrukte for mye alkohol.

Under en blackout kan en beruset person fortsatt fungere normalt. De kan virke artikulert fordi de fleste hjerne deler tolererer alkohol. De kan fortsatt spise, gå, holde samtaler, ha sex, kjøring og kamp. De kan ganske enkelt ikke registrere noen av minnene.

Denne tilsynelatende bevisste tilstanden kan gjøre det vanskelig for andre mennesker gjenkjenne om en person er i blackout.

Blackouts kan føre til komplikasjoner?

Overdreven alkoholforbruk kan ha varige effekter på hjernen. Disse effektene varierer i alvorlighetsgrad fra & # 8220; glidende & # 8221; Øyeblikkelig i minnet på permanente og svekkende forhold. Det antas at kronisk alkoholforbruk kan skade frontloen. Dette er den delen av hjernen som styrer den kognitive funksjonen. Frontal Lobe spiller også en rolle i formasjonen og kallet av kort og langsiktig minne.

Regelmessig skade på frontlakken kan kompromittere din oppførsel og din personlighet, slik du gjør oppgavene dine og hvordan du holder informasjonen. Det antas at binge drikker kan skade denne hjernen.

Binge drikking kan påvirke din evne til å:

 • gå hele tiden
 • å ta avgjørelser
 • Kontrollpulser.

Du kan også oppleve:

 • hodepine
 • tørr i munnen
 • kvalme
 • diaré

Å ha bare en blackout kan være farlig. I følge Nasjonalt institutt på alkohol- og alkoholmisbruk, L’alkoholforsinkelser i hjernen som styrer refleksjonen av oppkast og andre autonome svar. En person som mistet kunnskap eller tok på seg alkohol eller # 8217 kunne kaste opp under søvn på grunn av tapet av reflekskontroll. Dette kan få dem til å kvele og kveles med oppkast.

En blackout gjør deg enda mer utsatt for skade, for eksempel et fall eller en ulykke D’bil.

Ansette sedativer mens forbruker alkohol kan øke sjansene for besvimelse. Dette skyldes at benzodiazepiner som L’Alprazolam (xanax) og opioider som oksykodon (oksykontin) aktiverer GABA neurotransmitteren. Dette gjør at du senker kroppen din og blir mer avslappet. Som l’alkohol, beroligende midler kan kompromittere din evne til å tenke og skape minner.

THC, den psykoaktive forbindelsen tilstede i marihuana, kan også øke blackouts hvis kombinert med alkohol.

Tilleggsinformasjon: Alkohol og angst »

Noen mennesker er mer utsatt for blackout?

De fleste av rapportene tyder på at middelaldrende menn med alkoholisme er mer sannsynlig å svake. Men alle som drikker store mengder alkohol, er i fare for blackout.

Unge voksne på college anses også i fare. Forskere Koble den risikoen til vanlige forbruksvaner blant mange universitetsstuderende.

Studier har også oppdaget at kvinner kan være en Større risiko av blackout selv om de generelt drikker mindre alkohol mindre ofte enn menn. Dette kan skyldes fysiologiske forskjeller som påvirker distribusjon og metabolisme av alkoholen. Disse inkluderer kroppsvekt, kroppsfettprosent og nøkkelenzymnivåer.

Outlook

Blackouts indusert av’alkohol forskjellig fra person til person. Beløpet du drikker, hvor lenge du har brukt til å drikke og din fysiologi spiller en rolle i blackout. Disse faktorene påvirker også varigheten av blackout.

En blackout slutter når kroppen din endelig absorberer alkoholen og hjernen din kan gjenskape minner. Søvn bidrar til å avslutte blackouts fordi resten gir kroppen tiden til å behandle alkoholen.

Andre, i stedet, kan fordøye likøren mens de fortsatt er våken. Dette betyr at en blackout kunne vare fra minutter til dager. Selv om mange mennesker gjenoppretter fra blackouts, kan en episode være dødelig.

Hvordan hindre blackouts

Dessuten å avstå fra’alkohol, moderering og rytme er viktig for å hindre blackouts. Unngå binge drikking, som er definert som forbruket på fem eller flere drinker om lag to timer for menn eller fire eller flere drinker for kvinner.

For å unngå blackout, bør du:

 • Spis et tungt måltid eller appetittvekkere før og under alkoholforbruket.
 • Drikk sakte. Nippe, i stedet for å svelge, kan hjelpe deg med å holde oversikt over som L’Alkohol påvirker kroppen din.
 • Vurder å drikke et glass D’vann blant alkoholholdige drikker for å begrense hvor raskt alkoholforbruket.

Fortsett å lese: Alkohol og alkoholisme misbruk, hva er forskjellene? »