Bivirkninger av mucinex

Introduksjon

Hvis slimet er i luftveiene, kan bakterier også sitte og vokse der. Disse bakteriene kan forårsake infeksjoner. Når du trenger litt hjelp til å bryte overbelastningen i brystet, kan du vurdere Mucinex.

Den viktigste aktive ingrediensen i Mucinex er Guaifenesin. Det er ganske mulig at du kan bruke Mucinex og ikke har noen bivirkninger. Faktisk gjør de fleste ikke det. Dette stoffet kan imidlertid forårsake noen bivirkninger i noen mennesker.

Vanlige bivirkninger

Bivirkningene som folk kan eksperimentere med Mucinex, er generelt milde til moderate. Noen av de vanlige bivirkningene påvirker vanligvis tre forskjellige kroppssystemer.

Fordøyelsessystemet

Mucinex kan forårsake følgende fordøyelsesproblemer:

  • mageknip
  • kvalme
  • Han retched
  • diaré

Nervesystemet

Mucinex kan også forårsake:

  • svimmelhet
  • hodepine
  • døsighet

Hud

Mucinex kan noen ganger føre til kutane utbrudd.

Du kan finne ut at du får behandlingen du trenger fra Mucinex, men bivirkningene er irriterende. Det er noen ting du kan gjøre for å lindre disse bivirkningene. For eksempel, hvis Mucinex plaget deg til magen, prøv å ta det med mat eller et glass melk.

Alvorlig sikkerhet effekt

Generelt, hvis du bruker Mucinex som angitt, bør du ikke ha alvorlige bivirkninger. Imidlertid kan overdreven eller feil bruk av stoffet forårsake problemer. L’Bruk av dette stoffet til en dosering for høy kan øke risikoen for nyrestein.

Tilleggsinformasjon: Kidneyberegning Symptomer »

Hvordan Mucinex fungerer?

Mucinex er en ekspektorant. Det brukes til å behandle thoracic congestion og hoste. Bidrar til å lindre thoracal overbelastning ved å bryte slimet blokkert i luftveiene for å kunne hoste det.

Mucinex er tilgjengelig i tabletter eller i en væske. Bare folk i alderen 12 eller flere må ta tablettene. De er ikke godkjent for bruk hos barn under 12 år. Men barn under 4 år kan bruke mucinex eller mucinex flytende mini-smelter, som er granulat som forsvinner på barnets språk. Begge disse produktene er spesifikt merket for barn på pakken.

Hvis barnet ditt er mindre enn 4 år, snakk med din beste måte å ta vare på barnet ditt. Bivirkningene av mucinex hos barn er generelt det samme som voksne.

Snakk med legen din

Samlet, når du bruker Mucinex som angitt, vil du sannsynligvis ikke ha bivirkninger. Og hvis du har det, er bivirkningene generelt milde. Hvis Mucinex plager mage, kan det være nyttig å ta det med mat eller melk. Du bør bare bruke mucinex for hoste og thoraxbelastning på grunn av akkumulering av slim. Hvis du har andre typer hoster, eller du er ikke sikker på hva som forårsaker hosten, snakk med legen din før du bruker Mucinex. Du bør også sjekke først med legen din før du bruker Mucinex hvis du tar andre stoffer eller har andre medisinske forhold.

Spørsmål:

Jeg kan bruke mucinex til å behandle hoste?

TIL:

Du bør bare bruke Mucinex for å behandle hoste og overbelastning forbundet med kald og influensa. Du bør ikke bruke den til kronisk hoste, som røykerhoste og # 8217; emfysem. Disse typer hoste er ikke forårsaket av slimbelastning, så mucinex vil ikke hjelpe dem til å ta vare på. Snakk med legen din på måter du bør behandle disse typer hoster.

Healthline Medical Team Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.