Bivirkninger av biotin: Biotin er trygt?

Cos’er biotinet?

Biotinet er også kjent som vitamin B-7. Fettsyreform og glukose. Det bidrar også til å metabolisere karbohydrater og aminosyrer og bidrar til å bryte ned fett i kroppen. Disse funksjonene gjør biotinet en viktig del av etableringen av # 8217; energi som kroppen din trenger.

Biotin er i mange matvarer og drikke, inkludert melk, gulrøtter, laks og nøtter. Det kan også tas som et supplement om nødvendig. De Anbefalt daglig beløp Det er 30 mikrogram. Men L’antagelse om biotin kosttilskudd anbefales ikke hvis ikke foreslått av legen.

Positive bivirkninger

Biotinet gir en viktig kilde for å skape energi og for å opprettholde kroppens funksjon som helhet. Som alle vitaminer trenger kroppen din biotin for å holde seg frisk. Det er flere systemer som Biotin bidrar til å holde seg frisk. Noen av disse inkluderer lever, nervesystem, hår, øyne og mer.

Biotin kan være effektiv i behandlingen Visse medisinske forhold. Noen av disse forholdene inkluderer:

  • hypoglykemi
  • høyt kolesterol
  • Glukosekontroll Hos overvektige pasienter med diabetes (hvis kombinert med picolinat krom)

Noen tror at l’antagelse av biotintilskudd vil forbedre håret og neglene. Imidlertid er det for tiden få medisinske bevis på at dette er sant. Videre forskning er nødvendig på denne mulige fordelen av biotin.

Negative bivirkninger

Selv om det er tilgjengelig som et supplement, er biotinet noe du bare bør ta hvis den anbefales av legen din. De fleste antar nok biotin gjennom deres vanlige kosthold.

Snakk med legen din om andre medisiner du tar og eventuelle medisinske forhold du har før du tar biotin. Vitaminer og kosttilskudd kan ha en negativ effekt på noen medisiner og medisinske forhold.

For øyeblikket er det ikke kjent negative bivirkninger av biotin hvis det tas som foreskrevet av lege eller gjennom normal matrekruttering.

Det er noen tilfeller der visse spisesteder eller andre vaner forårsaket mangel på biotin. utdanning De har oppdaget at kvinner som røyker, kan øke biotinmetabolismen i kroppen og forårsake mangel.

En annen Saker Han viste at de regelmessig spiser rå egg og # 8211; Spesielt de hvite eggene & # 8211; Det kan også skape en mangel på biotin. I dette tilfellet har mangelen forårsaket en tilstand som kalles svakheten i de reaktive lemmer til biotinet. Denne tilstanden imiterer Tetraplegia.

Regelmessig forbruk av rå egg hvite ble brukt i Et annet søk studio Dette har vist at dette også forårsaket mangel på biotin.

De vanlige symptomene på mangel på biotin inkluderer:

  • Hårtap eller tynning
  • Høyt kolesterol
  • hudutslett på huden
  • Hjertproblemer

Hva skjer hvis du tar for mye biotin?

For mye biotin er noe mer enn den anbefalte dosen. Dette anbefalte beløpet inkluderer hva du naturlig får fra matvarer.

Det er tilfeller som viser negative effekter på helsen til enkelte individer som tar store mengder biotin kosttilskudd og tar for mye. De fleste tar en tilstrekkelig mengde biotin gjennom en vanlig diett. Du trenger ikke å ta biotin kosttilskudd hvis ikke angitt av en lege.

Høye mengder biotin kan skape falske positive i laboratorietester for skjoldbrusk sykdommer.

Ta bort

Kroppen din produserer nok biotin alene gjennom det daglige matinntaket. Derfor bør du ikke ta biotin kosttilskudd hvis ikke angitt av legen din. Det er noen sjeldne helsemessige forhold som kan sikre at noen mennesker trenger biotin kosttilskudd med jevne mellomrom. Dette kan bestemmes av en lege.

Kosttilskudd overvåkes ikke av USAs mat- og stoffadministrasjon for renhet eller sikkerhet, så det er viktig å kjøpe fra en produsent du stoler på.

Ikke C’Det er fortsatt nok søk ​​for å bestemme alle bivirkningene av # 8217; ansette for mye biotin. Det er imidlertid tilfeller studier som viser at noen av de mulige effektene kan være alvorlige. Hvis du tror at du må ta biotin kosttilskudd, bør du alltid konsultere en lege først.