Bipolar lidelse og alkoholbruk Forstyrrelser: En tilkobling?

Beskrivelse

Folk som misbruker alkohol, er mer sannsynlig å ha bipolar lidelse. Blant mennesker med bipolar lidelse, L’drikke påvirkning er tydelig. Av 45 prosent av folk med bipolar lidelse har også det Lidelse fra alkoholbruk (AUD), Ifølge en revisjon av 2013.

Kombinasjonen av bipolar lidelse og AUD kan ha alvorlige konsekvenser hvis ikke behandlet. Det er sannsynlig at folk med begge forhold har mer alvorlige symptomer på bipolar lidelse. De kan også ha større risiko for å dø for selvmord.

Imidlertid kan begge forholdene behandles. Les videre for å lære mer.

Koble til bipolar lidelse og lidelse fra alkoholbruk

Forskere har ikke identifisert en klar binding mellom bipolar og lydforstyrrelser, men det er noen muligheter.

Noen teoretiserer at når AUD vises først, kan du utløse bipolar lidelse. Det er imidlertid ingen konkret vitenskapelig bevis for denne ideen. Andre har gjort det foreslått at bipolar og Aud kan dele genetiske risikofaktorer.

Andre teorier tyder på at folk med bipolar lidelse jeg bruker alkohol i et forsøk på å styre symptomene, spesielt når man eksperimenterer maniske episoder.

En annen forklaring på forbindelsen er at personer med bipolar lidelse kan vise dyktig oppførsel og Aud er i samsvar med denne typen oppførsel.

Hvis noen har begge forhold, er det viktig hvilken tilstand som vises først. Folk som mottar en diagnose av AUD kan gjenopprette raskere enn folk som får en diagnose av bipolar lidelse for prime.

D’Andre deler, folk som mottar en diagnose av bipolar lidelse først, er først sannsynlig å ha problemer med symptomene på # 8217; AUD.

Forstå den bipolare lidelsen

Bipolar lidelse er preget av ekstreme endringer i Dell & # 8217;. Drikke Alkohol kan ofte forsterke disse humørsvingene.

I USA, om 4.4 prosent Voksne vil oppleve bipolar lidelse på et tidspunkt i deres liv, ifølge L’National Mental Health Institute. En bipolar diagnose er beskrevet som Type 1 eller 2, Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene.

Bipolar lidelse 1

For å motta en diagnose av bipolar lidelse 1, må du ha opplevd minst en episode av mani. Denne episoden kan foregå eller følge en episode av depresjon, men det er ikke nødvendig.

Alt du trenger for en diagnose av type I bipolar lidelse er utviklingen av en manisk episode. Disse episodene kan være så alvorlige å be om sykehusinnleggelse for å stabilisere seg.

Bipolar lidelse 2

Bipolar lidelse 2 innebærer hypomaniacal episoder. For å motta en diagnose av bipolar lidelse 2, må du ha hatt minst en stor depressiv episode. Denne episoden må vare 2 uker eller mer.

Du må også ha levd en eller flere hypomaniacal-episoder som varer minst 4 dager. Hypomaniacal episodene er mindre intense enn maniacal episoder. Finn ut mer om forskjellen.

Hvordan disse forstyrrelsene er diagnostisert

Bipolar lidelse og # 8217; AUD er like på en eller annen måte. Begge har en tendens til å forekomme oftere hos mennesker som har et familiemedlem som lider av denne tilstanden.

I mennesker med bipolar eller lydforstyrrelser antas det at kjemikalier som styrer stemningen ikke fungerer som den skal. Ditt unge miljø kan også påvirke sannsynligheten for å utvikle AUD.

For å diagnostisere bipolar lidelse, vil legen din undersøke helseprofilen din og vil diskutere noen symptomer du måtte ha. Legen kan også gjennomføre en medisinsk undersøkelse for å utelukke muligheten for andre underliggende forhold.

For å identifisere AUD, vil legen din gjøre deg til en rekke spørsmål om dine vaner og reaksjoner i kroppen din til å drikke. De kan også klassifisere L’AUD så mild, moderat eller alvorlig.

Behandling for bipolar lidelse og alkoholbruk lidelse

Legene diagnostiserer ofte og behandler bipolar lidelse og L’AUD. Av denne grunn kan folk med begge forhold ikke få full behandling de trenger til starten. Selv når forskerne studerer bipolar eller AUD-lidelse, har de en tendens til å vurdere bare en tilstand om gangen. C’det var en Nylig trend Vurdere behandlingen av begge forholdene samtidig, Bruker narkotika og andre terapier som omhandler hver tilstand.

Legen din kan anbefale en av de tre strategiene for å behandle bipolar lidelse og # 8217; AUD:

 • Først avtale med en tilstand, så den andre. Den mest presserende tilstanden behandles først, som vanligvis er AUD.
 • Behandler begge forholdene separat, men samtidig.
 • Kombinere behandlinger og adresser symptomene på begge forholdene sammen.
 • Mange anser den tredje tilnærmingen den beste metoden. Ikke C’Det er mye forskning som beskriver hvordan man bedre kombinerer behandling for bipolar lidelse og # 8217; AUD, men Emerging anbefalinger Fra studier er de tilgjengelige.

  For bipolar lidelse har narkotika og en blanding av individuell eller gruppeterapi vist seg å være effektive behandlinger.

  Flere alternativer er tilgjengelige for å behandle AUD. Dette kan inneholde et 12-faset program eller kognitiv adferdsterapi.

  Hva er perspektivet?

  I noen som lider av bipolar lidelse, kan drikking øke symptomene på humørsvingninger. Det kan imidlertid også være vanskelig å kontrollere pulsen til å drikke under humørsvingninger.

  Få behandling både for bipolar lidelse og for L’AUD er viktig. L’Alkohol kan også øke beroligende effekter av en stabilisator av # 8217; humøret som brukes til å behandle bipolar lidelse. Dette kan være farlig.

  Hvis du lider av bipolar lidelse, AUD eller begge, snakk med legen din i behandlingsalternativene som vil fungere for deg.