Bipolar lidelse, L-arginin og nitrogenoksid: Å vite fakta

Beskrivelse

Bipolar lidelse er en lidelse i humøret med en rekke symptomer, fra mild til alvorlig.

Noen med denne lidelsen kan ikke forstå hvorfor han føler seg deprimert, han har maniacal episoder eller anerkjenner til og med symptomene på en manisk episode. De kan også føle følelser av fortvilelse og bevisstløshet eller selvmordstanker.

Personer med bipolar lidelse kan oppleve alvorlige endringer eller humørsvingninger. Det er høye eller maniacale episoder hvor de kan føle seg veldig glade og på toppen av verden.

For noen mennesker kan en stor depressiv episode være en del av deres symptomer, selv om dette ikke alltid skjer i bipolar lidelse 1.

Genetikk sannsynligvis spiller en rolle i utviklingen av bipolar lidelse, men C’Det er veldig ukjent for denne lidelsen.

Hvis du finner symptomer på bipolar lidelse, kan en helsepersonell anbefale en behandlingsplan for å hjelpe deg.

L-arginin og nitrogenoksid

Forskere har forsøkt å bestemme nøyaktig hvilken bipolar lidelse forårsaker. EN 2004 studie Det foreslo at L-arginin nitrogenoksidet kan kobles til utviklingen av bipolar affektiv lidelse.

L-arginin er en aminosyre produsert av kroppen. Matvarer som inneholder proteiner inneholder også L-arginin.

I kroppen din omdannes L-arginin til nitrogenoksid (NO), noe som gjør at blodårene åpnes. Dette bidrar til å forbedre blodstrømmen. NEI er produsert av L-arginin gjennom virkningen av et enzym kjent som ingen syntase.

Bipolar lidelse og nitrogenoksid

Nei kan spille en rolle i psykiatriske lidelser, inkludert bipolar lidelse. De 2004 studie nevnt tidligere har vist at ingen nivåer har økt hos personer med bipolar lidelse. Dette antyder at det kan være en forbindelse mellom de to.

Det er imidlertid ingen tilstrekkelige studier for å avgjøre om det virkelig er en sammenheng mellom nivåene av NO og den bipolare lidelsen. Videre forskning er nødvendig.

Bivirkninger av L-arginin

Du må være forsiktig når du bruker L-Arginin fordi den kan ha farlige bivirkninger, inkludert lavt blodtrykk (hypotensjon).

L’bruk av L-arginin har vært assosiert med døden i noen mennesker med hjerteproblemer.

Det samhandler også med mange rusmidler. Hvis det tas med andre stoffer, som aspirin, antikoagulanter eller antiplatelet-legemidler, kan L-arginin øke risikoen for blødning. Det kan også samhandle med medisiner for hjertet, kalium eller nervesystemet.

L-arginin kan også påvirke blodsukkernivået. Hvis du har diabetes, anbefales det ikke med mindre legen din ikke foreskriver den.

L-arginin øker ereksjonen og forbedrer libido, så det bør ikke brukes med lignende stoffer som Sildenafil (Viagra). Hvis de to stoffene brukes sammen, kan det være veldig farlig.

Mye er fortsatt ukjent på L-arginin og for tiden er det ingen langsiktige studier. Også effektene av # 8217; nei er fortsatt i studioet. Det er viktig å snakke med legen din hvis du lider av depresjon eller hvis du tror du har en bipolar lidelse.

Ikke prøv å selvdiagnostisere bipolar lidelse eller kurere bipolar lidelse selv. Å ha den rette behandlingsplanen designet for helsevesenets behov er en viktig del av et sunt liv med bipolar lidelse.

Ta bort

Noen L-Arginin kosttilskudd eller ikke på markedet kan late som å hjelpe, men fortsett med forsiktighet. Ikke C’Det er nok å søke på disse kosttilskuddene for å vite om de er effektive.

Reseptbelagte legemidler, som litium, har vist seg å gi resultater for personer med bipolar.

Ikke avbryt stoffinntaket eller begynn å ta nye, inkludert kosttilskudd, uten å snakke med legen din.