Biologisk og glutenfri alkohol for å prøve med en gang

I de senere år har trenden av organisk og glutenfri alkohol hatt en konstant økning i populariteten. Og det er trygt å si at folk reiser briller som et tegn på takknemlighet.

Ifølge studiene kompilert av S, Det glutenfrie matmarkedet bør evalueres på 7.59 milliarder dollar innen 2020. Selv vin og øl produsenter går inn i handling, produserer noen virkelig velsmakende resultater.

I mellomtiden er det økologiske vinmarkedet vitne til tilstrømningen av tilbud. Starter fra 2016, 98 prosent New Zealand Vineyards ble vurdert «8220; bærekraftig & # 8221; rapporterer New Zealand WineGrowers Shopping Group. USA og Canada så også en økning i forbruket av økologiske viner, ifølge en organisk vin markedsanalyse.

Slik at du følger et glutenfritt kosthold eller ser etter noe biologisk å nippe, vi har dekket deg. Fra en’se på disse økologiske alkoholalternativene og glutenfrie under.

Tørket gårdsvin

 • Notater for: Naturlig dyrkede naturlige viner med lav alkohol og glutenfri
 • Pris: $ 159 for 6 flasker; $ 299 for 12 flasker

Født rundt # 8217; ideen om at det er en sunnere måte å nyte vinen, Tørket gårdsvin Det produserer sukkerfrie viner, lav alkohol (mindre enn 12.5%), uten mugg og laget med villnative gjær.

Tørr gård, hvilke markeder som lav-carb og paleo og ketogen, opererer som en vinklubb. Kunder tilbys samlinger på 6 eller 12 flasker levert hjemme hver måned eller hver annen måned.

Frey vingårder

 • Kjent for: Vær den første biologiske og biodynamiske vingården D’Amerika
 • Pris: $ 9 og opp til flaske

Frey, som eksisterer fra 1980, det produserer vin ikke bare gluten, men også veganer. Har heller ikke tilsatte sulfater. En av de mange varianter er 2015 Umbra Zinfandel, med ferskt knuste kirsebær og tre røyk aksenter.

For økobevisst forbruker er en ytterligere fordel målet med merkevaren å redusere, og til slutt eliminere, dens karbondioksidutslipp.

Frey gjelder for tiden ulike miljøvennlige praksis, inkludert L’bruk av belysning og effektive motorer, samt planting av trær og skogsbeskyttelse i # 8217; omgivende område.

Tween Tweason Head’Ale

 • Notater for: Inventive fruktige øl
 • Pris: Diverse

Dukke Det er kjent for sine ikke-tradisjonelle øl: Tenk på smaker som kokos, melon, agurk, dragefrukt og yumberries. I 2012 ble de inspirert av fans på jakt etter en glutenfri øl og oppfunnet Tween’Ale.

Det er sorghum basert i stedet for bygg og produseres med jordbær og bokhvete honning. Smaken er en kombinasjon av hard, fruktig og søt og gifter seg godt med fettfisk, saltmuttere og tørket frukt.

Grønn’s

 • Merknad for: Et bredt utvalg av tradisjonelle øl, produsert uten gluten
 • Pris: Diverse

Basert i Storbritannia Grønn’s ble grunnlagt i 2003 av en elsker av britisk øl og en belgisk professor med en felles interesse for å finne glutenfri øl på den tiden ikke tilgjengelig. Sammen, de har eliminert byg og fumlet med gamle alternative kornblandinger, som en sorghum, hirse, bokhvete og integrert ris.

Duoen produserte til slutt sitt første utvalg, riktig kalt funn. Siden da er Green & # 8217 s ekstra tørre hoppet Glutenfri Ale, India Pale Ale og Premium Pilsners, som tjente ALLE’Selskapet skillet av å ha det største utvalget av glutenfrie øl i verden.

Badger Mt. Vingård

 • Notater for: Fullt organiske viner med balanser av unik smak
 • Pris: $ 15 per flaske og utover

Denne far-barns vingård var den første sertifiserte organiske vingården i Columbia Valley, i staten Washington. Badger Mt. Vingård Det var også sertifisert laks trygt, et nordvestlig forskjell for bærekraftig dyrkingspraksis som beskytter biologisk mangfold, kvaliteten på vannet og habitatene for fisk og dyreliv.

Når det gjelder druene, er den rike vulkanske jorden og det kule klimaet i Columbia-dalen ideelle for produksjon av rikelig høst, at vinprodusenter bruker til å produsere variasjon uten sulfitter. 2016 REN RØD, for eksempel, åpner med notater av Mountain Blackberry og Ribes og hint av mørk sjokolade før du eksploderer med blåbær og krydder.

Stenbrygging

 • Notater til: Å være et av de største håndverkbryggeriene i USA
 • Pris: Diverse

Dette selskapet ble grunnlagt i San Diego, og tilbyr et bredt spekter av spesielle og begrensede utgivelsesøler, inkludert stein deilig IPA.

Denne IPA, utgitt i 2015, er gjæret på en måte som bryter ned og fjerner gluten på et nivå som kvalifiserer det som «8220; Redusert Gluten & # 8221; Ifølge Food and Drug Administration av USA. Det er hoppet og sitrusy med et sprut av sitrongras smak, flott på en varm sommerdag.

New Planet Brewery

 • Merknad for: Øl er glutenfri og redusert gluteninnhold
 • Pris: Diverse

Fra fjellene i Denver, Colorado, New Planet Brewery Det produserer glutenfri og håndverk øl for å eliminere gluten. Hans glutenfrie ale blonde er produsert med vann, hirse, glutenfri havre, mais, rørsukker, humle og gjær.

Resultatet er en lett og forfriskende øl med delikate agrumate notater og en frisk og ren finish. Andre øl, som slitebanen lett ale, produseres med tradisjonelle ingredienser, for eksempel L’bygg, men for å minimere gluteninnhold.

Denne prosessen gir disse ølene A’etikett & # 8220; Sett opp for å fjerne Gluten & # 8221; godkjent av kontoret for forretninger og # 8217; sett på’alkohol og tobakk.

Ny Belgia

 • Merknad for: Besluttet, men tilgjengelige håndlagde øl, inkludert en redusert glutenfri spade
 • Pris: Diverse

Du kan vite det Ny Belgia For sin fete dekk øl. Men han forbereder også noe for gluten. Glütiny Pale Ale er produsert ved hjelp av en spesiell gjæringsprosess basert på enzymer som bryter ut gluten.

Dette betyr at det fortsatt kan være gluten til stede, men i små mengder. Rik på eksotisk humle Equinox, har denne klare ølen nyanser av ventilert guava, papaya og drvapes og gress nyanser og grønn te.

Kelly Aiglon er en livsstilsjournalist og merkevarestrategi med særlig vekt på helse, skjønnhet og velvære. Når det ikke skaper en historie, kan du vanligvis finne den i dansestudioet mens du lærer Les Mills Bodyjam eller SH’Bam. Hun og hennes familie bor ut Chicago, og du kan finne den på Instagram.