Biohacking: Definisjon, sikkerhet og 11 beste hacks for nybegynnere

COS’biohacking er?

Biohacking kan beskrives som en borger eller gjør-det-selv-biologi. For mange & # 8220; Biohacker & # 8221; Dette er å gjøre små inkrementelle endringer i kostholdet eller livsstilen for å få små forbedringer i helse og velvære.

Biohacks lover alt, fra det raske vekttapet til forbedringen av hjernens funksjon. Men de beste biohacking-resultatene kommer fra # 8217; å være godt informert og forsiktig med hva som fungerer for kroppen din.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan biohacking fungerer og hvordan du gjør det trygt.

Hva er de forskjellige typer biohacking?

Biohacking er i mange former. De tre mest populære typene er Nutrigenomic, gjør det selv-biologi og kaffekvern.

Nutrigenomic

Nutrigenomic fokuserer på hvordan maten du spiser samhandler med dine gener.

Dette populært, Selv om kontroversiell, Typen av biohacking er basert på # 8217; ideen om at det totale genetiske ekspresjonen av kroppen din kan kartlegges og optimaliseres av test Hvordan forskjellige næringsstoffer påvirker helsen din over tid.

Nutrigenomica undersøker også hvordan forskjellige næringsstoffer påvirker måten du føler, tenker og oppfører seg.

DIY biologi

DIY Biology (eller DIY Bio) er en type bihakking drevet av personer med utdanning og erfaring i vitenskapelige felt.

Disse biohackers deler forslag og teknikker for å hjelpe ikke-eksperter til å gjennomføre strukturerte eksperimenter på seg selv utenfor et kontrollert eksperimentelt miljø, for eksempel laboratorier eller medisinske studier.

Grinder

Grinder er en biohacking subkultur som ser hver del av menneskekroppen som en hackable.

Generelt forsøker grinders å bli «8220; Cyborg & # 8221; Optimalisering av kroppene med en kombinasjon av gadgets, kjemiske injeksjoner, systemer og alt annet som kan sette inn i kroppen for å få det til å fungere som ønsket.

Biohacking Works?

Biohacking endrer faktisk din biologi? Ja og nei.

Nutrigenomic Works?

Nutrigenomic CAN & # 8220; Hacking & # 8221; Din biologi på forskjellige måter, for eksempel:

Mat har en innvirkning på dine gener. Men ikke alle kroppene reagerer på samme måte som endringer i kosthold eller vaner.

TIL 2015 Gjennomgang Dell’Nåværende Nucrigenomic Research antyder at mindre endringer i genuttrykket er bare et stykke av det bredere puslespillet. Andre faktorer som L’trening, stressnivåer og vekt spiller en rolle i kroppens svar på mat.

DIY bihakking og grinder arbeid?

Det er mange eksempler på bioeksperimenter og gjør-det-selv-maskiner som har ført til de forventede resultatene.

TIL Gizmodo stykke 2015 Han profilerte en mann som injimte en kjemisk forbindelse som kalles klor E6 i øynene for å gi ham en nattesyn. Han jobbet & # 8211; mer eller mindre. L’Man klarte å skille folk som beveget seg i nattens mørke i skogen. Dette skyldes at klor E6 midlertidig endrer molekyler i øynene dine kjent som fotosensibilisering. Dette gjør cellene i øynene dine mer innkvartering i lys.

Men som med ethvert eksperiment eller modifikasjon av menneskekroppen, kan det være farlige eller dødelige konsekvenser.

Selv de gjør-det-selv-bioen kan være komplisert hvis du ikke er trent. EN 2017 stykke I UC Davis Law Review advarte seg om at 8217; eksponering for skadelige biologiske midler kan forårsake helseproblemer eller brudd på internasjonale bioterrorisme lover.

L’Slipingetikk kan være spesielt farlig. EN Artikkel fra New York Times of 2018 Dekket grinders som har satt inn RFID-sjetonger i sine kropper for å få tilgang til beskyttede områder på sykehus eller sette inn magneter som forbedrer lyden i ørene dine for å ha hodetelefoner og er innebygd i / nr. 8221;.

Det kan virke veldig futuristisk, men L’Stranger objekt anlegg i kroppen din kan eksportere inflammatoriske reaksjoner som kan forårsake kroniske infeksjoner. Det kan også øke risikoen for Utvikle kreft.

Biohacking er trygt?

Noen former for biohacking kan være trygt. For eksempel, ta visse kosttilskudd eller få endringer i kostholdet kan være trygt. Selv noen kroppsendringer, som RFID-systemer, kan være trygge hvis den er kontrollert av en lege.

Noen biohacking metoder grenser fare eller til og med ulovlig fare eller # 8217. Bio og gjør-det-selv-grinder fokuserer noen ganger på eksperimenter som ikke anses som trygge eller etiske i forskningsanlegg.

Eksperimentering på mennesker, selv om det bare er på deg selv, er det fortsatt vurdert generelt En flott tabu i biologi på grunn av uønskede konsekvenser eller skade de kan utlede.

TIL 2017 Rapport av Brookings Institute advarer om at biohacking samtidig gjør vitenskapen tilgjengelig for alle ved også å introdusere utallige nye sikkerhetsproblemer. Forstå de langsiktige konsekvensene av gener eller eksperimenter på andre måter, kan være vanskelig uten tradisjonell og kontrollert eksperimentering.

Hvordan kan du bruke vanlige blodprøver for biohack?

L’blodanalyse er nøkkelen til effektiv biohacking. Du kan fortelle deg mye om kroppsnivåene dine av ulike næringsstoffer og komponenter som plasma og antall celler.

Blodprøver kan fortelle deg om en ny mat du spiser påvirker dine vitaminnivåer, eller du hjelper deg med å oppnå en bestemt biologisk prosess. For eksempel, utfør en blodprøve før og etter L’å ta vitamin B12 integratorer for større kognitiv funksjon kan vise deg om kosttilskudd har påvirket vitamin B12-nivåene.

Du kan biohack uten vanlige blodprøver. Endre diett eller vaner kan ha åpenbare effekter på din generelle følelse av velvære, eller kan påvirke de spesifikke symptomene du målretter mot, for eksempel fordøyelsesproblemer eller hodepine.

Men blodprøver gir deg rå data å jobbe med. De kan fortelle deg om biohack fungerer på et cellulært nivå.

Hva er forskjellen mellom biohacking og bioteknologi?

Bioteknologi Det er et bredt begrep som refererer til studiet av biologiske prosesser for å informere teknologiske fremskritt. Bioteknologi kan variere fra # 8217; bruk av bakterielle stammer for produksjon av øl til redigeringsgener som bruker CRISPR.

Fremgang eller læring innen bioteknologi påvirker ofte biohacking eksperimenter, og vice versa. For eksempel bruker mange biohackere funn innen bioteknologi for ideer og data. Bioteknologer ser også på forsøkene som utføres av biohackere for å informere veibeskrivelse i bioteknologisk forskning.

Du trenger ikke bioteknologi for biohack. Shredders har en tendens til å være de mest aktive brukerne av bioteknologi for biohacking formål. Men endringer i vaner eller diett krever ikke bioteknologi.

Hvordan gjør biohack med nootroper?

Nootropists er stoffer i naturlig form, supplement eller mat og drikke som brukes til å øke kognitiv funksjon. Dette kan inkludere humør, produktivitet eller oppmerksomhetskapasitet.

Nootropists er enorme Silicon Valley. Mange selskaper finansiert av risikokapitalfokus på Nootropic. C’Det er også en stor Reddit Samfunn basert på denne biohacken.

Du har sikkert allerede prøvd en vanlig nootropisk: koffein. Andre mye brukt nootropos inkluderer Piracetam. Piracetam er et stoff som brukes til å forbedre kognitiv funksjon.

Nootropisk sikkerhet er kontroversiell. I form av supplement, nootropisk De er ikke regulert av FDA.

I matvarer eller drikkevarer er nootropister generelt trygge hvis ikke konsumeres på høye nivåer. For eksempel kan for kaffe forårsake koffein overdose. Narkotika som brukes som nootroper kan være farlige hvis ikke brukt som angitt av en lege.

Du trenger ikke nootroper for biohack. De er populære, hovedsakelig fordi de er enkle å få, og kroppen din kan metabolisere dem om noen timer eller ikke for raske resultater.

4 enkle måter for biohack hjemme

Her er noen relativt sikre biohacks som du kan prøve hjemme.

1. Koffein

Koffein er kjent som produktivitetsstimulator.

Hvis du ikke bruker den allerede, start med en 8-unse del av svart kaffe, grønn te eller kaffe som inneholder koffein som mørk sjokolade. Ta koffein på samme tid hver dag og hold en dagbok av hvordan det får deg til å føle deg i minuttene eller i de neste timene: Du føler deg mer konsentrert? Mer engstelig? Lei seg ut? Prøv å endre dosen til du finner mengden som fungerer best for målet ditt.

C’er også Kaffe med biohacker Vri, kjent som bulletproof kaffe. Kaffe inneholder forbindelser som mediumkjede triglyseridolje (MCT), kjent som a Energi Booster og vekttap verktøy.

C’er en debatt om sikkerheten til bulletproof kaffe. Hvis du er interessert i din kaffebiohacking, snakker du først med legen din, spesielt hvis du har underliggende helsemessige forhold.

2. Prøv en slettingsdiett

En sletting diett er akkurat det det ser ut. Med en slettingsdiett, vil du frigjøre noe fra kostholdet ditt, og så vil du reintroduce det sakte for å se hvordan det påvirker kroppen din.

Dette er et populært alternativ, hvis du tror du er allergisk mot en mat eller temaer som en mat kan forårsake betennelse, som meieriprodukter, rødt kjøtt eller forvandlet sukker.

Det er to hovedtrinn for en slettingsdiett:

 • Slett helt en eller flere matvarer fra kostholdet ditt.
 • Vent om to uker, så sakte reintroduce matene eliminert i kostholdet ditt.
 • I andre fase, eller reintroduksjon, hold D’øye alle symptomene som vises, for eksempel:

  • kutane utslett
  • låse opp
  • smerte
  • utmattelse
  • mageknip
  • diaré
  • forstoppelse
  • Andre unormale symptomer

  Dette kan bety at du er allergisk mot den maten.

  3. Få litt & # 8216; av blått lys for å forbedre stemningen

  Det blå lyset av solen kan hjelpe deg Øk humøret ditt eller forbedre din kognitive ytelse. Få noen timer i mer enn sollys hver dag (ca 3-6 timer, eller hva som er realistisk for deg) og se om du merker noen endringer.

  Men husk at sollys inneholder det samme blå lyset som sendes ut av datamaskin- og dataskjermer. Dette lyset kan holde deg våken forstyrre din sirkadiske rytme.

  Minner deg også om å ha på seg en solkrem med en SPF på 15 eller høyere når du er utsatt for solen. Dette kan beskytte huden mot solskader.

  4. Prøv intermitterende fasting

  Intermittent fasting er en type diettmetode som bare inkluderer å spise bare på bestemte tidspunkter, så faste i en lengre periode til neste gang betegnet for å spise.

  For eksempel kan du bare spise i løpet av en åtte timers periode fra kl. 8.00 på 8: 8, så fort fra xnumx: xnumx til middag neste dag.

  Fasting på denne måten har flere påviste fordeler:

  Snakk med legen din før du starter en slettingsdiett hvis:

  • Den har diabetes eller problemer for å justere blodsukkernivået
  • Den har lavt blodtrykk
  • De ansetter narkotika
  • Den har en historie med en matforstyrrelse
  • de er gravide eller lakterte

  Ta bort

  Biohacking har fordeler. Noen moduler er enkle å gjøre hjemme og lett å avbryte hvis noe går galt.

  Men generelt, vær oppmerksom. Eksperimenter med deg selv uten å ta alle hensiktsmessige forholdsregler kan føre til uventede bivirkninger.

  Snakk med en lege eller ernæringsfysiolog før du gjør betydelige endringer i kostholdet ditt. Og sørg for at du gjør din undersøkelse før du går inn i noe underlig stoff i kroppen din.