Bilder av hudallergi hos barn

Kutane allergier hos barn

Fra tid til annen oppstår hudutslett, spesielt med tørt vær. Men hudutbruddene som ikke går bort, kan være hudallergi.

Hudallergi er de vanligste allergene hos barn. Den nest vanligste er matallergi. Åndedrettsallergi, som er mer vanlige blant større barn, er de vanligste tredjedelene.

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Tilfeller av kutane og matallergi blant barn har økt i perioden med en langsiktig undersøkelse (1997-2011), med de mest utbredte hudallergiene i mindre barn enn større.

Allergier er en av de vanligste medisinske forholdene, men å ha dem i ømalderen kan forstyrre et barns fysiske og følelsesmessige helse.

Oppdag de forskjellige typer kutane allergier hos barn og hvordan du finner den mest effektive behandlingen.

Eksem

Ca 1 barn ut av 10 utvikler eksemet. L’eksem (også kalt atopisk dermatitt) er en inflammatorisk tilstand av huden preget av røde hudutslett som forårsaker kløe. Vises vanligvis i barn fra 1 til 5 år. Matallergi eller miljøforurensende stoffer kan forårsake eksem, men ingen årsak er ikke funnet.

Behandling: Standardbehandling inkluderer:

 • unngå allergener
 • Påfør enhancers og fuktighetsgivende kremer
 • I ekstreme tilfeller, ved hjelp av reseptbelagte legemidler

Snakk med legen din hvis du mistenker allergier. En allergist kan bidra til å identifisere hvilke allergener som skal unngås eller hvilke matvarer som eliminerer.

Allergisk kontaktdermatitt

Kontakt dermatitt er en’utslett som vises umiddelbart etter å ha rørt en irriterende substans. Hvis sønnen din utvikler A’allergi mot et stoff, kan det ha en allergisk kontaktdermatitt.

Huden kan presentere blister, vises skumle eller se Twa på grunn av den hyppige eksponeringen. Snakk med legen din hvis du mistenker at barnets hud viser en allergisk reaksjon. Legen din kan hjelpe deg med å identifisere årsaken slik at den kan unngås.

Behandling: Du kan behandle allergisk kontaktdermatitt:

 • Unngå irriterende
 • Påfør steroidkrem til resept
 • Herding av huden med narkotika
 • Tar antihistaminer for å lindre kløe

Urticaria

Hivesene vises som fremspring eller røde blåmerker umiddelbart etter å ha kommet i kontakt med et allergen, og jeg er en alvorlig allergisk reaksjon. I motsetning til andre hudallergi, er Uricaria, Urticaria ikke tørr eller squamous og kan vises hvor som helst på kroppen.

Noen andre mulige symptomer inkluderer pustevansker eller hovent munn og ansikt. Kontakt legen din umiddelbart hvis disse symptomene oppstår med urtikaria.

Behandling: I de fleste tilfeller, L’Urticaria går bort alene, forutsatt for å unngå allergen. Legen din kan foreslå at du tar et antihistamin for å behandle eller forhindre urticaria.

Årsaker til hudallergi

Allergier oppstår når kroppen reagerer negativt på visse stoffer. Disse kan inkludere, men er ikke begrenset til:

 • Pulvermidd
 • fargestoffer
 • mat
 • parfymer
 • Latex
 • Kjæledyr hår
 • pollen

I noen tilfeller manifesterer symptomene på hudallergi seg når huden kommer i direkte kontakt med et eksternt stoff. I andre tilfeller, L’allergen inntas eller inhaleres.

Skiltene kan også vises i kombinasjon med andre typer allergi symptomer, for eksempel hodepine, overbelastning, nysing og løpende nese.

Hvordan finner du ut hva din sønn er allergisk?

Noen ganger må all legen din gjøre, ta en god medisinsk historie å bestemme hva barnet skal unngå. En & # 8220; god historie & # 8221; Det er som samlet mens legen lytter til dine bekymringer, ideer og forventninger. Barnets historie kan være nok for legen din å foreslå hvilket potensielt allergen å eliminere først.

Hvis en test for allergi er nødvendig, utfører legen vanligvis en testplaster (på hudoverflaten) eller en hudprick-test (gjør bittene til # 8217, nål så liten fra bør ikke skade eller bløde). Begge testene innebærer innføring av små mengder allergener i huden. Hvis en reaksjon oppstår, kunne barnet ha en «8217; substansallergi.

Legen bruker ulike stoffer basert på familie og familiehistorie. Noen ganger brukes en blodeksamen til diagnose, men dette kan være mindre nøyaktig, spesielt i svært små barn.

Ikke alle hudreaksjoner er allergiske reaksjoner. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme årsaken til barnets hudreaksjon.

Når det er en og # 8217; nødsituasjon?

I sjeldne tilfeller kan Uricaria være en del av det anafylaktiske støtet. L’Anafylaksi er potensielt farlig for livet og forekommer nesten umiddelbart etter displayet.

Symptomer på’Anafylaksi er:

 • Rask og svak håndledd
 • Hevelse i øynene, leppene eller ansiktet
 • kvalme
 • Han retched
 • svimmelhet
 • svime av
 • åndedrettsproblemer

Ring nødtjenester hvis sønnen din lider av anafylaksi. Legen kan også fortelle deg å bruke en epinephrine autoinjector.

Setter en avtale med legen din dersom barnet ditt har hatt et seriøst angrep av allergi og ikke forvalter sin tilstand.

Slik administrerer du hudallergi?

Kutane allergier oppstår i alle aldre, men CDC Han sier at de er vanligere hos små barn. Heldigvis har tyngdekraften en tendens til å synke med alderen.

Men det er imidlertid viktig å håndtere mulige uvanlige hudendringer i barnet, før komplikasjoner kan forekomme. Proaktive tiltak er en grunnleggende del av forebygging av tilbakevendende symptomer på hudallergi hos barn.

Selv om A’utslett forsvinner, kan gjenta om barnet ditt blir utsatt for visse utløsende faktorer. Derfor er den beste måten å behandle disse allergiene, å identifisere årsaken og forhindre det fra verre.

Samarbeide med en barnelege for å sikre at behandlingen løser alle dine bekymringer.

For milde allergiske reaksjoner kan antihistaminer være effektive. Finn det på Amazon.