Bifidus: Fordi det er i yoghurt, i fordeler, i bivirkningene og mer

COS’er bifido i yoghurt?

Bifidus er en slags gunstige bakterier også kjent som bifidobacterium. Det er en slags probiotika du finner i gjærede matvarer som yoghurt. Du kan gjenkjenne denne ingrediensen fra navnet Bifidus Regularis, som er et handelsnavn registrert av Yoghurt Company Dannon for deres linje med Activia Yoghurt. Men akkurat som de fleste probiotika, er bifid fortsatt en naturlig del av mikrofloraen i et sunt fordøyelsessystem, så vel som i og på andre deler av kroppen.

Spise yoghurt eller andre matvarer som inneholder bifido kan hjelpe deg med å forbedre helsen din inne og ute. Som en spasertur av probiotika antas Bifid å hjelpe:

 • Juster fordøyelsessystemet
 • Forbedre symptomene på syndromet til / 8217; irritabel tarm (IBS)
 • Styrke immunforsvaret
 • Fremme vekttap
 • Forbedre litt mat og aminintoleranser

Les videre for å lære om helsemessige fordeler av bifido probiotisk, hvor ofte bør du ta det, bivirkninger og mer.

Fordeler for helsen til bifidus probiotika

Hvis du tenker på å legge til Bipid til ditt daglige kosthold, er det 10 gode grunner til å komme i gang:

1. Forbedre immunforsvaret ditt

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at Bifide og andre probiotika kan forbedre immunfunksjonen. Dette betyr mindre forkjølelse og andre infeksjoner.

2. Hold følge

Å ha forstoppelse? Probiotika er kjent for å hjelpe. En studie Siden 2007 oppdaget han at Bifid forbedrer intestinal regelmessighet i innbyggerne i sykehjem, som ofte lider av forstoppelse.

3. IBS kjemper

En teori antyder at IBS er resultatet av ødeleggelsen av sunne tarmbakterier. Kliniske studier Vis at bifidet kan bidra til å forbedre frekvensen av avføring og redusere ubehag generelt hos mennesker med IBS som manifestere symptomer som forstoppelse.

4. Lavere kolesterol og blodtrykk

Noen tester tyder på at probiotika kan bli bedre Kolesterol Nivåer og jevn lavere blodtrykk. Som de fleste matvarer, er effektene ikke umiddelbare. Deltakere i kardiovaskulær studien har tatt probiotika i åtte uker før det var betydelige endringer i blodtrykk.

5. Hjelpe deg med å gå ned i vekt

Ikke bare tarmmikrobiotaen en rolle i metabolisme og i # 8217; fettakkumulering, men påvirker også metheten, følelsen av fylde etter et måltid. Foreløpige tester har også vist at probiotika kan bidra til å redusere risikoen for fedme.

6. Hindre diaré

Når du tar antibiotika, kan du prøve diaré. Antibiotika diskriminerer ikke mellom gode bakterier og dårlige bakterier. Bifidus var viste For å hindre diaré forårsaket av antibiotika. Pass på at du tar bifidus minst to timer før eller etter antibiotikuminntaket.

7. Hindre eksem

Bifidus viste noe løfte om Hindre eksem I høyrisiko barn, men videre forskning er fortsatt nødvendig for å bekrefte disse effektene.

8. Redusere risikoen for gjær eller UTI-infeksjoner

Urinveisinfeksjoner (IVU) Og sopp infeksjoner De er resultatet av overdreven vekst av gjær eller dårlige bakterier. L’Bifidus inntak kan bidra til å balansere systemet og forhindre disse typer infeksjoner.

9. Behandle reisendes diaré

Reiser til et annet land? Bifidus og andre probiotika kan hjelpe å forhindre reisende Diarrhea & # 8211; Diaré som vanligvis er forbruksresultatet av forurenset mat eller # 8217; eksponering for utenlandske bakterier, typisk i utviklingsland.

10. Strekker seg en «magesår

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at bifid og andre probiotika kan hemme veksten av bakterien H. pylori. Denne bakterien kan leve i magen og er den viktigste årsaken til magesår.

Hvor mye å ta?

De American Academy of Family Physicians antyder en dosering fra 10 til 20 milliarder enheter som danner kolonier per dag for voksne og fra 5 til 10 milliarder enheter per dag for barn. For å sette det i perspektiv inneholder en Activia-merkevare yoghurtbeholder 5 til 10 milliarder enheter som danner kolonier per del fra 4 gram.

Du må regelmessig ta probiotika for å styrke bakterielle kolonier i kroppen din og hjelpe dem å gradvis kaste ut skadelige bakterier og gjær som vokser i strekningen din. Det er allerede milliarder probiotika i # 8217; tarmene, inkludert bifido, så risikoen for å ta for mye er lav for de fleste.

Pass på at du holder tillegget i den kontrollerte temperaturen som kreves av produsenten. Det avhenger av om du tar probiotiske piller eller yoghurt. Pass på at du leser L’produktetikett for spesifikke lagringsanvisninger.

Hva er bifido bifido bivirkninger?

Generelt er bifidus trygt for alle, selv for nyfødte og barn. Folk som ikke bør ta bifidus inkluderer:

 • Folk med et kompromittert immunsystem
 • Folk med Dell & # 8217 syndrom; kort tarm
 • Premature babyer

Husk at, som med ethvert supplement, krever probiotika ikke FDA-godkjenningen eller en rekke sikkerhetstester før de selges. Probiotika kan også av og til forårsake gass.

Kontakt legen din umiddelbart hvis du eller barnet ditt har sterke magesmerter eller unormale avføring etter å ha tatt en probiotisk.

Ta bort

For å få de høyeste fordelene fra Bifidus, bør du ta det regelmessig. Bifidus er lett å finne i kosttilskudd, både pulver og kapsler, og i vanlige matvarer, som yoghurt. Hvis du har helseproblemer og tror at probiotika kan hjelpe, snakk med legen din. Under ditt besøk kan du også spørre:

 • Bifidus kan hjelpe med noen av mine medisinske forhold?
 • Bifid vil påvirke stoffene jeg antar?
 • Jeg tar probiotika nok i kostholdet mitt, eller jeg bør leie et supplement?
 • Anbefaler en bestemt type probiotisk supplement?

Legen din vil kunne hjelpe deg.