Bifidobacterium Infantis: Fordeler, bivirkninger og mer

COS’er infantile bifidabacteria?

Bifidobacterium infantis (b. infantis) er en bakterie stubben & # 8220; venn & # 8221;. Det er en type melkesisk bakterie som ligger i samme gruppe som Lactobacillus. Det finnes naturlig i munnhulen og i mage-tarmkanalen (GI). Det hjelper deg med å holde en sunn fordøyelseskanal.

Med alderen av Dell’alder, antall bakterier i kroppen din generelt reduseres. Dette kan komme fra kosthold, stress, bruk av antibiotika, helsemessige forhold og andre årsaker. L’Inntak av probiotika kan bidra til å gjenopprette bakterier i kroppen din. Probiotika er levende bakterier. De legges til noen matvarer, narkotika, kosttilskudd og andre produkter.

Noen tester tyder på at 8217; inntak av probiotika b. Infantis kan bidra til å behandle visse helsemessige forhold.

Hva sier forskningen?

Hvis du har visse helsemessige forhold, L’inntak av probiotika b. Infantis kan bidra til å redusere symptomene. For eksempel, en revisjonsartikkel publisert i Mat farmakologi og terapi antyder at det kan bidra til å lindre symptomer på Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm (IBS). Hvis du har L’IBS, kan bidra til å redusere magesmerter. Det kan også bidra til å redusere gass og hevelse.

Probiotika av b. Infantis kan også være nyttig for behandling av andre forhold. En studie rapportert i Intestinale mikrober Han koblet probiotika av b. Infantis på lavere nivåer av betennelse hos pasienter med ulcerøs kolitt, kronisk tretthet og psoriasis syndrom.

Flere søk er nødvendig for å lære om de potensielle fordelene med «inntak av probiotika b. Infantis.

Hva er risikoen?

Probiotika er generelt trygge for de fleste. Når friske mennesker opplever bivirkninger, er de vanligvis små. For eksempel inkluderer vanlige bivirkninger hevelse, gass og mage ubehag.

I sjeldne tilfeller har personer med underliggende helsemessige forhold utviklet systemiske infeksjoner etter bruk av probiotika. Hvis du har et kompromittert immunsystem eller du er gravid, snakk med legen din før du tar probiotika.

B. Infantis er følsom for ulike vanlige antibiotika. Disse inkluderer ciprofloxacin, tobramycin og vancomycin. Hvis du for tiden antas antibiotika, snakk med legen din om potensielle effekter av # 8217; probiotikainntaket.

Ikke bruk probiotika for å erstatte andre legemidler som er foreskrevet av legen din.

Hvor mye kan jeg forbruke?

Probiotika av b. Infantis er tilgjengelige i forskjellige former. Du kan finne dem i form av tabletter, kapsler eller pulver. Den anbefalte dosen vil avhenge av produktet du bruker. Med mindre legen din rådes ellers, følg instruksjonene på # 8217; produktetiketten.

Hvor kan jeg finne den?

Probiotiske kosttilskudd er tilgjengelige i mange apotek og naturlige matbutikker. Inneholder ofte flere bakterier stammer. For å finne ut om et produkt inneholder b. Infantis, sjekk ingrediensene.

B. Infantis finnes også i noen matvarer. Den brukes i produksjon av noen yoghurt, oliven, surkål, kjøttpålegg og oster. Det legges også til kunstig melk.

L & # 8217;

L’legge til probiotika b. Infantis på ditt daglige regime kan bidra til å fremme god tarmhelse. Noen søk tyder på at du kan lindre symptomene som er forbundet med IBS. Det kan også bidra til å redusere betennelse.

Bivirkninger kan oppstå fra’inntak av probiotika. For de fleste er disse bivirkningene mindre. Men det er bedre å snakke med legen din før du ansetter probiotika. Spør alltid legenåden din før du prøver et nytt supplement.