Beste Insect Repellent for barn: Våre beste valg i 2019

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Når du er vant til livet med et nytt menneske, kan du være spent på å dele opplevelser alle’friluft (eller bare en piknik i hagen) med babyen din. Det er ikke en hemmelighet at tiden som er brukt i naturen, er utmerket for utviklingen av barnets hjerne og for ditt velvære.

Men når naturen blir litt & # 8216; for & # 8211; Natural & # 8211; parasitter som mygg, flått og fluer som biter kan gjøre din tid alle’åpent ubehagelig og farlig.

Avhengig av hvor du bor, er det risiko for sykdommer som overføres av insekter som Lyme sykdom og Zika-viruset, som kan være seriøs. I følge CDC, Insekter sprer flere infeksjoner enn noensinne i USA.

Det finnes en rekke alternativer når det gjelder å beskytte barnet ditt, inkludert et insektmiddel. Vi har samlet noen nyttige opplysninger om insektsmiddelene for barn, i tillegg til våre favoritter, for å hjelpe deg med å holde din lille speider trygt og enkelt på komforten.

Som vi valgte

Vi intervjuet en rekke foreldre, mye lest online og ettertraktet produkter for å skape en liste over insektsmiddelene for trygge, effektive barn, enkel å bruke og praktisk. Vi har personlig testet alle alternativene til denne listen (selv om vi har prøvd noen).

Vi håper at denne listen kan hjelpe deg med å begrense alternativene og gi deg litt & # 8216; av ro mens du nyter verden All’åpen med babyen din.

Hva er trygt for bruk?

DEET

Utviklet av «8217; American Army i 1946, regnes DEET som gullstandarden for insektsmottakere i USA. Det er en kjemisk repellent som forvirrer insekter og får dem til å fly bort.

DEETen har innervated noen foreldre på grunn av tidligere rapporter om kramper hos barn som kunne ha vært relatert til DEET-skjermen.

Imidlertid har ingrediensen blitt mye studert og bestemt trygt for bruk (hvis den brukes i henhold til instruksjonene) på personer i alderen 2 måneder fra Miljøvernbyrå, de Sentre for sykdomskontroll, og American Academy of Pediatrics.

Hvis det brukes i henhold til instruksjonene, er DEET det mest effektive alternativet for å forhindre insektsoverførte sykdommer.

DEET brukes best på barn i konsentrasjoner fra 10% til% 30. Deet høyere konsentrasjoner gir ikke bedre insekter, men varer lenger. For eksempel avviser 10% av DEET bugs i ca 2 timer, mens 30% av DEET avviser feil i ca. 5 timer.

Hans Anbefalt Bruk den laveste konsentrasjonen som vil fungere for den nødvendige tidsperioden og ikke gjenta mer ofte enn angitt.

Videre bør du ikke bruke kombinerte deeet / solbeskyttelsesprodukter, da dette øker risikoen for å sette for mye dekk på barnet ditt, siden solkrem må brukes oftere.

Picaridin

En syntetisk versjon av en ingrediens tilstede i pepperanlegg, pikaridin er et nyere insektmiddelmiddel for det amerikanske markedet. Har vært studert og regnes som trygt for folk i løpet av 2 måneder.

Picaridin er faktisk favoritt insektmiddel fra barn i Europa og Australia. Den er tilgjengelig i 5% løsninger, 10% og 20%.

En 20% konsentrasjon av pikaridin kan avvise glans, mygg, flått, fluer og hvalrons i 8-14 timer, og en 10% løsning kan fungere i 5-12 timer.

Picaridin er heller ikke fet, det lukter ikke og er ikke giftig. Disse funksjonene gjør det til A’alternativet mye mer attraktivt for mange foreldre enn i DEET!

Imidlertid kan pikaridin forårsake øyeirritasjon, og det er nesten ingen forskning på de langsiktige effektene av pikaridin hos mennesker, så vi vet ikke med sikkerhet hvis det er. Dette er grunnen til at DEET forblir det foretrukne produktet fra mange helsepersonell: Det har blitt mye studert for sikkerhet og L’effektivitet.

Sitron eukalyptusolje

L’Eucalyptus sitronolje (OLE) er oppnådd fra # 8217; eukalyptus sitrontrær etterlater ekstrakt. Det behandles derfor å øke nivåene av et naturlig stoff som avviser insekter.

L’eucalyptus sitronolje er faktisk ikke det samme med eucalyptus sitronolje, som er en essensiell olje som ikke er testet eller registrert som et insektmiddel som er godkjent av EPAs & # 8217.

Noen foretrekker Ole fordi det er et naturlig plantebasert produkt som var evaluert og registrert av’EPA og faktisk beskytter opptil 6 timer.

Imidlertid er det ikke merket for bruk hos barn under 3 år (hovedsakelig på grunn av mangel på forskning i yngre aldersgrupper), så anbefaler CDC bare L’Eucalyptus sitronolje som avstøtende for insekter for barn over alderen på 3 år.

Essensielle oljer

Essensielle oljer er kjemiske forbindelser ekstrahert fra planter. De er vanligvis destillert og tar ofte navnet fra anlegget som de kommer, som & # 8220; Pepperita Mint & # 8221; O & # 8220; Peppermynt Oil & # 8221;.

Det er en rekke naturlige insektsprayer på markedet (eller du kan lage en av deg) som inneholder essensielle oljer som sedertre, citronella, nelliker, sitrongress, soya og peppermynte mynte.

Disse regnes som relativt trygge, men det har blitt vist at de i virkeligheten bare kan fjerne mygg. Så de kan hjelpe deg med å forhindre at babyen din mottar biter, men hvis du virkelig trenger å holde sykdommene som overføres av insekter unna, er disse ikke den mest effektive måten å gjøre det på.

Noen Insektmiddel med essensielle oljer De ble evaluert av EPA og anses som trygt. Men de er ikke registrert av EPA, så kvalitet og # 8217; effekt av produkter som bruker disse essensielle oljene kan variere. Allergiske reaksjoner er også mulige, spesielt hvis oljer ikke fortynnes og brukes på riktig måte.

Andre alternativer for beskyttelse

Det er også noen ikke-kjemiske måter å beskytte barnet ditt mot insekter og sykdomsbiter.

Du kan sørge for at barnet ditt sliter lys lange bukser satt inn i sokker og lange ermer, lukkede sko og lyse klær (som ikke har noen lyse farger eller motiver, som synes å tiltrekke seg insekter).

Du kan også unngå å bruke duftende såper eller lotioner og unngå soner med stillestående vann eller blomster eller lyse frukter.

A’Andre gode ideer er å kontrollere barnets kropp for flått så snart du går inn igjen. Hvis du skal camping eller gjøre utflukter eller du er i et spesielt buggy-område, kan du også søke permetrin På klær, gardiner, etc.

Permethrin er et insektmiddel som er trygt å påføre klær eller andre overflater, men bør ikke påføres direkte på huden. KUN PERMETHER DØDER TICKENE TIL KONTAKT.

Hva fungerer ikke?

Selv om det er vakkert å spille, er gjenstander som knoklagte insektmiddelbrettet armbånd, stearinlys, hvitløk eller muntlig vitaminer og ultralydszapper ikke effektive for å hindre insektbitt.

L’Appell er helt forståelig, siden mange insektsmottakere er klissete eller stinkende.

Men hvis du bruker mye tid på alt, bor i et buggy-område eller i et område med en «8217, høy forekomst av sykdommer som Lyme sykdom, den makulære feber av den steinete Fjell, viruset Zika, Western Nile Virus, Dengue eller Chikungunya, trenger et ekte insektmiddel for å beskytte babyen din.

Så uten videre forsinkelse, våre beste valg for å holde barnet ditt uten biter, uansett hvor eventyrene dine tar deg!

De beste insekter repellents for nyfødte og barn

En prisnotat: De fleste insektsrepellents vi beskriver nedenfor, er detaljhandel for mindre enn $ 10 ($). Hvis de selger detaljhandel for mer enn det, la vi merke til det med to tegn på dollar ($$) nedenfor.

Deet replikes

Alle disse repellenterne bør fjerne flått, lopper, flyr som biter, mygg og walrips. Æsj.

Off FamilyCare Insect Repellent & # 8211; Glatt og tørt

Denne 15% spraydigden gir effektiv beskyttelse mot insektbitt og tilbyr en pulverformet formel og foreldre og barn foretrekker.

Kjøp nå ($)

Repel Insect Repellent & # 8211; Family Formula Duented

En annen 15% DEET-spray som gir den beste beskyttelsen mot insekter og er svettebestandig, noe som er flott for aktive barn. Noen brukere som har intervjuet, vurdert at lukten var ubehagelig.

Kjøp nå ($)

Insect Repellent Cutter for hele familien

Denne myke og ikke-fete sprayen inneholder bare 7% av DEET, noe som gjør den til en «8217; mer attraktivt alternativ for noen omsorgspersoner av nyfødte og små barn.

Kjøp nå ($)

Premium Sawyer Insect Repellent & # 8211; Kontrollert utgivelse

Denne lotionen inneholder 20% av deet og stater å være luktfrie (vinn!) Og ikke fettete. Den store salgsfunksjonen er at den er en kontrollert frigjøringsløsning som kan vare opptil 11 timer, så hvis du er camping eller tilbringe en’full dag alle’Det kan ikke være nødvendig å bruke på nytt.

Kjøp nå ($)

Picaridin repellent

Picaridin repellents bør beskytte mot mygg, flått, gnats, hvalross og phlebotomes.

Natrapel Mark Repellent og Insekter med 20% Picaridin

CDC anbefaler en 20% konsentrasjon av pikaridin, og denne Natrapel-repellenten er tilgjengelig i både aerosol og sprøyteoppløsning.

Kjøp nå ($)

Sawyer Premium Insect Repellent med 20% Picaridin

Hvis du foretrekker pikaridin, men fortsatt vil ha effektiv dekning, mottar denne løsningen anmeldelser entusiastiske og varer opptil 12 timer (så du trenger ikke å joke med hyppige applikasjoner).

Kjøp nå ($)

Repellent alle’sitronolje og eukalyptus

Avvis avstøtende av insekter basert på vegetabilsk eukalyptus sitron

Selv om dette produktet ikke kan brukes til barn, er dette et ypperlig vegetabilsk-basert alternativ for barn over 3 år. Avviser myggene opptil 6 timer, det er veldig verdsatt og har ikke den klassiske & # 8220; lukt av insektspray & # 8221;.

Kjøp nå ($)

Insect Repellent Alle’Murphy Sitron Eucalyptus Oil’S Naturals

A’andre veldig verdsatt 30% ole-løsning, denne sprayen fra # 8217; frisk og ikke-fett lukt avviser mygg i maksimalt 6 timer.

Kjøp nå ($$)

Repellents til essensielle oljer

Selv om de essensielle oljene ikke er registrert av EPAs & # 8217 og ikke gikk så bra som Deet eller Ole-produkter i forbrukerforbindelser vurderinger, Mange av foreldrene med hvem vi snakket om dem igjen når de ser etter alternativer.

En rekke andre foreldre vi snakket med, har sagt at de har prøvd avstøtende midler til essensielle oljer, men de endte opp med å bytte til et annet produkt fordi deres barn har fått for mange biter.

Riste & Badger Anti-Bug Spray

Denne helt naturlige organiske og sertifiserte sprøyten bruker citronellaoljer, rosmarin og vintergrønn for å avvise insekter. Hans produsent sier at han ble demonstrert i laboratoriet som avviste mygg i 3 eller 4 timer og var en av foreldrenes favoritter vi intervjuet.

Kjøp nå ($)

Natural Repellent for Babyganics Insekter

Denne helt naturlige spray bruker essensielle oljer av rosmarin, sitrongrass, geranium, peppermynte og citronella mynte for å hjelpe til med å avstøte mygg, gnats og fluer. Som alle repellenter til essensielle oljer, kan det være nødvendig å bruke det oftere.

Kjøp nå ($)

Fenderra Terrashield Spray

Dette produktet blander ni forskjellige essensielle oljer i et forsøk på å tilby naturlig beskyttelse mot insekter (denne erklæringen er ikke testet av ethvert laboratorium eller byrå). Den er tilgjengelig i spray eller drop form.

Kjøp nå ($$)

Hva å gjøre og hva du skal gjøre for et insektmiddel

Bruk en insektmiddel på riktig måte er viktig for barnets sikkerhet så mye som produktet du velger.

Her er noen nyttige tips for å følge når det gjelder å bruke et insektmiddel:

Gjøre

 • Følg instruksjonene for programmet: Det virker enkelt, men disse instruksjonene er viktige!
 • Spør en voksen å bruke avstøtende. Barn bør aldri ha på seg deres insektmiddel.
 • Bruk ekstern spray All & # 8217 for å sikre god ventilasjon.
 • Spray på hendene for å søke på områder som ansikt og nakke. Spray aldri direkte på ansiktet
 • Vask huden og klærne etter bruk.
 • Påfør bare på huden utsatt. Bruk klær til å beskytte deg når det er mulig

Ikke

 • Bruk på barn under 2 måneder. Du kan bruke et nettverk på barnets barnevogn når det er en nyfødt.
 • Påfør i nærheten av øynene, til munnen eller på hendene for de små.
 • Bruk produkter kombinert med solkrem. Dette reduserer effektiviteten av insektspray og kan forårsake en overdreven applikasjon.
 • Påfør på ødelagt hud.
 • Fortsett å bruke i tilfelle irritasjon eller allergisk reaksjon.

Hva skjer hvis det ikke virker?

Til tross for din beste innsats, kan barnet ditt fortsatt få en bit eller en punktering. (Det er verdt å merke seg at insekter repellents ikke beskytter mot sting insekter som bier, hornets eller wasps.)

Hvis du er bekymret for barnets bite, kan du ringe din barnelege for å be om hjelp. Hvis du tror at barnet ditt har en alvorlig allergisk reaksjon på en bit eller en punktering (elveblest, hevelse eller problemer med å puste) samtaler 911 eller lokale beredskapstjenester.

Noen produkter som brukes til å avvise insekter, kan irritere huden. Hvis du tror at barnet ditt har en reaksjon på insektmiddel eller at et produkt er ved et uhell i øynene eller i munnen, kaller han umiddelbart det antiveliske senteret eller barnelege.

Ta bort

Alternativer til BuyDeet
Off FamilyCare Insect Repellent & # 8211; Glatt & DryRepel Insect Repellent & # 8211; Duftende formel for Famiglicutter All Family Spray Repellent for InsettisaWyer Premium Repellent for Insekt & # 8211; ControlTopicaridnatrapel Release Repellent for flått og insekter med 20% PicaridinasAwyer Premium Insect Repellent med 20% Picaridin Naturals Lemon Eucalyptus Oil Insect Repellent Essentialibadger Anti-Bug Shake & Spraybabyrganics Natural Insect ReplenterDatera Terrashiass Spray

En av de mange fantastiske tingene om foreldre er å presentere dine små aktiviteter og steder du elsker, inkludert store åpne områder.

Selv om du har på seg et insektmiddel, kan det være en smerte, kan insektbitt noen ganger forårsake alvorlige sykdommer. Det er viktig å beskytte barnet ditt fra bittene på best mulig måte.

Produkter testet av foreldrene som er oppført her, kan bidra til å holde din lille eventyrer sunn og med mindre.