Beste hurtigmat Glutenfri: McDonald & # 039; S, Burger King og andre

Beskrivelse

Gluten er en type protein tilstede i hvete, rug og # 8217; bygg. Det ligger i et stort antall forskjellige matvarer, selv i de som du ikke ville forvente, som soyasaus og chips.

Glutenfrie matvarer blir stadig mer tilgjengelige og tilgjengelige, selv i restauranter. Hurtigmat restauranter tilbyr også glutenfrie alternativer i deres meny.

Det er viktig å merke seg at C’det er alltid risikoen for krysskontaminering. For personer som lider av celiac.

Det er fortsatt mange alternativer for de som bare prøver å minimere L’gluteninntak. Vi gir en’se på 12 mer populære hurtigmat og deres glutenfrie tilbud:

McDonald

I en liste over hurtigmat, som ikke start med McDonald’s? Tilsynelatende kan du få noen av deres glutenfrie burgere hvis du hopper over sandwichen og velger å ha pakket den i salat. Du må hoppe over den spesielle sausen selv på deres store Mac.

Andre glutenelementer inkluderer:

 • Mange av deres salater
 • En mcflurry med m & M’s
 • En perfekt frukt yoghurt

Mens glutenfri menyelementer er en god start, er risikoen for krysskontaminering høy på grunn av det raske og nærhetsarbeidet rytme med gluten.

Burger King

Burger King er klar på deres nettsted: Mens C’Det er av maten som bare er glutenfri, krysskontaminering er sannsynlig.

Hvis du er villig til å kjøre risikoen (veldig høy), kan du imidlertid få en whopper uten en sandwich, i tillegg til smørbrød med grillet kylling. Du kan også få sin friske hage salat og en myk iskrem med varmt fondant, karamell saus eller jordbær saus.

Hvis du har en alvorlig glutenfølsomhet eller allergi, er Burger King sannsynligvis ikke det beste valget.

Wendy

Wendy’S ligner de to første restaurantene vi snakket om. Du kan få en glutenfri burger uten smørbrød og til og med mange av deres salater uten kylling og croutons ville fungere.

Imidlertid er antall glutenfrie konturer mer imponerende enn alternativene til de to første restaurantene. Disse inkluderer deres chili pepper og et bredt spekter av bakt poteter og krydder. Bedre? Frosty er også glutenfri.

Wendy & # 8217 s har flere glutenfrie alternativer sammenlignet med McDonald’S og Burger King og Cross-Contamination Information på deres nettside viser at de er klar over virkeligheten av glutenfritt kjøkken.

Chick-fil-a

Chick-fil-a tilbyr forskjellige glutenelementer i deres meny. Ifølge glutenfri levendeChick-Fil-A vaffelfries er tilberedt i separat olje sammenlignet med breaded kylling. Sjetongene er kokt i canolaolje og deres breaded kylling er tilberedt i peanøttolje.

Selv grillet kylling og grillet kylling croquettes (ikke de breaded) er glutenfrie.

Chick-Fil-A nå tilbyr også en ny glutenfri sandwich. De har en liste over menyelementer som er forseglet for å hindre krysskontaminering:

 • Ærlig barn Appleley noensinne etter økologisk juice drink
 • Cinnamon Applesaus (Buddy Fruits)
 • melk
 • Bare oransje appelsinjuice
 • Waffle Potet Chips (kun catering)

Panera Brød

Til tross for at deres fulle navn inkluderer ordet & # 8220; Bread & # 8221; Panera har en rekke glutenfrie alternativer tilgjengelig.

Deres smørbrød er ute, men du kan få en rekke supper og salater uten croutons og brødsiden. Gode ​​alternativer inkluderer:

 • gresk salat
 • Fuji Apple Salad
 • Moderne gresk salat med quinoa
 • Strawberry Poppy Salat med kylling
 • Bakt potet suppe
 • En rekke flakene d’stål kutte havre
 • Gresk yoghurt med bær

Panera har også to glutenfrie desserter: en trippel sjokolade kjeks med valnøtter og en kokosnøtt makaroon.

Panera er en av de mest glutenfrie alternativene på denne listen. Pass på at du bare er veldig klar mens du gjør bestillingen du trenger dine varer til å være glutenfri.

Chipotle

Selv om du ikke kan prøve en komplett burrito, kan du gi deg en bolle med burrito chipotle eller mais tortillas.

Velg ris, kjøtt, bønner og alle ingredienser, uten melet tortilla. Du kan også spise tortilla chips, saus og guacamole. De eneste tingene utenfor grensene er tortillas av mel selv.

Samlet sett, siden du kan se maten som er forberedt og arten av forberedelsesmonteringen, er Chipotle en av de mest virkelig gluten-restaurantene i denne listen.

taco Bell

Det er viktig å merke seg at en ansvarsfraskrivelse på Taco Bell-nettstedet sier at de ikke er et glutenfritt miljø og ikke kan garantere at ingen av matene faktisk vil være fri for gluten.

Når det er sagt, tilbyr de forskjellige artikler som ikke inneholder gluten, inkludert:

 • nachos
 • Spicy Roastada
 • Hash browns
 • Svarte bønner og ris
 • pintos n ost

Hvis du unngår Gluten når det er mulig som et valg, kan Taco Bell være en’sporadisk overbærenhet. Men hvis du har en «Faktisk følsomhet eller allergi, er det bedre å hoppe over det for sikkerhet.

Arby

De glutenfrie alternativene i Arby’S er ekstremt begrenset. De fleste av kjøttet, inkludert Angus biff, hermetisert kjøtt og bryst, er glutenfri, men bare uten smørbrød.

Pommes frites er glutenfri, men de er kokt i samme olje som inneholder gluten. Den beste løsningen for et objekt som ser komplett ut, er deres stekt kalkungårdsalat.

Totalt sett er dette ikke det mest glutenfrie hurtigmat-alternativet i denne listen.

Sonic

Sonic har et diskret antall glutenfrie tilbud. Siden deres sjetonger og tot TOT er kokt i samme olje enn de ubrukt produktene, vil disse ikke fungere, men deres grillede matvarer anses som glutenfrie, inkludert:

 • Hamburger (ingen panini)
 • bacon
 • Frokost pølse
 • Hot Dog (No Panini)
 • Philly Steak
 • egg

Deres iskrem kan også være glutenfri.

Den lille størrelsen på kjøkkenet og den korte treningen forbundet med fastfood vil trolig innebære høy risiko for krysskontaminering.

Fem gutter

Hamburgere, pommes frites og pølser med fem gutter og # 8211; Og nesten alle krydderene & # 8211; De er alle fri for gluten (så lenge du hopper over sandwichen). Selv milkshake er glutenfri, bortsett fra noen av blandingene.

Når du går, må du bare unngå følgende elementer:

 • Malt eddik
 • steksaus
 • Biter av oreo kjeks
 • Maltet melk og kirsebær milkshake

På grunn av den lavere prosentandelen av produkter som inneholder gluten, kan fem gutter ha en litt lavere risiko for krysskontaminering i forhold til andre hurtigmat. Imidlertid betyr en lavere risiko ikke at det ikke er noen risiko.

KFC

KFC spesialiserer seg på breaded og stekt kylling, så det er ikke overraskende at deres glutenfrie alternativer er begrenset. De eneste alternativene på menyen her er sidene, inkludert grønne bønner og mais.

Fordi selv deres grillede kylling er glutenfri, og de eneste produktene som er tilgjengelige, er utvalgt konturer, kan denne restauranten være best å hoppe.

Popeyes

Som KFC har Popeyes ikke mange menyalternativer tilgjengelig for glutenfri dietter og alt du kan bestille er en side. Imidlertid er deres glutenfrie sidealternativer litt og mer robuste enn KFC-ene. Alternativene inkluderer deres cajun ris, rød ris og bønner, cole slaw og cobs.

For et sted som fokuserer på stekt breaded kylling, er det noen anstendig alternativer som gjør det til et bedre alternativ til KFC.

Jeg kan virkelig stole på glutenfrie restauranter?

Med økningen i popularitet av glutenfri dietter og med flere personer med diagnose av cøliaki, tilbyr flere og flere restauranter glutenfrie alternativer.

Selv om dette er stor fremgang, er det viktig å merke seg at ikke alle glutenfrie restaurantvalgene er de samme. Selv om maten er merket uten gluten, kan risikoen for krysskontaminering fortsatt være høy, spesielt gitt hastigheten med hvilken mat er forberedt på.

Av denne grunn, stol på mat bare i bedriftene du stoler på, og sørg for at du nevner at maten må være glutenfri for allergi formål.

Noen ganger, for eksempel, Glutenfri frites & # 8221; De er kokt i samme breaded kyllingolje, noe som betyr at det ikke lenger er gluten. Be kokker for å bytte hansker og verktøy og vask hendene for å unngå krysskontaminering.