Bentonitt leire for hår: fordeler, hvordan du bruker, maske oppskrift

COS’er l’bentonic leire?

L’bentonic leire (montmorillonitt) er et gjørmete stoff avledet fra vulkansk aske. Noen ganger brukes det i personlig pleie som en ansiktsmaske. L’Bentonitisk leire kan også brukes til hår som en naturlig måte å legge til fuktighet og fjerne toksiner.

Hvordan å bruke?

Det sies at den bentonitiske leire har en rekke helbredende egenskaper for kroppen, innvendig og utvendig. Historisk, L’leire har blitt brukt i alternativ medisin for å kvitte seg med fordøyelsesproblemer, insektbitt, tørr hud og mer.

Når det brukes til hår, tror du at 8217; Bentonic leire kan tilby en dyp hydrering. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har:

 • En tørr skalp
 • Tørket eller skadet hår
 • sprø
 • Varmeskade
 • korthet

Bortsett fra fuktighetsgivende effekter, L’bentonic leire kan antagelig tiltrekke seg smuss og overflødig olje. Du kan tenke på masken som sjampo og balsam i en.

Hittil er det få vitenskapelige studier for å støtte fordelene med # 8217; bentonitisk hår leire. En anmeldelse publisert på Iransk offentlig helse avis Han fant ut at den bentonitiske leire kan bidra til å få sauens ull vokse raskere og mykere.

Instruksjoner for å lage hårmasken

Det er små variasjoner i hjemmet oppskrifter for bentonitt hår masker, men de fleste oppskrifter har tre hovedingredienser:

 • L’leire
 • vann
 • Eple cider eddik

Lag din hjemmemaske med like deler av leire og vann, over halvparten av epleeddik. For en enkelt bruk kan du finne den følgende oppskriften tilstrekkelig:

 • 1 Clay Cup
 • 1 kopp vann
 • 1/2 kopp epler eddik

Du kan ta en stor batch på en gang for å få mer mask på fingertuppene. Bland alle ingrediensene for å danne en pasta.

L’Bentonitisk leire trenger vann for å aktivere og tiltrekke toksiner for eliminering. Også, vannet diluerer lett leire for en lettere applikasjon på håret. Hvis L’leire er for tykk til å bli brukt, kan du legge til litt og mer enn vann til du får den ønskede konsistensen. For å få de beste resultatene, bruk varmt vann, ikke varmt.

Imidlertid kan en effektiv hårmaske ta mer Dell’vann og # 8217; leire. Det er her at det blir nyttig for epleeddik. Denne daglige dispensasjonsstoffet kan bidra til å balansere håret, forbedre glans og generell helse.

Hvordan sette masken på håret

Som en ansiktsmaske, en hårmaske alle’bentonitisk leire kan bare brukes noen ganger i uken. Du kan bruke den til og med en gang i uken. Du må kanskje bruke den oftere hvis håret ditt er veldig tørt og skjørt.

Når du har ingrediensene til hårmasken, bland dem godt til du får den ønskede konsistensen. Masken skal være tykk, men ganske tynn for å bli brukt jevnt på alt hår. Pass på at du dekker hodebunnen opp til hårtips.

Du kan bruke bentonittmasken i stedet for din daglige sjampo og balsam. La masken posere fra 5 til 10 minutter om gangen. Dette vil bidra til at produktet har fått sjansen til å trenge inn i dypt i hår og hodebunn for å gi maksimal fordeler.

Hvis du har det avanserte produktet, lagrer jeg i en beholder med et lukket deksel for å lagre for neste gang.

Det er bivirkninger?

Bivirkningene rapportert av Bentonitic leire i stor grad ikke-eksisterende. Men for å ekskludere dem må du gjøre flere studier på’mann på effekten av bentonitt på huden og håret.

For sikkerhet kan du teste en liten mengde leire på huden før # 8217;. Påfør blandingen på en liten del av huden og vent en dag for å se om bivirkninger oppstår. Hvis det ikke utvikler kløe, rødhet eller utslett, er du sannsynligvis greit.

Avbryte masken Bruk hvis sikkerhetsvirkninger utvikles. Gjør mye forsiktig hvis du har en sensitiv hodebunn.

Det er også viktig å vite at resultatene kan variere litt hver gang. Avisen Internasjonalt magasin av geologi Forklar at dette har å gjøre med variasjoner i bentonitt mineralforekomster.

L & # 8217;

Mens vitenskapelig forskning mangler for sin bruk på hår, er L’bentonitisk leire har blitt brukt i århundrer som en naturlig behandling.

Du kan prøve L’leire hvis du har tørr og vendt hår og du vil bruke et mer naturlig produkt. Hvis L’Bentonic Clay ikke gir fordeler for håret ditt, kontakt din hudlege for råd. De kan gi deg råd med hårpleie tips basert på håret ditt og din hudtype.