Bench Press: Coaching muskler, fordeler, instruksjoner, variasjoner og mer

Del på Pinterest

Fordeler med benkavslapping

Benkavslapping er en øvelse som kan brukes til å tone musklene i overkroppen, inkludert pectorals, armer og skuldre.

Avhengig av dine mål, er det flere varianter av benk som slapper av som også fungerer litt forskjellige muskler. For eksempel fungerer en nærmere grepbenk også på triceps og underarmer.

Annen fordeler L’å legge til benkavslapping i vekt trening ordningen inkluderer styrken av kroppens overlegeme, forbedring av muskelmotstand og til og med forberedelse av overkroppen for å gjøre bevegelser som push ups. De kan også være en effektiv styrkingstrening for sport som Sprint, L’hockey og fotball.

Fortsett å lese for å lære mer om benkavslapping og hvordan du får mest mulig ut av denne øvelsen.

Hvilken effekt gjør variasjonene av benken på musklene?

Hver variasjon av benken fungerer med litt forskjellige muskelgrupper. Variasjoner inkluderer:

 • Tradisjonell benk. Denne øvelsen går løgn på en flat benk og trykker på en barbell opp og ned alle’brysthøyde. Han jobber pectoral muskler, hans skuldre og armer.
 • Sloppet benk. For denne varianten er forsiden av benken tilbøyelig mellom 45 og 60 grader, slik at du forbereder deg litt til # 8217;. Sikt på musklene i den øvre delen av brystet og skuldrene.
 • Avviser benken. For denne varianten er forsiden av benken vippet mot # 8217; høy, så når du lanyards er føttene dine i en høyere posisjon på hodet ditt. Handler på musklene i den nedre delen av brystet og på skuldrene.
 • Smal grep benk. Under denne variasjonen er hendene dine nærmere sammen på barbellen. Handler på triceps og underarmer.

Det er ikke nødvendig å utføre alle disse variasjonene i samme treningsøkt. Overdreven bruk av en muskuløs gruppe kan forårsake skade. Dette gjelder spesielt hvis du jobber med store vekter.

Hvis du liker variasjonen, kan du velge to varianter for trening. Prøver å gi deg en hviledag, slik at musklene kan gjenopprette før de går gjennom de andre varianter.

Hvordan lage en benk

Tradisjonell flatbenk

Del på Pinterest

Utstyr kreves: Barbell (valgfrie ekstra vekter), flatbenk

 • Ligge på ryggen på en flat benk. Ta en barbell med hendene litt bredere enn skulderbredden.
 • Trykk godt på bakken og hold hoftene på benken for hele bevegelsen.
 • Løft langsomt linjen fra stativet, hvis det brukes, og senk stangen på brystet, slik at albuene kan bøye seg til siden.
 • Stopp senking når albuene ligger like under benken. Trykk på føttene på gulvet mens du trykker tilbake linjen for å gå tilbake til startposisjonen.
 • Kjør 5-10 repetisjoner, avhengig av vekten som brukes. Kjør opp til tre serier.
 • Smal grep benk

  Del på Pinterest

  Utstyr kreves: Barbell (valgfrie ekstra vekter), flatbenk

  Bruk de forrige trinnene for å slappe av på tradisjonell benk, men griper barbell med hendene til skulderbredden for hele bevegelsen.

  Sloppet benk

  Del på Pinterest

  Utstyr som kreves: 2 dumbbells eller barbell, benk tilbøyelig mellom 45 og 60 grader

 • Plasser føttene på gulvet mens du bøyer lett alle & # 8217, slik at ryggen hviler mot benken med en nøytral vertebral kolonne.
 • Begynn å holde dumbbells eller barbell alle’brysthøyde. Palmer skal vende fremover, med tommelen innpakket rundt håndtaket.
 • Trykk vekten mot # 8217; høyt over øynene eller litt høyere, albuene er helt utvidet.
 • Sakte inhalere og senk dumbbells eller barbell sakte og med kontroll til de berører eller nå rett over brystet, albuer og håndledd bor på sidene.
 • Gjenta utskriften og kjør ca 5 repetisjoner, eller mer hvis du er avansert. Basert antall repetisjoner som du rolig, selv om mengden vekt du bruker. Kjør opp til 3 serier.
 • Avvis brystet presset

  Del på Pinterest

  Påkrevd utstyr: -30 graders tilbøyelig benk.

 • Liggende sakte på benken tilbøyelig, slik at beina er høyere enn hodet, holder ryggen godt plantet på baksiden av benken. Legg føttene i parentesene som tilbys.
 • Spør en spotter for å hjelpe deg med å løfte baren fra stativet eller challen opp dumbbells, hvis du bruker den. Du bør holde vekt ALLE’Breasted, Arms litt bredere enn # 8217; skulderhøyde.
 • Skyv vekten til # 8217; opp til armene er rett og låst opp.
 • Sakte senk vekten alle’høyden på brystet, albuene til sidene.
 • Gjenta utskriften og kjør ca 5 repetisjoner, eller mer hvis du er avansert. Basert antall repetisjoner som du rolig, selv om mengden vekt du bruker. Kjør opp til 3 serier.
 • Innlemme benkavslapping i rutinen

  Hvis du vil legge til benkavslapping i vektløftrutinen, prøv å utføre benkbenk, bare to eller tre ganger i uken. Gi deg selv minst en dag blant benkenavslapping for å la musklene komme seg.

  Antall repetisjoner som kjører for hver sesjon, avhenger av treningsmålene dine. Hvis du bruker svært store vekter, kan bare 3-5 repetisjoner om gangen være nok til å være effektiv. Du kan kjøre opptil 3 serier, hviler noen minutter mellom serien.

  Hvis du prøver å forbedre kardiovaskulær form, kan du utføre et større antall repetisjoner & # 8211; fra 5 til 10 rundt & # 8211; med en lavere vekt.

  Andre øvelser du kanskje vil kjøre på brystet og på ryggen, inkluderer brettede filer, tractions og diamant push-ups.

  For en treningsøkt for hele kroppen, tilbringe en annen dag med fokus på ben og skuldre som gjør knep, lunges og trykk fra’høy. Du bør også inkludere kardiovaskulære øvelser som løp, svømming eller sykling i din ukentlige rutine.

  Følg denne typen rutine varierer er viktig for å sikre at du jobber med hele kroppen din. Denne typen ukentlige rutine lar deg også ta hvileider for å tillate forskjellige muskler å gjenopprette.

  Rutinene for hele kroppen kan også være mer effektive i treningsøkten på stedet eller alltid utføre samme øvelse for å prøve å utvikle den muskelen. Husk at kroppen din raskt passer til alt’trening, så det er viktig å endre treningsøktene dine for å holde kroppen utfordret.

  Ta bort

  Benk Avslapping kan være en effektiv øvelse for å styrke thorax, armer og skuldermuskler. Hvis du er ny i flatbenken, jobber du med en spotter. De kan observere skjemaet ditt og sørge for at du hevder riktig vekt for treningsnivået ditt.

  Hvis du ikke er sikker på hvordan du legger til benkavslapping i en effektiv treningsrutine, jobber du med en sertifisert personlig trener. De kan skape en rutine basert på dine mål.