Behandling av migrene og migrene og migrene seriøs

Migrene påvirker mer enn 30 millioner mennesker, eller ca 12 prosent av befolkningen i USA. Vanligvis migrene De slo kvinner mer enn menn. Men til halvparten av folket som lider av migrene, blir ikke diagnostisert. Fortsett å lese for å finne ut om du er en av millioner av mennesker som lider av sterke migrene.

Seriøse og kroniske migrene

Symptomer på’alvorlig eller akutt migrene inkluderer smerte, som vanligvis er alvorlig og ofte ugyldiggjør, så vel som intense pulseringer. Noen mennesker føler seg kvalme, oppkast eller ekstrem følsomhet for støy eller lys under angrep. Alvorlige migrene episoder kan vare i fire timer til tre dager.

En seriøs migrene med eller uten aura kan forekomme. L’Aura refererer til en perceptiv lidelse. Eksempler er tilstedeværelsen av lukt, lys eller ikke-eksisterende lyder. A’migrene anses ofte som alvorlig når smerte, kvalme eller andre tilknyttede symptomer tvinger en person for å unngå normale daglige aktiviteter. Også en’migrene er klassifisert som en grav hvis den berørte personen har en historie fra to til fem lignende episoder. L’Alvorlig migrene er mer vanlig blant personer i alderen 25 og 55 år, men også barn og ungdom er følsomme.

A’kronisk migrene forekommer minst 15 dager i måneden, i mer enn tre måneder. Denne typen migrene kan forårsake en betydelig Tap av produktivitetog kan føre til dårlig livskvalitet. Hans viktig for behandling av den akutte migrene For å hindre utviklingen av kronisk migrene.

Hva er de forskjellige typer hodepine?

Nesten alle lider av normal spenning hodepine. Spenning hodepine forårsaker generelt døve smerte, som om et smalt band strammet på hodet. Utløsere kan inkludere:

 • Muskel nakke og hodebunnspenning
 • Abstinens fra koffein
 • For lite søvn
 • dehydrering

Spennings hodepine svarer vanligvis på behandling med felles benk analgetika.

En klyngehodepine er en annen type hodepine, mindre vanlig. Hodepine av bunker påvirker oftest menn. Hodepine er preget av en sterk plutselig smerte bak eller rundt øyet, på den ene siden av hodet. Smerten når toppen innen 10 minutter, men kan vare i 15 minutter til tre timer.

Migrene, med tanke på en nevrologisk lidelse, er forskjellig fra spenning eller bunket hodepine.

Migrene aura og utløsende faktorer av migrene

Noen mennesker med migrene rapporterer premonitory symptomer. Dette er kjent som migrene med aura. Premonitory symptomer kan inkludere uskarpt syn, se & # 8220; Stars & # 8221; eller andre merkelige følelser som ubehagelige lukt før starten av et angrep. Berørte mennesker kan til og med ha problemer med å snakke eller andre språklige vanskeligheter. Det ble også rapportert midlertidig tap av syn i et øye.

L’Aura kan vise seg 10 minutter til en dag før’migrene start. I noen tilfeller kan en person prøve en Aura uten å ha en’migrene. L’migrene med aura har en tendens til å være mindre seriøs og debilidating dell’migrene uten aura.

Det er kjent at mange faktorer utløser L’utbruddet av migrene episoder. Mer enn halvparten av mennesker som lider av migrene med Aura-rapporter for å ha minst en utløsende faktor for deres migrene. De potensielle utløsende faktorene er mange og kan inkludere:

 • Fluktuerende hormonelle nivåer (spesielt blant kvinner og gutter som krysser puberteten)
 • stress eller angst
 • Gjæret og saltlake matvarer
 • Krydret kjøttpålegg og oster
 • Frukt som bananer, avokado og sitrusfrukter
 • Hoppet måltider
 • For lite eller for trøtt
 • Lyse eller sterke lys
 • Svingninger av atmosfærisk trykk på grunn av tidskifte
 • drikker alkohol
 • Abstinens fra koffein

Vitenskapen bak migrene

A’migrene er resultatet av en kompleks foss av unormale hendelser i hjernen, som ennå ikke er helt forstått av forskere. Imidlertid kunne forskere bestemme at den unormale aktiviteten stammer fra kroppens største kraniale nerve, trigemin nerve. Endringer ALLE’Interiør av denne kraniale nervesprederen raskt til et nettverk av mindre nerver. Disse nerver danner et nettverk gjennom det delikate ytre belegget i hjernen; Den harde moren.

Med bare 10 minutter fra’begynnelsen av migrene, smertefølsomme nerver i dette nettverket, lider molekylære endringer. Dette gjør at de blir overfølsomme for presset. Denne utløsende hårresponsen skaper en hengende smerte mens blodtrykket øker og naturlig reduserer til alle hjerterytme. Videre er noen arterier utvidet og blodstrømmen endres som forårsaker frigjøring av kjemikalier som produserer smerte. Noen av disse endringene kan fortsette selv etter at et angrep har gått.

Det er også antatt at de kjemiske meldingene i hjernen, dopamin og serotonin, spiller en rolle i utviklingen av # 8217; migrene.

En annen ny teori antyder at migrene kan være relatert til & # 8220; justering av unormal temperatur i noen regioner i hjernen & # 8221;. Teorien fortsetter å si at et migreneangrep tjener til å gjenopprette hjernetemperaturen / # 8221;.

Til slutt tror forskerne Genetiske faktorer og noen miljøfaktorer (og måten disse gener og miljøfaktorer samhandler om) påvirker følsomheten til en person til å utvikle migrene.

Behandling av # 8217; alvorlig migrene

Emerging Searches antyder at C’er et lite mulighet for å stoppe fremdriften av molekylære endringer som forårsaker en Migrene. For å gjøre dette må behandlingen starte innen 10-20 minutter fra utseendet på innledende symptomer. A’Det andre muligheten for mulighet lukker innen en eller to timer fra # 8217; begynnelsen av hodepine. Deretter kan huden i ansiktet og hodebunnen bli overfølsom for berøring. Det er veldig viktig å starte passende behandling så fort som mulig For de beste resultatene.

Tallrike stoffer er tilgjengelige for å kurere migrene. Benk-top-stoffer, som L’ibuprofen og paracetamol blir ofte kombinert med koffein for å bekjempe migrene episoder fra mild til moderat.

Legene kan også foreskrive andre rusmidler. Eksempler inkludert:

 • antidepressiva
 • Blodtrykksmedisiner (beta-blokkere)
 • Antiepileptiske legemidler
 • Horned Rye Alkaloider

Triptanene, en klasse med tryptaminbaserte stoffer, har vist seg å være ganske effektive i å gi lindring fra # 8217; migrene pågår. Noen urte rettsmidler, som partnere og butterbur, har vist noe løfte i behandlingen av # 8217; migrene.

Det er to hovedgrener av behandlingen av behandlingen av migrene. Akutt behandlinger prøver å stoppe en migrene eller redusere tyngdekraften eller varigheten mens den skjer. Forebyggende behandlinger Prøv å forhindre hodepine start. De tar sikte på å redusere frekvensen og alvorlighetsgraden av angrepene. Når en «8217 pågår, migrene, er det av største betydning å avslutte eller redusere smerte og andre symptomer.