Beds Breastfeeding Stimulert: Hvordan etterligne amming

L’Amming tilbyr en rekke fordeler for barnet ditt, men det er ikke fri for utfordringer.

Det vil si at hvis du har et kraftprogram med barnet ditt, er det sannsynlig at du på et tidspunkt må bruke den kunstige amming for å tillate deg å komme tilbake til jobb eller bare være mindre slave enn ditt ammende program til det ellers.

Utfordringen med kunstig amming er risikoen for Nippel / nr. 822;. Selv om moderne vitenskap har gjort flasker så nært som mulig til den virkelige tingen, C’Det er fortsatt liten erstatning for brystet. L’Kunstig amming er tradisjonelt lettere for barnet og noen ganger kan påvirke barnefesteskapasiteten, en av de viktigste aspektene ved amming.

En tilnærming til å redusere risikoen for forvirring med brystvorten består i # 8217; bruk en tilnærming basert på # 8217; kunstig amming. Gjennom flasken breastfeeding, kan du kanskje etterligne opp i nærheten av amming.

COS’er den kunstige amming på en vedvarende rytme?

L’Tradisjonell kunstig amming gir for administrasjon av babyflasker og muligheten for Berli i en konstant rytme.

Mens dette oppfyller oppgaven med fôring, mottar et barn ofte melk i et raskere tempo enn når de ammer. Dette kan påvirke et barns evne til å komme tilbake til brystet og også gjøre et barn svelge for mye melk for fort hvis du merker at barnet ditt ser ut til å suge uten å stoppe med en tradisjonell kunstig strømforsyningsmetode.

L’Kunstig amming i et konstant tempo har som mål å bremse brystet for å etterligne nærbilde. Bruke teknikker Hvordan holde nippelen i halvlengdeflasken og la barnet trekke seg i brystvorten av flasken av flasken, «8217; fôring i en vanlig rytme kan virke mer lik # 8217; amming.

Hva jeg må gjøre for å justere L’strømforsyning med babyflaske?

For å stimulere maten, trenger du en kilde til melk, for eksempel kunstig melk eller pumpet melk. Du vil også trenge en flaske og en brystvorte for flasken. Mange alternativer er tilgjengelige på markedet for brystvorter.

Del på Pinterest

Men for fôring på en vedvarende rytme, anbefaler vi en stor og storbladet strømningsnippel. Dette alternativet kan virke mer som en mors brystvorte for et barn. Hvis barnet ditt har problemer med å akseptere dette nippelalternativet, må du kanskje prøve en annen & # 8217;.

Hva er trinnene i # 8217; kunstig fôring på rytmen?

For å mate barnet ditt, legg det oppreist med mye støtte for hodet og nakken. Berør forsiktig flaskeens brystvorten på babyens munn, akkurat som du ville gjøre under en ammende økt.

Når barnet ditt åpner munnen, må du forsiktig forkaste BIBEREN Nippelen. Om nødvendig kan du smake på babyskinnet for å oppmuntre det til å åpne munnen. Den ideelle beliggenheten vil være der brystvorten ligger på toppen av tungen, noe som bidrar til å minimere luftkontakten;.

Hold flasken parallelt med bakken og la barnet ditt streve fra fem til ti suger. Parallellposisjonen vil tillate bedre strømningskontroll. Trekk lett flasken Alle’tilbake til det punktet hvor brystvorten fortsatt berører underleppen.

Tillat barnet ditt å trekke brystvorten tilbake, akkurat som han ville gjøre under fôret. A’Et annet alternativ er å redusere flaskehellingen til å senke strømmen til barnet begynner å suge sterkere.

Husk å velge babyen din ofte under amming. Du kan også endre siden som barnet ditt holdes på, som kan etterligne nærmere amming.

Poppates i et vanlig tempo krever at du nøye observerer barnet og fôringsinstruksjonene som kan indikere når mer eller mindre melk er nødvendig, og når barnet er ferdig.

Hvilke forholdsregler jeg bør ta under flasken breastfeeding?

Under amming kan et barn bedre kontrollere hva som spises og hastigheten.

L’Kunstig fôring kan gjøre denne prosessen forskjellig, så det er viktig å se etter tegn på at barnet tar over melk med en hastighet for rask. Disse inkluderer:

  • kropp som synes å stivne
  • grimasser under strømforsyningen
  • kvelning, kvelning eller fantastisk mens du drikker
  • Lepper som ser ut til å bli blå
  • melk overfylt fra munnen
  • nasal flaring
  • åpne øyne bredt

Hvis du ser på disse tegnene, avbryter strømforsyningen. Hvis de gjenopptar strømforsyningen, reduserer du høyden som du holder flasken på.

Husk at du ikke trenger å fullføre en flaske hver fôr. På samme måte som barnet ditt kan falle fra brystet, kan det ikke ønske å drikke all melk som er tilgjengelig i flasken.

Ta bort

Som l’amming, den vanlige amming er en metode kontrollert av barnet for å mate babyen din.

Imitere modellen og strømmen av # 8217; amming, det er mer sannsynlig at et barn er i stand til å bevege seg fra brystet til flasken, hvis ønskelig. Å observere barnets signaler, kan fôring ved vedvarende rytme virke mer naturlig for et barn.