Bay biter mot myggbitt: Fortell dem til side

Beskrivelse

Biter av bugs og mygg kan virke lik ved første øyekast. Derfor er det viktig å vurdere de små tegnene som kan hjelpe deg med å finne ut hva som slo deg. Takket være denne kunnskapen kan du konsentrere dine behandlinger på # 8217; lindre irritert og pruriginøs hud.

Symptomer på bitt

Bedbugs er nattinsekter som biter folk som vanligvis sover og sengen. De kan ligne andre insektbitt, som myggbitt eller hudirritasjon, for eksempel eksemet.

 • Utseende. Bittene er vanligvis røde, hovne og ligner på kviser. I midten av det irriterte området C’det er ofte en rød prikk hvor bitt har bitt. Hvis du er spesielt følsom for Bedbug Bites, kan bitene dine være fulle av væske.
 • Grunnfaktor. Bedbug Bites er veldig pruriginøse og irriterende. Kløe eller smerte blir vanligvis verre om morgenen og forbedre med dagen fremover.
 • Posisjon. Bedbug biter vises vanligvis på områdene av den eksponerte huden som kommer i kontakt med sengen. Disse inkluderer armer, ansikt og nakke. Imidlertid kan de også være innstilt under klær.
 • Nummer. Morse biter følger ofte i en rett linje, i grupper på tre eller flere.

Sykkelbitt kan bli smittet. Tegnene som en feilskade er infisert, inkluderer:

 • ømhet
 • rødhet
 • feber
 • Hevelse i nærliggende lymfeknuter

Symptomer på myggpunktur

Mygg er små flygende insekter med seks ben. Bare hunnene på arten bitt. Mygg trives i nærheten av vannet; vann. Hvis du har vært ALLE’åpen og nær en dam, en innsjø, en sump eller et svømmebasseng, øker oddsen som din bite kommer fra en mygg.

 • Utseende. Myggbitt er små, røde og hevede. Kan variere i størrelse basert på den naturlige reaksjonen til en person til spytten til myggen.
 • Grunnfaktor. Myggbitt er purriginøse, og folk kan ha ulike grader av reaksjoner på dem. Noen mennesker kan være spesielt følsomme og kan også ha blåsede reaksjoner.
 • Posisjon. Myggbitt oppstår på områdene av huden som er utsatt, som ben, armer eller hender. Imidlertid biter ikke myggbitt klær som bugs gjør.
 • Nummer. En person kan bare ha en eller flere myggbiter. Hvis de har mer, er modellen vanligvis tilfeldig og ikke i en linje.

Selv om det er sjeldent, er det mulig at en person kan oppleve en anafylaktisk reaksjon på en myggpunktur. Dette er en alvorlig og potensielt farlig allergisk reaksjon for livet som forårsaker elveblest, hevelse i halsen og pustevansker.

Responstid

En mygg må være på huden i minst seks sekunder for å bite. Bittene kan tilsynelatende umiddelbart pruriginøse og synlige. De vil vanligvis forbedre etter en eller to dager.

Bittene av bedbugs forårsaker ikke alltid kutane reaksjoner. Hvis de gjør det, kan reaksjonene bli forsinket i timer eller dager. Dette gjør feilene vanskeligere å behandle fordi en person kanskje ikke vet hvordan de skal få dem rundt opptil flere dager senere.

Myggbitt vs bilde av sykling biter

Se nedenfor for noen bilder av myggbugs og biter.

Hvordan skille biter av bedbugs fra andre biter

Bugs og mygg er ikke de eneste insekter som kan skape lignende biter. Her er noen andre biter av vanlige insekter og hvordan å forstå forskjellen.

Kyss insekterene

Insekter kysser er insekter som kan infestes av en parasitt som forårsaker en tilstand som kalles chagas sykdom. Disse insekter biter vanligvis en person rundt munnen eller øynene. De biter vanligvis en person flere ganger i samme område. Bittene kan være små, røde og runde.

Kysser insektbitt som forårsaker chagas sykdom kan være alvorlig som sykdommen kan forårsake hjerte og tarmproblemer.

Edderkopper

Edderkoppbitt kan ta forskjellige aspekter og symptomer basert på edderkoppen du bitt. Vanligvis er en edderkoppens fangs ikke sterke nok til å bryte gjennom menneskelig hud. De som gjør det, som en brun recluse eller en svart enke edderkopp, kan forårsake alvorlige symptomer.

Tegnene som en person kan ha blitt grepet av en edderkopp, inkluderer:

 • rød verden
 • opphovning
 • Muskel smerte og kramper
 • kvalme
 • Pusteproblemer

Alvorlig edderkoppbitt kan føre til sykdommer og infeksjoner. Du bør umiddelbart konsultere en lege hvis du tror du har blitt bitt av et brunt kabinett eller en svart enke edderkopp.

Røde myrer

Brannmyrer er insekter som kan stikke og forårsake smertefulle og prurdiginøse biter. Disse bitene oppstår vanligvis på bena eller føttene etter å ha kommet inn i en tumulus av brannmyr når myrene kommer ut og biter.

Symptomene på fokusmyrer biter inkluderer:

 • Brenner sensasjon nesten umiddelbart etter bitt
 • Kløe og områder hevet ligner blåmerker på huden
 • Små blader full av væske som danner om en dag etter at bittene skjedde

Brannmyrer kan forårsake symptomer opp til en uke. Bittene kan være ekstremt pruriginøse.

Bite behandling

Hold en eller flere rene og tørre biter kan hjelpe dem med å helbrede. Selv om det er attraktivt, bør du ikke være streng eller riper. Dette øker risikoen for infeksjon og irriterer huden mer.

Myggstikk

Generelt er det ikke nødvendig å behandle myggbitt. De som er spesielt pruriginøse, kan bli soothed ved å anvende en aktuell antihistaminkrem. Det kan være nyttig å påføre en ispakke dekket med en klut og holde området påvirket av vann og såpe.

Bedbug

Du kan behandle de fleste sykler uten resept. Behandlinger inkluderer:

 • Påfør en kald pakke
 • Påfør en aktuell anti-klurudig eller steroidkrem på de berørte områdene
 • Tar en oral antihistamin, som Benadryl

Behandle biter av bedbug innebærer også å bli kvitt insekter fra hjemmet ditt, hvis du tror du har blitt bitt hjemme. Bedbugs kan leve opp til et år mellom en fôr og den andre. Som et resultat er det viktig å ringe en profesjonell desinfester som er i stand til å kvitte seg med bedbugs. Dette bør følges av renslighet av et kortløst soverom og dekker sporene der bedbugs kan leve.

Når skal du se en lege

Du bør konsultere en lege hvis du tror du har en punktering D’insekt som har blitt smittet. Dette inkluderer rødhet, striper, feber eller ekstrem hevelse.

Hvis du tror du har blitt bitt av en brun recluse eller en svart Vedova edderkopp, bør du også konsultere en lege. Disse bittene kan forårsake alvorlige infeksjoner og alvorlige bivirkninger.

Ta bort

Mens bites av bedbugs og mygg kan virke lignende, er det måter å forstå forskjellen, for eksempel at bugs kan bite i en rett linje mens myggene kan bite uregelmessig.