Barotrauma Dell & # 039; øre: Årsaker, diagnose og behandlinger

Så’er barotrauma dell’øre?

Barotrauma Dell ‘& # 8217; Ear er en tilstand som forårsaker alt på grunn av trykkvarianter.

I hvert øre C’det er et rør som forbinder den sentrale delen av halsen og nesen. Det bidrar også til å justere ørets press. Dette tuba kalles Eustachio Tuba. Når røret er låst, kan du oppleve en Barotrauma Dell & # 8217;.

Sporadisk barotrauma av øret er vanlig, spesielt i miljøene der høyden endres. Selv om tilstanden ikke er skadelig for noen mennesker, kan hyppige tilfeller forårsake ytterligere komplikasjoner. Det er viktig å forstå forskjellene mellom akutte tilfeller (sporadisk) og kronisk (gjentakende) for å kunne vite når man ser etter medisinsk behandling.

Symptomer på Barotrauma Dell’øre

Hvis du har en Barotrauma All’øre, kan du føle et irriterende trykk Alle & # 8217;. Vanlige symptomer, som forekommer før eller i tilfeller fra mild til moderat, kan inkludere:

 • svimmelhet
 • Generell irritasjon Alle’øre
 • Mildt tap av’hørsels- eller hørselsproblemer
 • kvelning eller fylde i # 8217; øre

Hvis det går langt nok uten behandling eller saken er spesielt alvorlig, kan symptomene intensivere. Ytterligere symptomer som kan oppstå i disse tilfellene inkluderer:

 • Mal d’ører
 • Følelse av press i ørene, som om du var under & # 8217
 • Epistaxis
 • Tap eller vanskeligheter med moderat til alvorlig hørsel;
 • Tympanum skader

Når det er behandlet, vil nesten alle symptomene forsvinne. Tapet av’høre fra Barotrauma Dell’øre er nesten alltid midlertidig og reversibel.

Årsaker til Barotrauma Dell’øre

Eustachio Trumpet Block er en av årsakene til Barotrauma Dell & # 8217;. Eustachio Trumpet bidrar til å gjenopprette balansen under trykkendringer. For eksempel åpner gjengen normalt Eustache-trompeten. Når røret er låst, vokser symptomene fordi trykket i # 8217; øre er forskjellig fra trykket utenfor tympanum.

Høydeendringer er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Et av stedene hvor mange mennesker opplever Barotrauma Dell’øret er under klatre eller nedstigning av et fly. Tilstanden er noen ganger angitt som et øre av’fly.

Andre situasjoner som kan forårsake Barotrauma Dell’øre inkluderer:

 • dykking
 • fotturer
 • Kjører gjennom fjellene

Barotrauma Dell’Underwater Ear

L’Dykk er en vanlig årsak til Barotrauma Dell & # 8217;. Når du fordyper deg, er du mye mer under press enn på bakken. De første 14 føttene av dipping representerer ofte større risiko for øreskader for dykkere. Symptomene utvikler vanligvis umiddelbart eller umiddelbart etter dykket.

Barotrauma Dell’mellomøret er spesielt vanlig i dykkere, siden trykket nedenfor er drastisk.

For å forhindre barotrauma i øret, gå sakte ned under dykket.

Risikofaktorer

Eventuelle problemer som kan blokkere Eustacho-trompeten setter deg i fare for å oppleve Barotrauma. Folk som har allergi, forkjølelse eller aktive infeksjoner, kan være mer sannsynlig å oppleve en Barotrauma Dell & # 8217;.

Selv nyfødte og små barn er i fare for denne tilstanden. Eustache-trompeten til et barn er mindre og plassert annerledes enn en voksen og kan stoppe lettere. Når små gutter og barn gråter på et fly under start eller # 8217; landing, er det ofte fordi de føler effekten av Barotrauma Dell’øre.

Diagnose av Barotrauma Dell’øre

Selv om barotraumaen i øret kan forsvinne alene, bør du kontakte en lege dersom symptomene inkluderer signifikant smerte eller blødning fra # 8217; øre. Du kan trenge en medisinsk eksamen for å utelukke A’Ear.

Mange ganger barotrauma dell’øre kan bli oppdaget gjennom en fysisk undersøkelse. Et nært utseende på innsiden av øret med et otoskop kan ofte avsløre endringer i tympanen. På grunn av trykkendringen kan tympanumet skyves litt mot det ytre eller mot innsiden der den normalt skal sitte ned. Legen kan til og med klemme luft (insufflation) i # 8217; øre for å se om C’er en opphopning av væske eller blod bak tympanum. Hvis det ikke er noen signifikante resultater, vil det ofte gi situasjonene du refererer til rundt symptomene dine ledetråder for den riktige diagnosen.

Behandling av Barotrauma Dell’øre

De fleste tilfeller av Barotrauma Dell’ører helbreder generelt uten medisinsk inngrep. Det er noen selvbehørstrinn som du kan ta for umiddelbar lindring. Du kan bidra til å lindre effekten av trykket på ørene på ørene:

 • gjesp
 • tyggegummi
 • Praksis pusteøvelser
 • Tar antihistaminer eller decongestants

Kjøp Antihistamines Online.

I de mest alvorlige tilfellene kan legen foreskrive et antibiotika eller en steroid for å hjelpe i tilfelle infeksjon eller betennelse.

I noen tilfeller, barotrauma dell’øre forårsaker tympanus pause. En ødelagt tympanum kan ta opptil to måneder for å helbrede. Symptomene som ikke reagerer på selvhjelp kan kreve kirurgi for å hindre permanent skade på tympanen.

Kirurgi

I alvorlige eller kroniske tilfeller av barotrauma kan kirurgi være det beste alternativet for behandling. Kroniske tilfeller av Barotrauma Dell’øre kan bli hjulpet med hjelp av ørerør. Disse små sylinderene settes inn gjennom trommehinnen for å stimulere strømmen D’luft i den sentrale delen av øret. Øreprørene, også kjent som tympanostomi-rør eller gummi, er mer vanlig brukt hos barn og kan bidra til å forhindre infeksjoner fra Barotrauma Dell’øre. Disse brukes også ofte i de med kronisk barotrauma som ofte endrer høyde, som de som trenger å fly eller reise ofte. Ørrøret vil generelt forbli på plass i seks til 12 måneder.

Det andre kirurgiske alternativet krever at et lite spor skal praktiseres i trommehinnen for å tillate bedre trykkutjevning. Dette kan også fjerne væske som er tilstede i # 8217; mellomøret. Sporet vil helbrede raskt og kan ikke være en permanent løsning.

Barotrauma Dell’øre i nyfødte

Baby babyer og barn er spesielt utsatt for Barotrauma Dell’øre. Dette skyldes at deres Eustachian-trompeter er mye mindre og strammere og deretter kjempe mer med utjevningen.

Hvis barnet ditt viser tegn på ubehag, angst, agitasjon eller smerte mens du gjennomgår en endring av høyde, er det sannsynlig å leve en Barotrauma Dell’øre.

For å forhindre Barotrauma Dell’øre i nyfødte, kan du mate dem eller drikke dem under høydeendringer. For barn som lider av å plage øret, kan legen foreskrive øretelefoner for å lindre smerte.

Potensielle komplikasjoner

Barotrauma Dell’øre er generelt midlertidig. Imidlertid kan komplikasjoner oppstå hos noen mennesker, spesielt i kroniske tilfeller. Hvis ikke behandlet, kan denne tilstanden forårsake:

 • Infeksjoner i’øre
 • Ødelagt tympanum
 • Tap av’hørsel
 • tilbakevendende smerte
 • Kronisk svimmelhet og ubalanse følelse (vertigo)
 • Blødning fra ørene og nesen

Du bør kontakte legen din dersom du har smerte, hørsel eller nedgang;. Vedvarende og tilbakevendende symptomer kan være et tegn på Barotrauma Dell’alvorlig eller kronisk øre. Legen din vil behandle deg og gi deg råd til å forhindre eventuelle komplikasjoner.

gjenoppretting

Det er en rekke tyngdesteder og spesifikke typer Barotrauma Dell’øre som påvirker måten noen gjenopptar og utseendet på gjenopprettingsprosessen. De fleste av de som lider av Barotrauma All’øret vil gjenoppta helt, uten tap av’permanent hørsel.

Under utvinning må pasientene unngå betydelige trykkendringer (for eksempel de som oppleves under dykking eller plan). Mange tilfeller av Barotrauma vil løse spontant og uten behandling.

Hvis barotrauma er forårsaket av allergi eller respiratoriske infeksjoner, vil det ofte løses når den underliggende årsaken er løst. Mildt moderate tilfeller krever i gjennomsnitt opptil to uker for en fullstendig gjenoppretting. Alvorlige saker kan ta fra seks til 12 måneder for full gjenoppretting etter operasjonen;.

Når barotrauma fører til en infeksjon eller hvis smerte er intens og symptomene ikke løser eller forverrer, bør du gjøre en avtale for å se legen din.

Hindre Barotrauma Dell’øre

Du kan redusere risikoen for å trekke barotrauma ved å ta antihistaminer eller decongestants før du senker deg eller flyr på et fly. Du bør alltid konsultere legen din og være oppmerksom på de mulige bivirkningene før du ansetter nye stoffer.

Andre trinn du kan påta seg for å hindre eller redusere Barotrauma inkluderer:

 • Søk sakte under dykking
 • Svelg, gjenvinning og tygge når du opplever symptomene på Barotrauma, som kan lindre symptomene
 • Pust ut fra nesen under en stigende klatring
 • Unngå å bruke øreplugger under dykking eller flytur