Barnet gråter etter fôret: hva skal jeg gjøre?

Del på Pinterest

Datteren min, Bandwer & # 8221;

Min andre datter var den som min største samtaler kjærlig & # 8220; Bandwer & # 8221;. Eller med andre ord gråt han. Mye. Gråt med min baby jente syntes å bli intensivert etter hver eneste feed og fremfor alt om natten.

De var de infernalske timene mellom mørket og # 8217; Dawn hvor mannen min og min mann snudde seg til huset med henne i armene hennes, bønn og, spesielt i mitt tilfelle, sobbing fordi vi ikke kunne konsolere vår lille jente.

Jeg visste ikke da i min tilstand av søvnløshet, men datteren min gråt etter at fôrene ikke var så sjeldne. I kombinasjon med sine hyppige spytter var det praktisk talt en klassisk manuell kolikkveske.

Kolikk

Colica, i tekniske termer, betyr bare en & # 8220; gråt og squished barn som leger ikke forstår & # 8221;.

OK, så det er egentlig ikke definisjonen, men i hovedsak er dette det du reduserer. Den britiske medisinske tidsskriftet (BMJ) Oppgi et kriterium for kolikk: Et barn som gråter i minst tre timer om dagen, tre eller flere dager i uken og er mindre enn 3 måneder. Verifikasjon, verifisering og verifisering.

Det er bare ett notat av Colica MERK. Selv L & # 8217; faktisk klinisk forekomst av kolikk, estimert av BMJ rundt 20% av alle barn, kan være komplisert.

Sure oppstøt

En av disse årsakene til å gråte etter å ha spist og oppkastet hos barn er faktisk sur refluks. Denne tilstanden er kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), forårsaker selv betydelige symptomer som lav vektøkning.

Da datteren min «Bandwer» var 5 år gammel, klaget han ofte på å ha magesmerter og derfor måtte han gjennomgå en serie tester med en gastrointørolog, en spesialisert lege i mage-tarmsystemet.

På vår første avtale, det første virkelige spørsmålet som gjorde meg, var hvis han hadde den kolikk som barn, og hvis han hadde spyttet mye, til begge jeg nesten ropte: «Ja! Som du visste?!& # 8221;

Han forklarte at syre eller Gerd reflux kan manifestere seg som symptomer som ligner på kolikk hos barn, magesmerter i barns barn og senere som halsbrannsmerter i tenåringer.

Mens mange barn spytter, har mindre en ekte GERD, som kan skyldes en sitron underutviklet mellom spiserøret og magen eller en produksjon av magesyre høyere enn normalt.

I de fleste tilfeller er en diagnose av spedbarnsflux bare basert på barnets symptomer. Hvis legen mistenker et seriøst tilfelle, er det imidlertid flere tester som faktisk diagnostiserer tilbakeløpet av det nyfødte.

Testen kan føre til biopsi av barnet eller tykktarmen til barnets eller [8217; bruk av en spesiell type røntgenstråler for å se eventuelle obligasjoner som er angrepet.

Matfølsomhet og allergi

Noen barn, spesielt de som ammer, kan være allergiske mot visse partikler av mat som deres mødre spiser.

De Academy of Medicine Dell & # 8217; amming Se på at den vanligste kriminalitetsforfatteren er kuens melkproteiner i morsmelk, men også en ekte allergi er veldig sjelden. Det antas at bare 0.5-1% av barna forseglet utelukkende til brystet er allergisk mot kuens melkproteiner.

Den andre mest vanlige skyldige, ifølge L & ABM, er egg, mais og soya, i denne rekkefølgen.

Hvis barnet ditt viser symptomer på ekstrem irritabilitet etter fôret og har andre symptomer, som en blodig avføring (poop), bør du snakke med legen din for å sende den til tester for allergi.

Bortsett fra en ekte allergi, er det også noen tester som følger et lav allergener diett under amming (i hovedsak unngås de allergiske matvarer, som meieriprodukter, egg og mais) Det kan være nyttig for barn med kolikk.

Strenge eliminering dietter kan ha sine farer, så snakk med legen din før du bytter kostholdet ditt betydelig.

I vår situasjon oppdaget jeg at meieriprodukter, koffein og noen fruktfrø har forverret gråt og spytter av datteren min. Eliminere disse matvarer og stoffer fra kostholdet mitt, jeg var i stand til å redusere ubehaget.

Hvis du har et barn med kolikk, kan du prøve noe for å lindre barnets gråt. Hvis du er nysgjerrig på å se om kostholdet ditt har noen effekt, kan du begynne med å registrere maten i en matdagbok og legge merke til babyens reaksjoner etter hvert måltid.

Deretter kan du slette en mat om gangen og se om du skal redusere «8217 som tar visse matvarer synes å gjøre en forskjell i barnets oppførsel. Hvis du treffer en som du tror hjelper barnet ditt til å gråte mindre, betyr dette ikke at du ikke vil kunne spise den maten i fremtiden.

Pass på at du bare husk at en ekte allergi er sjelden. Også, sørg for at du overvåker eventuelle ekstra symptomer, for eksempel blod i barnets poop.

Gass

Hvis barnet ditt gråter mye etter hver mat, kan det bare være en opphopning av svelget luft mens du spiser. Det antas at kunstig sykepleie jenter, spesielt, kan være mer tilbøyelig til å svelge mye luft under amming. Dette kan felle gass i magen og forårsake ubehag.

Generelt svelger breastfed barn mindre luft mens de bare spiser på grunn av måten de spiser. Men hvert barn er annerledes og til og med ammende barn må kanskje bli buppet etter en fôr.

Prøver å holde barnet i en vertikal stilling etter en mat og forsiktig bryte ut fra bunnen av ryggen og videre gjennom skuldrene for å få gassboblene ut. Fra en & # 8217; se på denne designet veiledningen for å utbruddfulle et sovende barn.

Formel

Hvis barnet ditt ammer med kunstig melk, erstatt den kunstige melken du bruker, kan være en enkel løsning for et barn som gråter etter feeds. Hver formel er litt annerledes, og noen merker produserer mer følsomme mageformler.

Hvis du bestemmer deg for å prøve det, snakk med barnets barnelege hvis en elementær formel ville være et godt valg å prøve i en uke. Hvis du føler deg en annen merkevare, og du ikke ser noen endring i maset av barnet ditt, er det lite sannsynlig å fortsette å prøve forskjellige merker, både D & # 8217; hjelp.

Ta bort

Den kolikk, sammen med noen andre vanlige forhold, kan være skyldige hvis du også har en Auctioneer & # 8221; i hender.

Hvis barnet ditt ikke finner lettelse etter endringer i dietten eller ytterligere utbrudd, fikser du en avtale for å se legen.

Del på Pinterest

Chaunie Brusie, BSN, er en sykepleier registrert med erfaring i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn og er forfatteren av boken & # 8220; små blå linjer & # 8221;.