Barnas maling: For barnehage

Del på Pinterest

I løpet av den tredje trimesteren av graviditeten ser tiden ut til å bremse. Man hånd venter voksende, C’Det er en ting som distraherer tankene dine fra kalenderen: Barnets barnehage.

Hvordan velge sikker maling for barn for barnehage

Del på Pinterest

Når du velger en sikker maling for barnehagen, be om et produkt basert på vann;. Det skal inneholde null flyktige organiske forbindelser, eller VOC.

Cov null utslippsmaling inneholder mindre enn 5 gram per liter organiske forbindelser. Dette sammenlignes med 50 gram per liter (eller mindre) i en lav VOC-maling.

Du finner mange malerialternativer i din lokale butikk, men be om en maling som ikke trenger en primer. Det vil være færre kjemikalier.

Hvis du i det siste hadde molden hjemme, er det trygge maling som leveres med antimikrobielle midler som bidrar til å holde moldy og sopp i sjakk. Spør om disse når du kjøper malingen.

Malere et barnehage under graviditet: Det er trygt?

Hvis du er gravid, vil du kanskje ikke male soverommet eller møblene alene. Malene kan være voc lavt eller null, men det er tryggere å la noen andre møte det. Tillat rommet agn til det er helt tørt og VOCene har forsvunnet.

Hvordan redusere L’Atmosfærisk forurensning i Baby Nursery

Del på Pinterest

Det første du må vurdere når du planlegger barnets barnehage er kvaliteten på & # 8217;. Alt i rommet kan øke atmosfærisk forurensning, inkludert:

 • veggmaling
 • møbler
 • Gulvmateriale
 • Andre gjenstander i rommet

L’Forurensning av den interne luften er en reell trussel. L’Forurensning av den interne luften kan ha mange negative effekter på helse, enda mer om små barn og nyfødte hvis kroppen fortsatt utvikler seg.

Lære hva kvaliteten på luften i ditt hjem kan hjelpe deg med å skape et trygt og rent mellomrom for babyen din. De vanligste kildene til innendørs atmosfærisk forurensning inkluderer:

 • Mugg og fuktighet
 • Ulike kjemikalier som er tilstede i konvensjonelle maling og møbler
 • Tepper
 • Rengjøringsprodukter og pulvermider

Hvordan velge gulv og møbler egnet for barn

Del på Pinterest

For å være sikker, velg tregulvene. Behandler med en ikke-giftig emalje eller en sikker olje, for eksempel sengetøy eller L’tungolje.

Hvis du installerer nye etasjer, velg treet fra en bærekraftig kilde eller vurdere andre alternativer som kork, bambus eller gjenoppretting av tre. Spør alltid informasjon om mulige kjemiske behandlinger for hver av dem.

Veggmontert veggtett kan virke praksis, men det er ikke det sikreste. Tepper blir behandlet med flammehemmere og andre kjemikalier, som kan påvirke luftkvaliteten. Også trappel allergener som støvmidd, kjæledyrhår og muggsporer, samt smuss og giftige gasser tilstede i # 8217; Air Alle’Interiør i huset. Unngå teppet hvis du kan.

Hvis du allerede har teppe, gjør det rent i damp, la det tørke helt og rengjør det med en støvsuger utstyrt med et HEPA-filter.

Hvis nakne gulv ikke er for deg, velg en organisk ull teppe eller en bomull teppe som kan bli tilstrekkelig støvet og vasket om nødvendig.

Når det gjelder møbler, er det noen nyttige tips:

 • Ikke overdriv det: Velg en minimalistisk design som inkluderer en barneseng, en skiftende matte, en komfortabel stol for amming og en kommode.
 • Velg massivt tremøbler: Hvis noen gjør det for deg, må du sørge for at den er ferdig med null VOC-maling. Gjør det inspisere for sikkerhet før du bruker den.
 • Unngå partikkelpaneler og kryssfinermøbler, om mulig: de inneholder formaldehyd, et kjent stoff for å forårsake kreft. Hvis du ikke har et annet alternativ, må du holde møblene ALLE’åpen for å forhindre formaldehyd agn fra gass for en bit & # 8216; (lengre er, bedre er).
 • Vintage møbler er en god kilde fordi de hovedsakelig er laget av massivt tre. Kjøp fra en pålitelig leveringsbutikk og be om å gjøre det inspisere for sikkerhet. Hvis du gjør det for å bli rekonditionert, be om å bruke null VOC-maling.

Hvordan finne en madrass og sengetøy egnet for barn

Del på Pinterest

Din nyfødte vil tilbringe mange timer en dag å sove, så det er viktig å velge en trygg madrass og sengetøy. Alternativer for barns madrasser er ikke lenger begrenset til plastbelagte madrasser som kan frigjøre kjemikalier i lang tid etter kjøpet.

En av de sikreste alternativene for en barnas madrass er organisk bomull. Det kan forvandles til en solid overflate og er sikker på å sove på. Det er mindre brannfarlig enn skummadrasser, som behandles med flammehemmere. Disse er kjent for å påvirke menneskers helse.

Organisk ull og latex kan være gode alternativer, men noen mennesker er allergiske mot dem. Du vet ikke om barnet ditt blir truffet eller ikke, da Attaini All’Safer Alternativ: Bomull.

For sengetøy, velg organisk bomull hvis mulig. Eller sørg for å sende ark til noen vaskesykluser for å eliminere alle antifungale kjemikalier som kan ha blitt brukt under produksjonen.

De håndlagde arkene, akkurat som barnas klær, er et utmerket, trygt alternativ fordi de har blitt vasket flere ganger.

Hold et rent og trygt barnehage for barn

Du er ferdig og barnet vil snart hvile i # 8217; Komfortabelt og trygt miljø du har skapt for ham.

Her er noen detaljer om vedlikehold:

 • Bruk bare naturlige og parfyme vaskemidler til babyens sengetøy, klær og bleier (hvis du velger klut bleier).
 • Bruk de mest naturlige mulige rengjøringsprodukter, ikke bare i barnas rom, men i hele huset (du kan lage en av din egen eddik, natrium og sitronbikarbonat).
 • Invester i en støvsuger med et HEPA-filter.

Kommende trinn

Når det gjelder barnehage, husk at det er enkelt, gjør det. Ikke stresset for farge sortiment og andre dekorasjon detaljer. Barnet ditt spiller ingen rolle. Alt som betyr noe er at barnehagen er trygg for dem.