Barnas deodorant: sikre alternativer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Det er på tide for barnet ditt å begynne å ha deodorant?

Du vil kanskje holde din sønn et barn for alltid, men barn vokser raskt. I et blink D’øye start barnehagen, lær å sykle og, før du legger merke til det, de går gjennom puberteten.

Barn begynner puberteten i forskjellige aldre, med mange jenter som starter mellom 9 og 13 og mange gutter mellom 10 og 15, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC).

Puberteten forårsaker ubestridelige fysiske endringer i barnet ditt. Barn vokser høyere, jenter utvikler brystet og en ung manns stemme kan bli dypere. Puberteten er også når barn begynner å vokse kroppshår.

Som Ascelle Hair utvikler, kan du merke en fremtredende lukt fra barnet ditt.

Nesten alle foreldrene forventer at barnet skal begynne å ha deodorant fra deres ungdomsår. Men noen barn vokser opp kroppen lukt i en mye yngre alder. Det er ikke sjeldent at en forelder eller et barn begynner å tenke på deodorant allerede på 8, 9 eller 10 år.

Du kan føle at barnet ditt er for lite for deodorant. Men sannheten er at det ikke er noen, spesifikke alder som et barn begynner å bære deodorant. Hver forelder og barn må ta en beslutning sammen basert på hva de tror er bedre.

Deodorant vs antiperspirant

Hvis du og din sønn bestemmer deg for at det nå er på tide å møte kroppen deres, kan du velge en antipranspirant eller en deodorant.

Noen mennesker bruker disse vilkårene utveksling eller tror at antiperspiranter og deodoranter er det samme. Men det er klare forskjeller mellom de to.

En antiprecision er et produkt som blokkerer pusteevne og en deodorant er et produkt som eliminerer lukten forårsaket av svette. Noen produkter fungerer både som antiprospiranter og deodoranter, men det er ikke alltid tilfelle.

Siden svette er vanligvis hovedårsaken til kroppen Lukt, kan du se etter produkter som bare kontrollerer svette.

Selv om en antipranspirant kan være effektiv, er noen mennesker bekymret for de potensielt skadelige bivirkningene av disse produktene.

Sikkerhetseffekter av antiperspiranter

Hvis du sjekker Antipraspir-etiketten på badet ditt eller på en detaljhandelshylle, finner du varemerker som inneholder aluminiumklorid ingredienser eller aluminium zirkonium.

Disse ingrediensene fungerer som en torn krymping og blokkerer svettekjertlene. Hvis det brukes daglig, kan barnet slutte å svette helt eller svette bare en liten mengde.

Attil Expiranter for voksne kan brukes av barn og ungdom. Dette inkluderer merker som visse Dri, Old Spice, Secret og mange andre produkter på markedet.

Mens aluminiumbaserte antiferiene er effektive mot svette, har det blitt foreslått at aluminium og andre ingredienser inneholdt i antitriner (parabener og propylenglykol) kan være forbundet med en økt risiko for enkelte medisinske problemer.

Imidlertid har studier ikke vist at anvendelsen av disse stoffene på huden øker risikoen for sykdom.

Hvis du er bekymret for disse ingrediensene, kan du hoppe over antipraspiranten og velge en delikat deodorant for barnet ditt eller ungdommen.

Trygge og delikate deodoranter for barn

Hvis du trenger et produkt for å maskere barnets kropp og foretrekker et produkt som ikke inneholder aluminium, parabener eller andre lignende ingredienser, er det mange naturlige deodoranter for barn.

Her er noen alternativer:

Fordi deodoranter ikke inneholder ingredienser som blokkerer åndbarhet, kontrollerer disse produktene bare kroppen til barnets kropp, ikke svetter. Den gode nyheten er at små barn vanligvis ikke svelger mye.

Innse at barn svarer annerledes på naturlige produkter.

Hvis en naturlig deodorant ikke umiddelbart gir de ønskede resultatene, fra noen dager og lar barnets kropp tilpasse seg deodorant. Hvis dette ikke virker, kan barnet ditt svare på en annen form for naturlig deodorant.

Naturlige deodoranter er trygge, men barna dine kan være allergiske mot en eller flere ingredienser. Faktisk kan barnet ditt lett være følsomt for en ingrediens i en deodorant som en av en antipraspirant.

Før barna dine bruker en av disse til armhulene, vil du kanskje teste produktet på en liten del av kroppen, kanskje på baksiden av hånden. Søk etter tegn på en allergisk reaksjon som rødhet, fremspring eller kløe.

Hvis en reaksjon ikke oppstår, vil barna sannsynligvis bruke en større mengde under armhulene.

Dør deodorant

Hvis du ikke vil avsløre barnet ditt til ingrediensene i antiperspiranter eller deodoranter som er kjøpt, kan du også lage ditt hjem deodorant ved hjelp av en rekke ingredienser som kokosnøttolje, natriumbikarbonat og essensielle oljer.

Det finnes en rekke enkle online oppskrifter.

En grunnleggende blanding kan inkludere blanding:

Legg til alle ingrediensene, så oppløs dem og hell dem i et deodorantrør som brukes eller i en annen beholder.

Fordi essensielle oljer og andre naturlige produkter i stor grad er uregulert, er det vanskelig å evaluere sikkerhet eller effektiviteten av hvert enkelt produkt. Selv om forbindelsene mellom essensielle oljer og hormonbalanse er etablert, pågår søket pågår.

I denne oppskriften kan noen duftende olje brukes i stedet for olje, lavendel eller te-tre, siden den eneste rollen som dette er å dekke kroppen eller kroppens lukt og kroppen # 8217; lukt bedre enn svette.

Fordi naturlige og hjemmelagde deodoranter er delikat, kan disse produktene ikke være effektive som andre typer deodoranter. For å kontrollere kroppens lukt hele dagen, må barna dine måtte bruke deodorant på nytt etter den fysiske aktiviteten eller varme dager.

Dine barn kan også ta ytterligere tiltak for å kontrollere kropps lukt. Disse inkluderer på badet minst en gang om dagen, dusjen etter aktivitetene og endringen av klær, sokker og undertøy hver dag.

Ta bort

L’kropps lukt er vanlig hos barn og ungdom, spesielt under puberteten. Ikke C’Det er en grunn til å være bekymret.

Snakk med legen din for å løse kropps luktproblemer hvis sønns lukt ikke forbedrer eller blir verre til tross for bruken av en antipranspirant, en deodorant og forbedring av hygieniske vaner.

Noen ganger kan barna ha forhold som forårsaker overdreven svette. I sjeldne tilfeller kan legen foreslå å utføre tester for å bekrefte om kroppens lukt skyldes vekst eller andre problemer som A’infeksjon, diabetes eller hyperrog skjoldbrusk.