Barn spytte gjennomsiktig væske? Årsaker og når du ringer legen din

Del på Pinterest

Jeg vedder på at du aldri ville tro at du ville ha prøvd grunnen til at barnet ditt spytter klar væske når du blir med i foreldre.

Ja, dette er en annen overraskelsesfase på turen til barnas utdanning: Barn kan noen ganger spytte klare væsker i stedet for morsmelk eller rumpet kunstig melk.

Men ikke bekymre deg, vanligvis er årsakene midlertidige, og jeg er ikke en grunn til bekymring.

Fordi barnet ditt skal spytte klart væske?

Så den gjennomsiktige væsken er en del av pakken. Men så’det er og fordi det skjer? Flere ting kan være på spill her: spytt, spytte fra mors eller kunstig melk, slim eller til og med en kombinasjon av disse. La oss ta en nærmere titt.

Å spytte

Barn under et år spyttet & # 8211; For noen er det ofte og mye. Vanligvis er spytt bare en integrert del av fordøyelsessystemet i modning.

Barnet ditt kunne gjøre deg vennlighet til å briste før de gjør det. Deretter lytter og hold deg forberedt med en ren klut i hånden din.

Etter en burp, kan du se mange spytter eller bare en hvit og laktiginøs bava. Noen ganger kan spyttet eller burr være klart. Noen ganger er dette bare en delvis fordøyd formel eller morsmelk kombinert med spytt.

Enten det er hvitt eller gjennomsiktig, en bit & # 8216; av spytt eller kulde etter at en fôr er normal.

Han retched

Barnet ditt har mange ting å lære. Forståelse for å lære å ikke svelge melk for fort, ikke å spise mer enn magen kan inneholde i en enkelt økt og fordøye mat.

I løpet av de første månedene, mens du fortsatt lærer, kan barnet ditt kaste opp. Slik identifiserer du forskjellen mellom oppkast og oppkast:

  • Oppkast kommer ut når musklene rundt magen sterkt kontrakt for å presse ut innholdet.
  • Oppkast vil nok ha tydelig magejuice blandet i den. Det kan også virke curded melk eller små ricotta klumper.

Med mindre oppkast ikke forekommer ofte eller er ledsaget av andre symptomer, for eksempel feber, kan det bare være en del av læringsprosessen. Ja, du vil også bli brukt til denne delen av foreldre.

Tennene

Ditt barn vil trolig kutte de første tennene mellom 4 og 7 måneder. Selv om dette målet er en grunn til å feire, kan det ikke være smertefritt. Teething kan noen ganger forårsake ubehag og til og med smerte.

Daring mye ren spytt er måten barnet ditt står overfor. Noen ganger kan de også spytte litt og overskytende bava.

Du kan bidra til å lindre babyens ubehag ved å gni de vondt tannkjøttet med fingeren eller gi dem en kul tennring som skal bite. Du kan også bruke bibs for å hjelpe til med å fange litt & # 8216; overflødig spytt mens du drikker fra haken.

Men ikke C’Det er mye at du kan gjøre for å stoppe # 8217; overskudd av bava, selv om det gjør dem spyttet & # 8211; Bare vet at det er en midlertidig fase.

D’En annen del, hvis spytten blir til oppkast, er det ikke bare tennene. Du bør vurdere om barnet ditt har andre symptomer og konsultere legen din.

Sykdom

Nyfødte og barn blir syk oftere enn deres immunsystem utvikler seg. Fra 6 måneder, når immuniteten du gav til barnet ditt, begynner å forsvinne, vil babyen din begynne å bygge ditt eget immunsystem.

OBS: Dette utviklende immunsystemet betyr at barnet ditt kan begynne å ta en forkjølelse. Siden barnet ditt ennå ikke har lært å blåse nesen eller hoste med slim, vil han innta mye slim, noe som kan forårsake oppkast. Denne slimet kan se ut som en klar eller uklart væske når de kaster opp.

Hvis barnet ditt kaster opp og har feber og diaré, kan du merke at oppkastet er klart. Dette skjer når ingenting forblir i magen bortsett fra klare gastriske sekreter.

Snakk med barnelege Hvis barnet ditt viser disse symptomene for å være sikker på at babyen din mottar den aktuelle omsorg.

Også en feber på 100.4 ° F (38 ° C) eller høyere i et barn under 2 eller 3 måneder krever en samtale fra legen. Du bør også ringe legen din dersom ditt større barn, mellom 3 og 6 måneder, har en feber på 101 ° F (38.3 ° C) eller høyere.

Uavhengig av deres alder, krever feber som vedvarer i mer enn 5 dager en samtale fra legen og sannsynligvis et besøk.

Reflux

Legen din vil kalle det gastroøsofageal reflux (ger). Reflux oppstår når barnet ditt regurger mat fra magen og spyttet. Mer enn to tredjedeler Barn vil ha en tilbakeløp som forårsaker spytter enda noen ganger om dagen.

Så lenge barnet ditt er lykkelig og er smøring, er GER ikke en grunn til bekymring. Generelt når toppen i 4 måneder, og når barnet ditt har et år, er det sannsynlig at det sannsynligvis vil være et dårlig minne.

I sjeldne tilfeller kan Ger signalere noe mer alvorlig som en «8217; allergi, en blokkering i fordøyelsessystemet eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Ja, d gjør forskjellen.

Med Gerd kan barnet ditt kaste opp, nekte å spise, ikke vokse vekten og gi deg beskjed om at det er ulykkelig gråt. Legen din kan råde deg til å mate barnet ditt med mindre måltider oftere og forandre formel eller eliminere meieriprodukter hvis du ammer. Noen ganger vil narkotika eller kirurgiske inngrep være nødvendig.

Pilorisk stenose

Denne sjeldne tilstanden tar navnet sitt fra den pyloriske sphincter-muskelen som ligger på # 8217; utgang av magen og streiken Ben under # 8217; 1 prosent av nyfødte i USA (flere menn enn kvinner).

Barn med denne tilstanden har en muskel i pylorisk sphincter som er tykkere og tett (stenose). Den begrensede pyloriske kanalen forhindrer mat i magen for å komme inn i # 8217; mykt tarmen.

Magen reagerer ved å kontakte kraftig for å tvinge passasjen av maten, men siden kanalen er så stram, blir maten oppkastet med en enorm kraft. Denne kulen oppkast kan nå flere meter unna!

Du vil se væske eller curded melk. Når kanalen blir stadig mer innsnevring, blir kulen oppkastet hyppigere. Til tross for oppkast, er barnet ditt fortsatt sulten og vil ønske å spise igjen & # 8230; det er fortsatt.

Hvis barnet ditt er påvirket, vil du begynne å legge merke til denne typen oppkast når barnet ditt har 2-3 uker, men du kan starte opptil 6 uker. Uten næring kan barnet bli dehydrert, svakt og gå ned i vekt.

Selv om pylorisk stenose er en alvorlig tilstand, kan den lett løses med kirurgi. Hvis du mistenker at dette er problemet, bør du umiddelbart ringe legen din for å diskutere barnets symptomer.

Du bør gi vannet til barnet ditt for å hjelpe?

Når du spytter veldig gjennomsiktig væske, kan du kanskje tro at barnet ditt trenger vann for å unngå dehydrering. Du bør imidlertid ikke gi vann til barn under 6 måneders alder.

Drikker mye vann hver dag kan være bra for deg, men det er ikke bra for barnet ditt. Dette skyldes at barna har en liten mage (av en valnøttstørrelse i den første uken) og deres nyrer utvikler seg fortsatt.

Hvis du fyller barnets mage med vann, er hennes sultemekanisme dempet og kan ikke motta næringsstoffene du trenger. Også, hvis barnets vanninntak er for høy, C’er risikoen for vannforgiftning.

Det ser usannsynlig det? Ikke akkurat hvis du vurderer størrelsen på den lille magen. For mye vann vil senke konsentrasjonen av elektrolytter som natrium i blodet. Så hold vannet til barnet ditt har ca 6 måneder og opphisset til kunstig melk eller morsmelk.

Når du skal se en lege?

Ditt medisinske team er der for å hjelpe deg med bekymringer som din sønn vokser. Ikke nøl med å kontakte dem for å diskutere eventuelle problemer.

Selv om mye av rotet rundt spits kan lett administreres (med en rag og litt & # 8216; av tålmodighet), hvis du ser at barnet ditt har feber, ser listløs ut, det er dehydrert eller ser ikke ut til å bli fett , kontakt din lege.

Ta bort

Når du tørker en annen spytte, kan du bli forsøkt å kaste håndkleet. Men vent og # 8230; En dag vil barnets fordøyelsessystemet fungere jevnt og dere to vil være klar til å gå til neste fase av barnet;.