Barn ruller i søvn: hva skal jeg gjøre, og hvis det er greit

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Det er spennende og litt & # 8216; skummelt! & # 8211; For å se at barnet ditt blir mobil. Første gang du svinger, er et øyeblikk at du (og telefonen din med kamera!) Du vil ikke miste deg selv.

Det er definitivt morsomt at barnet ditt viser sine nye ferdigheter for hennes besteforeldre eller venner, men kan raskt bli mye mindre morsomt når du begynner å snurre i vuggen. Når barnet ditt våkner, prøver å rotere kroppen i en annen posisjon natt etter natt og lur etter lur, kan du finne deg selv omtanke din opprinnelige spenning.

Men når barnet kan rulle, er han faktisk ansett som trygt å gjøre det & # 8211; selv i hans barneseng, og til og med i lur eller natt & # 8211; forutsatt at du tar visse forholdsregler. La oss ta en nærmere titt, slik at du kan slutte å miste søvn på denne nye milepælen.

Fordi barn ruller i søvn

Som barnet ditt lærer at han har kontroll over hvordan kroppen beveger seg, vil han naturlig begynne å flytte mer. En barneseng eller en barns boks kan gi en perfekt plass til å øve i bevegelse, og barnet ditt vil sannsynligvis ønske å utnytte enhver sjanse for at du må prøve din nye ferdighet!

Som av grunnen til at det skjer i sovende og om natten, er det ofte ganske lik grunnen til at voksne endrer posisjonen selv under søvn, for å komme rolig. Etter at barnet ditt har sovnet, kunne han fortsatt finne seg rulle og våkne fordi han er i en ubehagelig posisjon.

Og & # 8216; trygt?

Det er sant at når barnet ditt begynner å rulle, er det ikke lenger sikkert å binde det. Bandasje begrenser barnets evne til å bruke armene til å ta en annen posisjon. Av denne grunn kan et barn som ruller ende opp i en posisjon som begrenser pusten og derfor ikke kunne komme seg ut av det.

Også, alle trekkene og tuggen som barnet ditt kan gjøre for å prøve opp ned, kan løsne et teppe eller et band som forårsaker en potensiell risiko for kvelning. I stedet for et bandasje, vurderer du en nattklydde med åpne armer når barnet ditt ruller.

Så det er greit at barnet ruller til det er innpakket? Det korte svaret er ja, forutsatt at du gjør et par ekstra skritt for å sikre deres sikkerhet.

Når barnet ditt beveger seg, er det ekstremt viktig å holde sitt soveområde fri for puter, tepper eller andre gjenstander / risiko for kvelning. (Når sønnen din ruller, er L’hele området er et rettferdig spill, så hele rommet for å sove bør være risikofri.)

Barnesengarket skal være stramt og flatt og barnet ditt skal alltid ligge på ryggen for å sove. Men det er greit hvis de ikke blir slik.

Og hvis barnet mitt forblir fast på magen hans?

Hvis sønnen ruller og forblir fast, mens den er våken, blir den mest effektive løsningen vanligvis vende på den på ryggen. Fordi du sitter fast i magen, fortsetter du vanligvis bare i noen uker mens barnemesteren ruller i begge retninger, mange foreldre er villige til å vende sin små som en midlertidig løsning på dette stadiet.

Sett alltid barnet ditt til å sove på ryggen for å redusere sannsynligheten for plutselig dødsyndrom (SIDS). Men det er greit at barna sover på magen eller på hans side når de er i stand til å snu seg alene i den posisjonen.

Så hvis sønnen din er i stand til å slå på magen og synes å ha det gøy å sove på den måten, kan du la det fortsette å sove i den posisjonen.

Og hvis min baby ruller inn i en stilling som våkner gråt?

Mens noen barn er helt glade for å sove på magen når de vender seg, finner andre seg helt våken og ikke lykkelige!

Akkurat som et barn som forblir fast på magen, fordi denne fasen vanligvis bare varer noen få uker, kan den enkleste løsningen være å vende barnet på ryggen og bruke en pacifier eller noen stillhetslyder for å hjelpe ham med å rose igjen .

Selvfølgelig, hvis dette er for irriterende for barnet & # 8211; eller din & # 8211; Øye, du kan prøve å forhindre situasjonen først. Det er noen produkter på markedet som Swaddle Tranquilo Safe Sleep-teppe (som egentlig ikke er en bandasje!) Og Swanling Sleamle Sleeper Designet for å hindre at barnet ditt ruller og holder ham i søvn på ryggen.

Selvfølgelig, før du bruker et produkt, er det viktig å sjekke om det er trygt og i tråd med anbefalingene for SIDS-forebygging.

Og hvis barnet mitt ikke sovner på grunn av alle bevegelser?

Mens noen små våkner halvveis ved å rulle rundt deres vugge, vil andre holde våkne opp og vil aldri sovne.

Det er naturlig at nyheten av deres nye ferdigheter holder dem våkne opp for litt & # 8216; men vil forsvinne i Time & # 8211; Vi lover det. (Det kan være nødvendig å tolerere noen kort / hoppet sonnellini i mellomtiden, men mot!)

Tillat barnet ditt Mange muligheter til å øve Rolling i perioder Når du ikke holder det, kan det hjelpe ham å komme seg bort, hjelpe ham med å mestre sin nye ferdighet og fjerne litt & # 8216; Dell’spenningen fra pre-søvn rullende øve på.

Og hvis barnet mitt sovnet bare på magen, men det var ennå ikke i stand til å rulle?

Anbefalingene for forebygging av SIDS er veldig klart at for det første året av livet skal barna bli sovnet bare på baksiden. Hvis sønnen din klarer å bevege seg naturlig i en stilling som finner rolig etter å ha sovnet på baksiden, vil de fleste leger være D’enighet som gjenstår i den stillingen å sove. Men det er ikke tilrådelig å få barnet til å sove på magen eller på hans side.

Å være foreldre i dette første året betyr å gjøre alt for å holde barnet lykkelig og sunt. Det er helt forståelig at du kan ta babyen din i armene dine med forsiden ned når du sovner. (Mange barn elsker denne stillingen eller et slikt kne.) Men når du beveger barnet ditt inn i vuggen, forhåpentligvis mens de fortsatt er trøtt, legg dem på ryggen.

L & # 8217;

Nyheten av rulling i vuggen fades vanligvis raskt og det er sannsynlig at babyen din slutter å forstyrre søvn med denne nye ferdigheten om noen dager. Søvnproblemer som følge av dette nye målet er generelt kortsiktige og vil løse raskt.

Husk at dette vanligvis varer bare noen få dager eller uker, kan hjelpe deg med å holde helsevesenet ditt når barnet ditt begynner å rulle i søvn. En stor kopp kaffe eller en massasje kan hjelpe deg med å overvinne dette øyeblikket!